TTMS heeft een uitgebreid aanbod aan instrumentatie voor elektrische kalibratie en ondersteunend apparatuur ten behoeve van de elektrische metrologie.

Met het productportfolio welke TTMS voert kunnen we van de meeste elektrische grootheden een primair lab uitrusten met referentiestandaarden voor weerstand, capaciteit en inductie, met de nodige vergelijkingsapparatuur, zoals  de diverse meetbruggen, om ook op deze manier de eenheden voor stroom en spanning te kunnen waarborgen. Voor de secundaire laboratoria heeft TTMS  voor elektrische kalibratie, de nodige werkstandaarden zowel als losse eenheden als ook in de vorm van decadebanken en voor de kalibratie van algemene instrumentatie heeft TTMS multifunctie kalibratoren. Deze standaarden worden wereldwijd gebruikt op het hoogste metrologische niveau bij de lokale nationale meetinstituten (NMI’s).

Daarnaast is er de uitdaging voor het meten van elektrisch vermogen & energie bij hoge spanningen en stromen met een lage power factor. Dit wordt steeds belangrijker, vanuit een economisch perspectief, als een middel om kosten te reduceren in een continue groeiende industriële economie. Hiervoor biedt TTMS elektrische kalibratie oplossingen specifiek voor vermogen & energie applicaties.

Advies nodig? Neem contact met ons op