Itech introduceert de IT6600C serie regeneratieve bi-directionele DC-voedingen. Een nieuwe generatie bi-directionele DC-voedingen van Itech die gebruik maakt van geavanceerde SiC-technologie van de derde generatie.

Een 3U hoge unit uit de Itech 6600C serie heeft twee onafhankelijke kanalen van elk 21kW. Deze twee onafhankelijke kanalen kunnen zowel in serie als parallel worden aangesloten waardoor er één unit ontstaat met een maximaal vermogen van 42kW. Uniek voor wat betreft vermogens dichtheid in een 19 inch 3U hoge behuizing. Gelijk creëren we hiermee ook een uiterst flexibele unit voor wat betreft de maximale spanning en stroom. Over een spanning bereik van 210V tot 1200V kunnen we deze met vol vermogen inzetten. Door parallel schakeling van units komen we tot 420kW in één 19 inch rack en door parallel schakeling van deze racks komen we tot 10MW in één systeem.

Een belangrijke nieuwe feature in de IT6600 serie is de redundantie functie. Wanneer in een multi unit opstelling (N+1, N+2…) een eenheid uitvalt, zal het IT6600C systeem automatisch de redundante eenheid inschakelen om zo het uitgangsvermogen van het hele systeem te garanderen.

De IT6600C serie is niet alleen een voeding, maar ook een uitstekende elektronische belasting. Het kan niet alleen vermogen leveren als een DC-voeding, maar ook fungeren als een regeneratieve DC belasting (CC, CR en CP). En gezien de twee onafhankelijke kanalen kan u zelfs werken met één DC voeding kanaal en één regeneratieve belasting van elk 21kW in één 3U behuizing.

Het mooie touch screen display zorgt voor een uiterst eenvoudige bediening. Standaard is zijn de modellen uit de IT6600 serie ook voorzien van een USB, LAN en Canbus interface. Optioneel is er ook een GPIB, EtherCAT en Analog&RS232 interface beschikbaar.

Voor meer informatie over de IT6600C verwijzen wij u graag door naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden