Industriële proceskalibratie

TTMS heeft een lijn met industriële proceskalibratie oplossingen van de firma Meatest.  De producten zijn draagbare kalibrators en omvatten drukkalibratoren, temperatuurkalibratoren, loopkalibratoren en multifunctionele kalibratoren.

Dit zijn innovatieve oplossingen zoals de eerste handheld kalibrator met een op batterijen aangedreven drukpomp, de eerste loopkalibrator met een ingebouwde HART protocol communicator en een familie van robuuste industriële proces kalibratie apparaten, die gemakkelijk te gebruiken en kosteneffectief zijn.

De diverse drukkalibratoren zijn bedoeld voor kalibratie van instrumentatie alsook om industriële processen te controleren.

Naast de drukkalibratoren zijn er pneumatische en hydraulische handpompen beschikbaar, welke de gebruiker in staat stelt om zowel druk als vacuum te genereren voor precisietesten van drukinstrumentatie, inclusief transmitters en drukschakelaars.

Voor temperatuurkalibratie kunnen thermokoppels en RTD temperatuursensoren gesimuleerd worden om op deze wijze instrumentatie in industriële procesopstellingen te kalibreren.

Verschillende instrumenten zijn ook in staat om als datalogger te functioneren, waarbij de data dan ook overgebracht kan worden naar een PC voor verdere verwerking en analyse.

Advies nodig? Neem contact met ons op