Yokogawa en TTMS (Total Test and Measurement Support) kondigen met trots hun samenwerking aan voor de Benelux markt. Deze strategische alliantie brengt twee zwaargewichten in de test- en meetindustrie samen, met als doel klanten in de regio te voorzien van de meest geavanceerde en nauwkeurige test- en meetoplossingen.

Over Yokogawa

Yokogawa ontwikkelt al bijna een eeuw meetoplossingen en blijft voortdurend nieuwe manieren vinden om R&D-teams te voorzien van de tools die ze nodig hebben voor optimale meetresultaten. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en uitgebreide kalibratie- en andere diensten, en is een pionier in nauwkeurige vermogensmeting. Yokogawa is marktleider in digitale vermogensanalysers, waarbij hun instrumenten bekend staan om hun hoge precisie en lange levensduur.

In het bijzonder heeft Yokogawa enkele jaren geleden het kalibratielaboratorium opgericht met de ambitie om het beste commerciële vermogenskalibratielab van Europa te worden. Vandaag de dag zijn zij trots op hun wereldwijd toonaangevende vermogenskalibratie bij frequenties tot 100 kHz, met een ongeëvenaarde onzekerheid. Yokogawa gelooft dat precieze en effectieve meting de sleutel is tot succesvolle innovatie en blijft zich richten op het leveren van de tools die onderzoekers en ingenieurs nodig hebben om uitdagingen aan te gaan.

Over TTMS

TTMS is een Value Added Reseller van test- en meetapparatuur en biedt klanten advies op maat voor de juiste test- en meetapparatuur voor hun specifieke toepassingen. Met expertise op het gebied van power zoals AC/DC voedingen, elektronische belastingen, kalibratieapparatuur, video testinstrumentatie, testsystemen en algemene elektrische instrumentatie, ondersteunt TTMS klanten in diverse industrieën. Sinds 2003 is TTMS actief onder de naam Total Test & Measurement Support, met een team van veteranen in T&M die gepassioneerd zijn door technologie en innovatie. Hun missie is om klanten niet alleen een product te verkopen, maar ook de specifieke applicatie van de klant te begrijpen en de juiste oplossing te vinden.

De Samenwerking

Door deze samenwerking combineren Yokogawa en TTMS hun krachten om klanten in de Benelux markt te voorzien van hoogwaardige test- en meetoplossingen. Yokogawa’s toonaangevende kalibratielaboratorium zal hierbij een cruciale rol spelen, waardoor klanten kunnen profiteren van nauwkeurige kalibraties en betrouwbare meetresultaten.

“Wij zijn verheugd om samen te werken met TTMS en onze klanten in de Benelux nog beter van dienst te kunnen zijn,” aldus Chris Van Asten van Yokogawa. “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze expertise en innovatieve oplossingen te combineren met de klantgerichte benadering en diepgaande kennis van TTMS.”

“Met Yokogawa als partner kunnen we onze klanten nu toegang bieden tot de meest geavanceerde vermogensmeetoplossingen,” voegt André Handgraaf van TTMS toe. “We kijken uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking biedt om onze klanten nog beter te ondersteunen.”

Voor meer informatie over de samenwerking en de aangeboden diensten, kunt u contact opnemen met Yokogawa of TTMS.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden