De kennis en producten van CINERGIA zijn ontstaan door meer dan 10 jaar ervaring van ons technische personeel in ontwikkeling, design, vervaardigen en installeren van maatwerk power electronics oplossingen. Cinergia’s competenties liggen op het terrein van ontwerp en vervaardigen van power converters en DSP-gebaseerde digital control van converters. De know-how is het resultaat van continue investering in R + D projecten in Electro mobiliteit, energie distributie systemen en smart grids.

Cinergia levert hoog technologische producten gebaseerd op een industriële hardware platform, ontworpen om 24/7 te werken. Door verschillende door Cinergia ontwikkelende control hardware en DSP firmware, ziet de standaard product portfolio er als volgt uit:

DC power supplies
AC grid emulators
AC electronic loads
Battery chargers/dischargers
DC electronic loads
Micro grid managers

Dankzij de specifieke bipolaire opbouw, kunnen alle Cinergia producten de testenergie terug leveren aan de grid, waardoor het energieverbruik wordt teruggedrongen en elektrische installatie wordt geoptimaliseerd.

Cinergia biedt hoogstaande technologie tegen aantrekkelijke prijzen door een combinatie van een robuust industrieel platform met Cinergia’s gepatenteerde control system. Dit ontwerp biedt geavanceerde producten voor Research, Development en Industriële toepassingen. Vanwege het flexibele controle system en het deskundige engineering team, kan Cinergia hun standaard product portfolio aanpassen aan uw specifieke wensen om op deze manier tot het gewenste resultaat te komen voor uw specifieke toepassing.
Voor een compleet overzicht van de Cinergia producten, bezoek de Cinergia website op www.cinergia.coop

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden