De Chroma 63200E serie

Als uitbreiding op de populaire 63200A hoogvermogen elektronische belastingen heeft Chroma de nieuwe compacte 63200E serie met een vermogen van 2 kW tot 24 kW geïntroduceerd. Vergeleken met de vorige 63200 serie zijn de afmetingen de helft kleiner voor hetzelfde vermogen: 6 kW in slechts 4U.

Functies
Naast de standaard CC, CR, CP en CV belasting kan de 63200E serie het ontladen van autoaccu’s testen. De Chroma 63200E serie kan de Wh en Ah loggen tijdens het ontladen van de batterij.
De 63200E serie DC belastingen hebben drie bedrijfsspanningen beschikbaar – 150 V, 600 V en 1200 V. Hiermee is de 63200E geschikt voor het testen van de oplader op 600V of meer en de laagspanning DC/DC-conversie op 150V of minder.

Elk model heeft drie instellingen en drie meetbereiken voor spanning en stroom. De maximale stroomuitgang van een enkele belasting bedraagt 2.000 A, met een vermogen tot 24 kW. Een maximaal vermogen tot 240 kW kan worden bereikt door meerdere belastingen parallel te gebruiken voor grotere vermogenstests. De 63200E DC belastingen hebben ook een pulsstroombelastingsfunctie om de zekeringen, schakelaars en bedrading te testen door de herhalingsduur op één te zetten in de bestaande dynamische belastingsmode.

Het extreem heldere VFD-display van de 63200E DC belasting maakt een duidelijk zicht op de testresultaten mogelijk. Bovendien zijn de DC belastingen afhankelijk van het gewenste vermogensniveau beschikbaar in desktop- of torenmodellen. Bij het torenmodel kantelt het bedieningspaneel, zodat de gebruiker het toestel zowel zittend als staand gemakkelijk kan zien en bedienen. Alle modellen van de serie zijn ontworpen op dezelfde breedte. Zowel desktops als torenmodellen kunnen in een standaard 41U rackbehuizing worden gemonteerd om de ruimte optimaal te benutten.

Toepassingen
De Chroma 63200E serie vindt toepassing in elektrische voertuigtests en het testen van zonne-energie, waterstof en brandstofcellen.

Voor gedetailleerde informatie over de 63200E serie DC voedingen, verwijzen wij u graag naar de productpagina. Hier is ook de datasheet te vinden.

Heeft u vragen over prijzen en/of levertijden, of wilt u een demonstratie van één van de 63200E serie DC voedingen neem dan contact met ons op. Wij adviseren uw graag bij de keuze van de beste DC voeding voor uw applicatie.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden