Measurement International, introduceert met trots de 6020T temperatuurbrug, een baanbrekende aanvulling op het uitgebreide assortiment meetinstrumenten.

De Measurement International 6020T temperatuurbrug is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van professionals in de wereld van temperatuur metingen. Dit innovatieve instrument biedt een veelheid aan functies en voordelen voor temperatuur metingen op het hoogste niveau.

Belangrijkste kenmerken van de 6020T temperatuurbrug:

– Een breed temperatuurbereik van -200 °C tot 850 °C.
– Een hoge nauwkeurigheid van ±0,004mK bij TWP.
– De uitzonderlijke hoge stabiliteit en precisie zorgt voor een lagere meetonzekerheid.

De unit is uitermate makkelijk te bedienen door gebruik van het touchscreen. Het USB en LAN interface zorgen voor een eenvoudige gegevens overdracht en in combinatie met de ACCU-Bridge software wordt automatisering van de metingen ook super eenvoudig.

Dit alles resulteert in een uiterst innovatieve nieuwe temperatuurbrug met uitzonderlijke specificaties en de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet of neem contact op met één van onze consultants

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden