Martel Electronics is opgericht door David DeVries Sr. en Thomas Fatur in 1987 en is inmiddels uitgegroeid tot een grote fabrikant van test- en meetapparatuur en Martel kalibratoren. Haar kalibratieproducten worden gebruikt bij installatie en onderhoud van industriële apparatuur en OEM toepassingen. Strategische partners en samenwerkingsverbanden met leidende OEM’s die de procesindustrie dienen, stelt Martel in staat om de meest recente technologie toe te passen en zo de hoge kwaliteitsnormen te behouden. De Martel produkten worden wereldwijd verkocht middels een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde distributeurs.

Gedurende de groei, heeft Martel de klantgerichte aanpak en het “klein” gevoel weten behouden in alle fases van productontwikkeling, productie, kwaliteitsbewaking en after-sales. Computer-ondersteunend ontwerp, in-house software ontwikkeling en surface mount montage, zorgen ervoor dat Martel “slimme producten in kleine dozen” kan leveren, tegen concurrerende prijzen.

Martel Electronics Corporation produceert volgens het ISO9000:2000 kwaliteitscontrolesysteem met aanvullende kwaliteitseisen om zo te voldoen van de European Council Directive 94/9/EC, geregistreerd door DEKRA Quality B. V. Martel’s wijze van kalibreren is conform ANSI standard Z540.1, en alle kalibraties zijn volgens NIST (National Institute of Standards and Technology) criteria. Iedereen bij Martel is actief betrokken bij kwaliteitsbewaking, om ervoor te zorgen dat alleen de meest hoogwaardige materialen en componenten worden gebruikt en er zo voor te zorgen dat de klant het meest betrouwbare product krijgt wat er op de markt beschikbaar is.

Martel Calibrators levert innovatieve ontwerpen voor:

Alle innovaties binnen Martel hebben met name geleid tot de eerste handheld druk kalibrator met een ingebouwde batterij gevoede druk pomp, de eerste stroomlus kalibrator met een ingebouwde Hart protocool communicatie en een uitgebreide lijn aan batterij gevoede Handheld multi functie kalibratoren.

Martel heeft een duidelijke applicatie gerichte achtergrond waarbij zij dus prima in staat zijn om u te helpen bij het kiezen van de beste kalibrator voor uw applicatie; een die uw probleem voordelig en snel oplost. Martel kalibrators zijn wereldwijd beschikbaar via een vakkundig netwerk van professionele distributeurs van kalibratieproducten.

Voor een compleet overzicht van Martel producten, bezoek de Martel website op www.martelcalibrators.com/

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden