Active Technologies is een spin off van de Universiteit van Ferrara in Italië. Een aantal van de technisch specialisten die hebben meegewerkt aan een groot Europees onderzoeksproject op het gebied van halfgeleiders besloot in 2002 de opgedane kennis verder voort te zetten in de nieuwe firma Active Technologies.

Innovatie bij active technologies (AT)

De onderzoeksresultaten bij active technologies hebben geleid tot innoverende nieuwe technieken op het gebied van Digitaal naar Analoog converters, die vervolgens de basis zijn voor State of the Art nieuwe puls, functie en arbitrary functiegeneratoren. Active Technologies gebruikt vooruitstrevende nieuwe technologieën in die applicaties waar zelfs uw bestaande leveranciers het laten afweten. Op eenvoudige wijze kunt u de meest complexe signalen genereren, gecombineerd met een instelbare jitter, ruis en signaal vervuiling.

Toepassingen voor met name de meest geavanceerde pulsgeneratoren zijn in de semi conductor industrie: geavanceerde research projecten en bijvoorbeeld de radar en auto industrie.

Prijs-kwaliteitverhouding

Laat u ook verrassen door de prijs/performance van deze relatief nieuwe leverancier met deze vooruitstrevende nieuwe technologieën in die applicaties waar zelfs uw bestaande leveranciers het laten afweten.

Support

Active Technologies heeft een uitgebreide bibliotheek met documenten en white papers die u kunnen ondersteunen bij uw applicaties. Alle documenten en softwaredownloads met betrekking tot een specifiek product zijn te vinden op een logische en handige locatie onder het tabblad Support docs. Het downloaden en lezen van datasheets, Quickstarts en gedetailleerde gebruikershandleidingen geeft u vaak al het antwoord op uw vraag. Kunt u het juiste antwoord niet vinden laat het ons dan weten. Contact TTMS. Voor een compleet overzicht van de Active Technologies producten, bezoek haar website op www.activetechnologies.it

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden