Itech biedt met deze IT-M3800 een ultra compacte en oplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen waar een stabiele DC belasting vereist is. Met deze programmeerbare regeneratieve belasting kunnen energiebesparende testen worden uitgevoerd. De geabsorbeerde energie wordt niet in warmte omgezet maar terug geleverd aan de grid. Dit zorgt voor een mooie kostenbesparing op de energiefactuur ten opzichte van traditionele belastingen.

Een groot bereik in een compacte behuizing

Een ander interessant gevolg van het regeneratieve design is het compacte ontwerp van de IT-M3800. Vermogens tot 6kW zijn terug te vinden in een behuizing van 1U hoog en de 12kW vermogens in een 2U hoge behuizing. Er zijn 7 spanning bereiken beschikbaar beginnend bij 10V tot wel 1500V voor het hoogste bereik. Het stroombereik loopt tot 720A wat een uitzonderlijke prestatie is voor een dergelijk compact ontwerp.

Meer vermogen nodig? Het modulaire karakter van de IT-M3800 reeks maakt het uiterst eenvoudig meerdere belastingen parallel te schakelen in een Master/Slave combinatie om het vermogen uit te breiden. Meerdere kanalen nodig? Hetzelfde hoogvermogen Master/Slave systeem kan makkelijk en zonder ingrijpende aanpassingen terug worden opgedeeld in een opstelling met meerdere kanalen, individueel of synchroon aan te sturen.

ATE testsystemen

Mede door het compacte ontwerp leent de IT-M3800 programmeerbare belasting zich uitstekend voor ruimte besparende inbouw in automatische testsystemen. Alle gangbare communicatie interfaces zijn hiervoor standaard voorzien op de unit. LAN, CAN, en USB zijn standaard en optioneel is er een GPIB en RS232/analoog interface.

Deze regeneratieve load is inzetbaar in tal van applicaties waar een controleerbare belasting uitkomst biedt om een product of ontwerp onder verschillende belasting profielen te testen. Zoals duurtesten of End-Of-Line controle testen uitvoeren bij automotive 48V voedingen, server voedingen en compacte UPS systemen.

Maar ook zeer geschikt om batterij ontlaadtesten uit te voeren. De IT-M3800 is hiervoor uitgerust met een batterijtestfunctie met de mogelijkheid om zelf limieten in te stellen voor capaciteit, voltage en tijdsduur.

Deze krachtige compacte elektronische belasting staat klaar om de meest uitdagende DC belasting profielen te simuleren en een oplossing te bieden voor uw test vereisten.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden