De Isotech Rugged Dry Block kalibratoren zijn ontworpen voor de eisen van de Amerikaanse marine en voldoen aan strenge militaire normen. Het ontwerp is bestand tegen een veeleisende omgeving, en is val en water bestendigd. De serie bestaat uit 2 modellen.

Low and High temperature units

De Isotech Low Temperature Rugged Calibrator 786 en de Isotech High Temperature Rugged Calibrator 787.

In tegenstelling tot andere kalibratoren die niet in extreme kou gebruikt kunnen worden beschikt de Low Temperature Rugged Calibrator 786 van Isotech over een environmental controle systeem, dat speciaal is afgestemd voor kalibraties in koel en vriescellen tot -29°C. De Isotech Low Temperature Rugged Calibrator 786 heeft een bereik van -40°C tot +140°C.

Tegenovergesteld kan de Isotech High Temperature Rugged Calibrator 787 weer gebruikt worden in een warme omgeving van 0°C tot 50°C. Deze unit heeft een temperatuur range van 35°C tot 660°C.

BASIC, SITE of ADVANCED

Beide modellen zijn configureerbaar in een Basic, Site of Advanced model.
Het Basic model om snel en eenvoudig te testen met gebruik van een externe referentie temperatuur meter. Er kan dan bijvoorbeeld gekozen worden om dit te doen met een TTI-10, TTi-22, miliK of microK van Isotech. Het Site model komt met een ingebouwde referentie temperatuur meter en een optionele referentie temperatuur probe.
Het Advanced model komt met een uitgebreide controller en drie extra temperatuur meet kanalen. Deze unit is voorzien van een LAN interface en kan ook een sequentie van temperatuur instellingen doorlopen waarbij de temperatuur metingen kunnen worden opgeslagen in intern geheugen of een USB memory stick. Ook het testen van temperatuur schakelaars is mogelijk met deze unit.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de 786 en 787.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden