Itech is een klantgerichte producent van elektronische test- en meetapparatuur met een wereldwijd netwerk aan distributeurs. De focus ligt hoofdzakelijk op het gebied van vermogenstesten, met voortdurende verbetering en innovaties in de opkomende markten als Electrical Vehicles, Batterijtesten, Led industrie, AC en DC voeding testen, Solar invertor testen, AC en DC netsimulatie, etc.
Itech’s uitgebreide productseries en krachtige elektronische testoplossingen brengen de testervaring van wereldwijde gebruikers naar een nieuwe hoogte.

Productportfolio:
programmeerbare eenkanaals- en meerkanaals elektronische belastingen
AC voedingen
DC voedingen
vermogensmeters
– batterijtesters

De nieuwe fabriek is gebouwd in 2016, is 35000m2 groot en ISO9001:2008 gecertificeerd.
Na het kalibreren en een duurtest zorgt de kwaliteitsafdeling voor een 100% keuring van alle instrumentatie om zo de hoogste kwaliteitsstandaard te kunnen garanderen.

Er wordt nauw samengewerkt met universiteiten, laboratoria en onderzoeksinstellingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste beschikbare technieken. Een uitgebreid team van engineers ontwikkelt continu nieuwe instrumentatie. Itech beschikt inmiddels dan ook over meer dan 100 patenten.

Voor een goed introductie verwijzen wij ook graag naar de introductievideo.

Voor een compleet overzicht van de produkten verwijzen wij graag naar de Itech website.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden