Itech breidt zijn gamma verder uit met een hoogwaardige DC voeding specifiek ontwikkeld voor het testen van zonnecel / zonnepaneel gevoede toepassingen. De IT-N2100 reeks kan de uitgangskarakteristiek (IV curve) van alle types zonnepanelen simuleren onder de meest uiteenlopende omstandigheden. Ook factoren die invloed hebben op de werking van een zonnecel zoals temperatuur, verouderings lichtinval en schaduwprofielen zijn eenvoudig in te stellen.

De IT-N2100 reeks is te verkrijgen in een 80V en 150V uitvoering met vermogens van 800W en 1500W. Hij dekt hiermee veel toepassingen af waar zonnepanelen worden ingezet om apparatuur te voorzien van energie. Voor het testen van een degelijke werking van deze apparatuur is de IT-N2100 met snelle MPPT tracking de ideale partner.. Een veel voorkomende toepassing is het testen van micro-inverters en power optimizers. Die worden tegenwoordig veel ingezet om een performantere PV opstelling te verkrijgen met een minimum aan conversie verliezen. Deze IT-N2100 simulator biedt de perfecte oplossing om ook meerdere omvormers synchroon te testen. Op die manier kan een volledige opstelling van meerdere zonnepanelen worden gesimuleerd. Alle data wordt real-time weergegeven, opgeslagen en kan geëxporteerd worden naar een testverslag.

Toepassingen

Een andere toepassing voor de IT-N2100 vinden we terug in de ruimtevaart. Satellieten en ruimtestations zijn voorzien van zonnecellen voor het aansturen het propulsie aandrijfsysteem, de sensoren en de telemetrie aan boord. Het testen van een gegarandeerde werking onder de meest extreme toestanden zijn cruciaal en hier biedt deze ITECH simulator uitkomst. Om aan de hoogste vereisten te voldoen is de IT-N2100 reeks uitgerust met verschillende internationale standaarden om conform de regelgeving betrouwbare testen uit te voeren. De DC simulator beschikt dan ook over een uitzonderlijk laag ruisniveau met een snelle dynamische responstijd.

Verder is de IT-N2100 serie uitgerust met de meest courante communicatiepoorten zodat deze simulator eenvoudig in een automatische opstelling kan worden gebruikt. Ook de ingebouwde simulatie software maakt van deze ITECH een zeer complete test tool waar een gecontroleerde emulatie van zonnecellen een vereiste is.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de IT-N2100.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden