De Meatest M9000 is een nieuwe, portable all-round multi functie kalibrator en maakt deel uit van de inmiddels indrukwekkende lijn met elektrische kalibratie standaarden van deze leverancier.

Met een basis nauwkeurigheid van 60ppm is deze multifunctie kalibrator met name geschikt voor de kalibratie van 3½ en 4½ digit multimeters en is mede gezien de afmetingen en gewicht een opvallende verschijning. De uitgangsspanning en uitgangsstroom is instelbaar over 6 bereiken binnen 0 – 1.050V en 0 – 20,5A voor zowel DC als AC.

Ten opzichte van het eerder geïntroduceerde model M143 onderscheid de M9000 zich met een breder frequentie bereik en een capaciteit functie. Verder zijn er functies voor weerstand, frequentie tot 20MHz en temperatuur gerelateerde TC, en RTD simulatie. Door de relatief kleine afmetingen en het lage gewicht is de M-9000 uitermate geschikt voor het mobiele kalibratie lab en voor on-site gebruik. De focus ligt op de kalibratie of verificatie van, multimeters, transducers, meet versterkers en thermometers. De nieuwe LoZ functie (compliance voltage) draagt bij aan een bredere workload op het gebied van onder andere paneel meters.

Standaard heeft deze unit een USB en Ethernet interface en optioneel is er ook een GPIB interface beschikbaar. De M9000 is volledig compatible met de meatest kalibratie software Caliber/ WinQBase. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden