Sinds haar oprichting in 1948, heeft Fluke bijgedragen aan de vormgeving en uitbreiding van een unieke technologiemarkt door het aanbieden van test- en meetprobleem oplossende mogelijkheden. Van industriële elektronische installaties, onderhoud en service tot aan precisiemeting en kwaliteitscontrole, apparatuur van Fluke biedt hulp bij het operationeel houden van bedrijven en industrieën.

Fluke is onderdeel van de Danaher Corporation en haar hoofdkantoor staat in Everett, Washington, Verenigde Staten. Productiecentra bevinden zich in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Azië en Nederland. Om te garanderen dat u de best mogelijke ondersteuning in uw eigen taal krijgt, bevinden zich in meer dan 100 landen geautoriseerde distributeurs en vertegenwoordiging van de Fluke producten.

Hieronder vindt u de Fluke productlijnen die via TTMS beschikbaar zijn:

  • Handheld tools
  • DMM’s
  • Power quality tools
  • Thermische camera’s

Onder de klanten en gebruikers bevinden zich technici, ontwikkelaars, producenten van medische apparatuur, en computer network professionals – mensen die door middel van hun test tools hun reputatie opbouwen.

Voor een compleet overzicht van de Fluke producten, bezoek de Fluke website op www.fluke.com/

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden