Voor verschillende toepassingen willen we vaak nauwkeurig stromen meten. En voor stromen tot 10A kan dat vaak prima met een DMM. De meeste power analyzers hebben een directe stroomingang waarmee tot 20A kan worden gemeten. Sommige zelfs 30A en uitzonderlijk zijn de analyzers met een directe stroom ingang van 50A AC of DC. Met ampère tangen kunnen we wel veel hogere stromen meten maar dan valt de nauwkeurigheid vaak tegen. Die is dan meestal beperkt tot 1% en de betere tot 0,5% maar dan houdt het wel op.

Met onze range aan nauwkeurige power analyzers willen we natuurlijk nauwkeuriger meten. De meeste analyzers zitten op 0.1% of beter met een uitschieter tot 0,02%. Met specifieke shunts kunnen we ook hoge stromen meten tot ongeveer 0,01% nauwkeurigheid. Met zero flux sensoren gaan we echter tot hogere nauwkeurigheden (0,001%) en meestal ook nog met een hoger frequentie bereik (max 2MHz). En dit in een stroom bereik van 60A tot max 2000Arms.

Met de LEM-6 interface module van Newtons4th zijn deze zero flux sensoren weer eenvoudig te koppelen aan een power analyzer zodat er ook nauwkeurige metingen gedaan kunnen worden bij hoge stromen.

Voor uitgebreide specificaties verwijzen wij u graag naar de datasheet van de LEM-6.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden