HAMEG Instruments GmbH is trots op haar succesvolle bedrijfsgeschiedenis van meer dan 50 jaar. Sinds haar oprichting in 1957, staat de naam HAMEG voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid, levensduur, hoge kwaliteit en vakmanschap, en in het bijzonder voor een bijzonder goede prijs-kwaliteit verhouding.

Het onafhankelijke bedrijf, dat sinds april 2005 onderdeel is van de Rohde & Schwarz Group, is gevestigd in Mainhausen (bij Frankfurt), Duitsland, en ontwikkelt, vervaardigt en distribueert haar elektronische meetinstrumenten door middel van een wereldwijde netwerk van competente service en verkoop partners in meer dan 60 landen.

De product portfolio is als volgt:

HAMEG klanten komen uit de industrie, wetenschap, service, kleine electronica ontwikkel organisaties, scholen en universiteiten. Talrijke generaties van professionele ingenieurs, techneuten en vakmannen gebruikten HAMEG instrumenten tijdens hun basistraining en ook bij geavanceerde toepassingen van meettechniek.

Het aanhoudende succes van HAMEG instruments is gebaseerd op de principes van Gevoeligheid, Accuraatheid, Kwaliteit, en, tenslotte, Eenvoud. HAMEG’s filosofie is het ontwerpen van elektronische meetinstrumenten, die niet alleen een voortreffelijke presentatie en betrouwbaarheid garanderen, maar ook de hoogst mogelijke flexibiliteit bieden, die van even groot belang is voor de alledaagse laboratorium-, test,- en productietoepassingen. HAMEG meetinstrumenten focust op het hoogstnoodzakelijke. De werking van de instrumenten is bewust zo makkelijk mogelijk gehouden zonder in te leveren op belangrijke functionaliteit.

Voor een compleet overzicht van de HAMEG producten, bezoek de HAMEG website op www.hameg.com

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden