NF corporation is in 1959 opgericht met de nobele missie om de wereld te voorzien van unieke producten door middel van haar high-precision negative feedback control technologie, een techniek die destijds in Japan niet echt wijdverspreid was.

Deze pioniersgeest is nog steeds springlevend bij NF, die proactief nieuwe terreinen verkent en nieuwe producten ontwikkelt met het doel om bij te dragen aan de nieuwe-generatie R&D, en hierdoor de maatschappij bevordert.

De product portfolio van NF bestaat uit:

NF’s gepatenteerde technologie wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen – van auto’s, digitale apparaten, en andere high-tech elektronische apparaten tot aan brandstofcellen, zonne-energie en andere schone energietechnologieën, alsook nanotechnologie en zelfs satelliet-,raket- en andere ruimtevaarttechnologieën.

Helaas hebben niet alle NF producten een CE-markering. Dit betekent dat een aantal producten niet verkocht kunnen worden binnen de Europese Unie.

Voor een compleet overzicht van NF producten, bezoek haar website op www.nfcorp.co.jp/

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden