Active Technologies is een spin off van de Universiteit van Ferrara in Italië. Een aantal van de technisch specialisten die hebben meegewerkt aan een groot Europees onderzoeksproject op het gebied van halfgeleiders besloot in 2002 de opgedane kennis verder voort te zetten in de nieuwe firma Active Technologies.

Innovatie bij active technologies (AT)

De onderzoeksresultaten bij active technologies hebben geleid tot innoverende nieuwe technieken op het gebied van Digitaal naar Analoog converters, die vervolgens de basis zijn voor State of the Art nieuwe puls, functie en arbitrary functiegeneratoren. Active Technologies gebruikt vooruitstrevende nieuwe technologieën in die applicaties waar zelfs uw bestaande leveranciers het laten afweten. Op eenvoudige wijze kunt u de meest complexe signalen genereren, gecombineerd met een instelbare jitter, ruis en signaal vervuiling.

Toepassingen voor met name de meest geavanceerde pulsgeneratoren zijn in de semi conductor industrie: geavanceerde research projecten en bijvoorbeeld de radar en auto industrie.

Prijs-kwaliteitverhouding

Laat u ook verrassen door de prijs/performance van deze relatief nieuwe leverancier met deze vooruitstrevende nieuwe technologieën in die applicaties waar zelfs uw bestaande leveranciers het laten afweten.

Support

Active Technologies heeft een uitgebreide bibliotheek met documenten en white papers die u kunnen ondersteunen bij uw applicaties. Alle documenten en softwaredownloads met betrekking tot een specifiek product zijn te vinden op een logische en handige locatie onder het tabblad Support docs. Het downloaden en lezen van datasheets, Quickstarts en gedetailleerde gebruikershandleidingen geeft u vaak al het antwoord op uw vraag. Kunt u het juiste antwoord niet vinden laat het ons dan weten. Contact TTMS. Voor een compleet overzicht van de Active Technologies producten, bezoek haar website op www.activetechnologies.it

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden