De Chroma 63200 serie DC loads is compleet vernieuwd.

De 63200A serie elektronische DC belastingen van Chroma bestaat nu uit 32 modellen in vermogen oplopend van 3kW tot 24kW en in spanningsbereik oplopend van 150V tot 1200V. Naast de gebruikelijke CC, CR, CV en CV modes kunnen ook meer complexe testen worden gemaakt in CR+CC, CR+CV en CC+CV modes. Daarnaast is er ook een CZ (Constant Impedance mode) voor het simuleren van inschakelstromen.Meerdere units kunnen in master/slave worden geschakeld voor hogere vermogens. Daarnaast is het ook mogelijk om dynamische belastingen te programmeren.

De units zijn ontwikkeld met de nieuwste DSP en FET technologie.
Hierdoor is het nu mogelijk om ook dynamische belastingen te combineren met een frequentie sweep tot wel 50kHz.
Er is tevens een high speed data acquisitie systeem geïntegreerd voor het opslaan van de test data.

Verder is de 63200A serie in staat om kortstondig een 300% overbelasting aan te kunnen.

Een elektronische DC belasting wordt gebruikt om een DC bron te belasten. Hierbij moet u denken aan Power Supply testing, Battery, ACCU of Fuel Cell testing, in DC Solar power netwerken en bij Electrical Vehicle (EV).
De 63200A serie is standaard voorzien van een USB interface en is optioneel uit te breiden met een LAN/Ethernet of een GPIB interface.

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar de datasheet.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2016 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden