Sinds haar oprichting in 1984, is Chroma ATE Inc. (die wereldwijd bekend staat onder “Chroma”) een toonaangevende leverancier op het gebied van precisie test- en meetapparatuur en geautomatiseerde testsystemen.

Chroma bedient onder andere de volgende belangrijke markten:

LED, fotovoltaïsch, Li-batterij, elektrische voertuigen (EV/EVSE), semiconductor/IC, laserdiode, platte beeldschermen, video en kleur, vermogenselektronica, passieve component, elektrische veiligheid, en thermo-test, als ook geautomatiseerde optische inspectie en productie informatie systemen.

De product portfolio in Europa bestaat uit:

Chroma’s visie is om als onderneming van wereldklasse, wereldwijd toonaangevende producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken steekt Chroma een aanzienlijk deel van haar tijd en middelen in onderzoek en ontwikkeling om zo uitzonderlijk accurate, betrouwbare en unieke testoplossingen voor de technologie-industrie te produceren.

Chroma heeft vestigingen in Europa, de Verenigde Staten, Japan en op het vasteland van China, die erkend zijn om hun innovatieve technologieën en de hoge mate van service, en zo aan de eisen van hun wereldwijde klanten te kunnen voldoen.

Voor een compleet overzicht van Chroma producten, bezoek de Chroma website op www.chromaeu.com/

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden