Quantum Data is in 1979 opgericht door Allen en Ann Jorgensen en heeft sinds haar begin een toonaangevende positie gehad in de programmeerbare video test generator technologie. Door de jaren heen, heeft het bedrijf het portfolio aan producten uitgebreid en andere soorten video testapparatuur opgenomen.

Quantum Data investeert in de ontwikkeling van testapparatuur om fabrikanten in staat te stellen nieuwe-generatie audio-, video– en control producten op de markt te brengen – sneller en zonder compatibiliteit problemen. Quantum Data apparatuur kan gevonden worden in ontwerplaboratoria en productiefaciliteiten van de belangrijkste fabrikanten van consumentenelektronica van de wereld.

Met technologieën die zich snel ontwikkelen, heeft de elektronica industrie voor consumenten een manier nodig om betrouwbaar en snel producten te ontwikkelen en te produceren. Quantum data heeft een track record voor het ontwikkelen van test tools, voor opkomende technologieën, die tegelijkertijd de time-to-market van een fabrikant en interoperabiliteit met producten van andere fabrikanten, verbeteren.

Het product portfolio bevat de volgende video generators / (protocol) analyzers:

De test tools van Quantum Data zorgen voor een vier-elementen test protocol dat het volgende inhoudt:

  • Functionele testing – om ervoor te zorgen dat aan producteisen wordt voldaan,
  • Compliance testing – om er zeker van te zijn dat de producten aan industrienormen voldoen,
  • Fouttesten tijdens productie – om ervoor te zorgen dat de producten zijn geproduceerd volgens productspecificaties, en
  • Troubleshooting – om de onderliggende oorzaken van de problemen te isoleren en identificeren.

 

Quantum Data producten worden wereldwijd in verschillende toepassingen gebruikt.

Voor een compleet overzicht van de Quantum Data producten, bezoek haar website op www.quantumdata.com

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden