Ohm-Labs is in 2006 begonnen als een afsplitsing van Process Instruments, exclusief gericht op weerstand producten. Een gedeelte van de vakkennis komt van de beroemde Leeds & Northrup company. (Process Instruments verwierf in 1994 weerstandsdraad, armaturen en aanverwante testapparatuur voor weerstand productie.)

In 2010 verwierf Ohm-Labs de fabricage tools en rechten van Electrical Instrument Service / Sensitive Research na pensionering van de eigenaren.

Door een continu verbeteringsproces en overleg met toponderzoekers van nationale meetinstituten van de wereld, bouwt Ohm-Labs verder aan de beste eigenschappen van de L&N, JRL en EIS producten door verbeteringen en verfijningen te implementeren en zo weerstand producten te kunnen leveren die hun tijd ver vooruit zijn.

Ohm-Labs produceert:

  • Standaard weerstanden
  • Precisie stroom shunts
  • Hoogspanningsdelers.

De kwaliteitsbewaking van Ohm-Labs is geaccrediteerd door de American Association of Laboratory Accreditation (A2LA) to IEC / ISO17025, inclusief de ISO9000:2000 en ANSI/NCSLI Z540.1 normen. Alle Ohm-Labs producten zijn inclusief geaccrediteerde kalibratie.

Alle Ohm-Labs producten worden gemaakt in de Verenigde Staten.

“Uitmuntendheid in Weerstand” is hun doel.

Voor een compleet overzicht van Ohm-Labs producten, bezoek haar website op www.ohm-labs.com/.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden