De multifunctie kalibratoren welke TTMS in het pakket heeft, zijn van de Europese firma Meatest.

De kalibratoren van Meatest zijn kosteneffectieve oplossingen voor kalibratietoepassingen voor secundaire kalibratielaboratoria, waar deze functioneren als secundaire standaarden voor de kalibratie van het instrumentenbestand.

Ook bij productielijnen van paneelmeters, multimeters, omvormers, meetversterkers en thermometers worden de Meatest multifunctie kalibratoren ingezet.

De Meatest multifunctie kalibratoren hebben een verscheidenheid aan functies voor het het kalibreren van gelijkspanning, wisselspanning, gelijk- en wisselstroom, weerstand en capaciteit. Voor de kalibratie van RTDs behoort de RTD simulatiefunctie tot de mogelijkheden.

Vanaf basis nauwkeurigheden van 15ppm voor gelijkspanning en wisselspanning vanaf 250 ppm zijn mogelijk: ruim genoeg voor het grootste deel van de instrumentenbestand bij de meeste firma’s. Het voltbereik gaat van 0 to 1000 Volt en stroombereik tot 30 ampère.

De Meatest kalibratoren zijn zowel in geautomatiseerde opstellingen mogelijk middels RS232, als bench applicatie, en ook draagbare oplossingen zijn beschikbaar.

Advies nodig? Neem contact met ons op