Toellner heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van test- en meetapparatuur. Ze startten in 1972 met een reeks van functiegenerators, en DC voedingen voor laboratoria. Deze reeks is door de jaren heen uitgebreid met hoogvermogen DC voedingen, arbitrairy DC voedingen, arbitrairy functiegenerators en 4-quadrant versterkers.

De producten van Toellner hebben exceptionele specificaties en prestaties in vergelijk met de meeste producenten van T&M apparatuur. Denk hierbij aan een het bijzonder lage ruis niveau van de lineaire voedingen, de geluidsarme DC voedingen voor laboratoria, de vier kwadrant versterkers hebben de hoogst beschikbare bandbreedte in vergelijk met enig andere leverancier in dit markt segment. De arbitrairy voedingen hebben het hoogste dynamische bereik in vergelijk met enig andere producent in de wereld.

De lijn van unieke producten omvat:

De Toellner producten worden wereldwijd gebruikt in de meest geavanceerde applicaties.

De meeste autofabrikanten gebruiken Toellner producten, alsook vliegtuigbouwers, technische universiteiten, mensen betrokken bij zonnecel testen, de semiconductor ndustrie en vele andere toepassingsgebieden.

Alle Toellner producten worden ontwikkeld en gefabriceerd in Duitsland en hebben een garantieperiode van 24 maanden.

Voor een compleet overzicht van Toellner producten, bezoek haar website op www.toellner.de.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden