De CINERGIA Microgrid Manager is de centrale spil in een Microgrid en draagt zorg voor de juiste afhandeling en distributie van de verschillende energiestromen. Hierbij valt te denken aan toepassingen binnen zogenaamde Island / off grid, Grid connected, Assisted en DC Microgrids.

Hij is speciaal ontwikkeld voor toepassing in 3-fase applicaties met een vermogen vanaf 7,5 kVA tot 200 kVA met een DC spanning voor opslag 750Vdc. De compacte hardware is voorzien van de benodigde MPPT en charge / discharge algoritmes waardoor de Microgrid Manager rechtstreeks kan worden aangesloten op eventuele PV panelen, en batterijen / accu’s voor opslag.

Een juiste balans tussen de opwekking en het gebruik binnen een Microgrid is cruciaal en daarom heeft een Microgrid Manager dan ook een belangrijke functie bij het schakelen tussen de AC en/of DC Grid bronnen zoals Solar, wind, biomassa en overige energiebronnen en de noodzakelijke energy storage technologieën.

Voor gedetailleerde informatie over de Microgrid Manager verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wilt u meer informatie over of advies voor de Microgrid Manager van Cinergia, neemt u dan contact met ons op!

 

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2018 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden