De oorsprong van TTi dateert uit de late jaren 1970 als twee verschillende bedrijven, Thurlby Electronics Ltd. en Thandar Electronics Ltd. beiden bezig zijn met ontwerpen en ontwikkelen van elektronische testapparatuur in de omgeving van St. Ives in Cambridgeshire, Engeland. In de jaren 1980, specialiseerde Thurlby zich in voedingen voor werkbanken, hoge resolutie multimeters en digitale opslagunits, terwijl Thandar zich specialiseerde in functiegenerators, frequentie tellers en logic analyzers.

In 1989 fuseerden beide bedrijven tot een nieuwe organisatie – Thurlby Thandar instruments Ltd. – en vestigde zich in een groter pand in de buurt van Huntingdon. Sindsdien is de productlijn gegroeid en zijn er nieuwe productgebieden ontwikkeld als arbitrairy waveform generators, RF testapparatuur, EMC meetapparatuur en LCR meters..

De TTi product portfolio bevat:

Vandaag de dag is TTi een van Europa’s grootste producenten van General Purpose elektronische testapparatuur, en voedingen voor laboratoria, met verkoop van deze producten in meer dan vijftig landen. Alle TTi producten zijn ontworpen en geproduceerd in Huntingdon, in het Verenigd Koninkrijk.

Voor een compleet overzicht van TTi producten, bezoek haar website op www.aimtti.com/

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden