De IT2800-serie is de nieuwe compacte bipolaire voeding-meet combinatie uit het gamma van Itech. Deze combinatie van stroombron, spanningsbron en meet instrument wordt ook wel SMU genoemd (System Measurement Unit) De IT2800 combineert de mogelijkheden van een uiterst accurate spanningsbron, pulsgenerator en stroombron met de meetmogelijkheden van een hoge precisie spanningsmeter, stroommeter en Ohmmeter. Met de intuïtieve gebruikersinterface kan er eenvoudig en snel tussen de verschillende functies worden geschakeld. Ook het grote display met numerieke en grafische weergave draagt bij aan het uitzonderlijke gebruiksgemak van de IT2800.

Eenvoudig karakteriseren van halfgeleiders

Deze voeding-meet combinatie heeft een spanningsbereik bereik van 100nV tot 1000V en een stroombereik van 100fA tot 10A. Ontworpen om meer dan enkel eenvoudige DC spanningen te genereren en meten is de bipolaire IT2800 de perfecte partner voor het I-V karakteriseren van componenten in de 4 kwadranten. Denk hierbij aan het testen van discrete halfgeleiders, passieve componenten, transiënt filters (TVS), laserdiodes, transistoren en varistoren  De metingen worden in grafische modus real-time weergegeven en opgeslagen met de mogelijkheid tot 10.000 metingen per seconde. In combinatie met de nieuwe SPS5000 software kan op eenvoudige wijze halfgeleiders worden gekarakteriseerd met behulp van karakteriserings testen die beschikbaar zijn vanuit een libary. In oscilloscoop modus bereikt de IT2800 een nog hogere sample snelheid zodat elke abnormaliteit wordt geregistreerd. Een andere interessante toevoeging voor het uitvoeren van limiettesten is de ingebouwde pulsgenerator met sweep mogelijkheden. Standaard puls patronen zijn aanwezig maar de meest complexe patronen kunnen ook zelf gebouwd worden. Ook de soortelijke weerstand is een belangrijke parameter om de prestaties van halfgeleidermaterialen te bepalen. Nauwkeurige metingen zijn cruciaal, dus hiervoor is de IT2800 uitgerust met de accurate 4-draads meetmethode.

Deze award winning SMU (LEAP award 2023) is een ideaal instrument voor het karakteriseren van Laser diodes, Mosfets, thin film weerstanden, SIC diodes en vele andere halfgeleider componenten.

Batterijen simuleren, tijd besparen  

De ITECH IT2800 is uitgerust met een professionele batterij simulatie functie. Ideaal voor het analyseren van de energieconsumptie van apparaten. Of voor het bestuderen welke invloed verschillende batterijprofielen hebben op een ontwerp. In plaats van echte batterijen te gebruiken die moeten worden opgeladen of ontladen kan de IT2800 eenvoudig een willekeurige laadtoestand (SOC) simuleren. Dit verbetert aanzienlijk de efficiëntie bij ontwikkeling en productietesten.

De uitgebreide functionaliteit, nauwkeurigheid en verschillende weergave modi maken van deze IT2800 voeding-meet combinatie de ultieme tool voor zowel de labo engineer als de kwaliteitsverantwoordelijke in productieomgevingen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT2800.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden