PMLA meerkanaals elektronische loads

De PMLA elektronische load is een configureerbare meerkanaals load tot twaalf kanalen. Er zijn tot drie slots met elk vier plaatsen voor load-modules.

De modules zijn beschikbaar in vier maximale vermogens- en vier maximale ingangsspanningen. De maximale spanning van deze modules loopt van 40 V via 60 V, 120 V tot en met 240 V. De stromen lopen vanaf 1 A tot en met 120 A. Afhankelijk van het vermogen beslaat een module één (150 W), twee (300 W), drie (450 W) of vier plaatsen (600 W).

Configureerbaar
Er kunnen verschillende belastingen worden geconfigureerd, zoals bijvoorbeeld 1 x 600 W + 1 x 450 W + 2 x 300 W + 5 x 150 W. Het maximale totale vermogen is 1800 W. Hiermee kunnen de loads eenvoudig worden geconfigureerd voor DUTs met meerdere uitgangen.

Toepassingen
Toepassingen zijn: het kalibreren van uitgangsspanningen op driver-uitgangen, het simuleren van verbruikers op het boordnet en het gebruikstesten van batterijen en accu’s. De PMLA kan ook worden gebruikt voor het testen van kabels en kabelbomen, dc/dc converters, zekeringen en lastscheiders, dempers, printplaten, motormanagement systemen en sensors.

Omdat de ingangen galvanisch gescheiden zijn kunnen ze gemakkelijk worden geconfigureerd voor meerkanaals Burn-In opstellingen.

Regelkarakteristieken
De units kunnen werken in constant current, constant voltage, constant power en constant resistance mode. Grenswaarden voor spanning en stroom zijn instelbaar. Ook is het mogelijk om dynamisch te belasten middels een lijst van maximaal 100 setpoints. Een automatische data acquisitie functie maakt het mogelijk om van alle kanalen 100 meetpunten (tijd, spanning en stroom) intern op te slaan. Voor de apparaten zijn LabVIEW drivers beschikbaar.

Interfaces en bediening op afstand
Ook is er een scala aan interface opties mogelijk. Ethernet, USB, RS-232 zijn standaard. Optioneel zijn: analoge I/O, CAN en GPIB. Het programmeren gebeurt in SCPI.

Voor uitgebreide specificaties van de PMLA serie DC loads verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wilt u advies voor de optimale configuratie voor uw toepassing, neemt u dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2016 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden