Elettrotest S.p.A. is in 1986 opgericht voor de ontwikkeling en vervaardiging van professionele elektronische producten volgens de verschillende behoeften van de eindgebruiker. De producten die in eerste instantie zijn vervaardigd, zijn die voor online registratie en producten voor het testen en karakteriseren van asynchrone motoren. Productie hiervan is langzaamaan uitgebreid met regelapparatuur voor verschillende civiele en industriële toepassingen, en vooral die met thermostatische regeling voor airconditioning en verwarming.

Om de trend naar de ontwikkeling van test- en meetapparatuur te volgen, werd een lijn van AC voedingen met gestabiliseerde en programmeerbare frequenties en voltages ontwikkeld. Het huidige producten assortiment bestaat uit complete lijn van 23 verschillende AC voedingen varieert van enkelfase 1500VA tot aan driefase 200kVA units.

Producten:

 

Het grote voordeel van de Elettrotest AC voedingen is dat zij ontworpen zijn om inschakelstroom te kunnen leveren. Alle units kunnen drie seconden lang dubbel zoveel dan de nominale stroom leveren. Dit is ideaal voor het starten van motoren of het leveren van inschakelstroom aan geschakelde DC voedingen.

Voor een compleet overzicht van Elettrotest voedingen, bezoek de Elettrotest website op www.elettrotestspa.it

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden