Rohde & Schwarz staat voor kwaliteit, precisie en innovatie. En dat al meer dan 80 jaar. Het bedrijf is strategisch gebouwd op vier peilers: test en meten, omroep en media, beveiligde communicatie, radiomonitoring en radiopeiling.

Dankzij deze strategie kan Rohde & Schwarz zich op uiteenlopende marktsegmenten richten, draadloze communicatie, de uitzending- en elektronica industrie, ruimtevaart en defensie, binnenlandse veiligheid en vitale infrastructuren inbegrepen. De elektronica groep, gevestigd in München ( Duitsland), is een van de wereldwijde markleiders in alle marksegmenten.

Test & Meten
Rohde & Schwarz is een van de grootste fabrikanten van elektronische test- en meet apparatuur in de wereld. Haar producten zijn maatgevend voor onderzoek, ontwikkeling, productie en service. Ze is een belangrijke partner van de industrie en netbeheerders voor alle T&M taken in radiocommunicatie.

TTMS vertegenwoordigt de Value Instruments uit de general-purpose elektronica divisie van Rohde & Schwarz, waaronder:

Service en support
Met een 24-uurs wereldwijde support (maandag tot en met vrijdag) en een uitgebreid serviceportfolio in meer dan 70 landen, is Rohde & Schwarz in de gehele wereld aanwezig. Het bedrijf staat voor hoge kwaliteit, preventieve service en naleving van levertijden – waarbij iedere wens wordt afgedekt, van kalibratie tot aan support voor toepassingen.

Als een zelfstandig familiebedrijf genereert Rohde & Schwarz haar groei uit eigen middelen. Omdat het bedrijf niet hoeft te denken in kwartalen, kan het zich richten op lange termijn planning.

Een high-tech bedrijf drijft op innovaties. Om haar hoge normen vast te houden, houdt Rohde & Schwarz haar gehele toegevoegde waarde binnen haar bedrijf. Central R&D is gevestigd in haar hoofdkantoor in Duitsland. Tegelijkertijd houdt de ondernemingsgroep ontwikkelingscentra in de Verenigde Staten, Singapore, China, Korea, Denemarken, Frankrijk, Roemenië, Zwitserland en Groot Brittannië. De voornaamste productie- en ontwikkelingsfaciliteiten zijn gevestigd in Duitsland en de Tsjechische Republiek, met extra fabrieken in Singapore en Maleisië.

Voor een compleet overzicht van de Rohde & Schwarz producten, bezoek haar website op www.rohde-schwarz.com/

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden