De oorsprong van het Engelse Aim-TTi dateert uit de late jaren 1970.
Twee bedrijven, Thurlby Electronics Ltd. en Thandar Electronics Ltd. combineerde hun ontwikkeleing in elektronische testapparatuur. In de jaren 1980 specialiseerde Thurlby zich in voedingen voor werkbanken, hoge resolutie multimeters en digitale opslagunits. De firma Thandar specialiseerde in functiegenerators, frequentietellers en logic analyzers.

Fusie Thurlby Electronics Ltd. en Thandar Electronics Ltd

Het AimTti zoals we het nu kennen ontstond in 1989.  De beide bedrijven fuseerden volledig en werden een nieuwe organisatie: – Thurlby Thandar instruments Ltd. Er werd een nieuw groter pand betrokken in de buurt van Huntingdon. Sindsdien is de productlijn gegroeid en zijn er nieuwe producten ontwikkeld als arbitrairy waveform generators, RF testapparatuur, EMC meetapparatuur en LCR meters.

Product portfolio Aim-TTi

Het TTi product portfolio bevat:

AimTti ontwerpt en ontwikkelt diverse elektronische testapparatuur:
Laboratory power supplies: ons assortiment DC voedingen bevat alleen gestabiliseerde voedingen. Dit zijn DC voedingen die onafhankelijk van de belasting een stabiele spanning of stroom leveren. DC voeding is een verzamelnaam voor heel veel verschillende soorten voedingen.
(Arbitrary) function generators: ontdek ons brede assortiment generatoren.
LCR meters: u heeft de keuze uit LCR meters met vaste frequenties in een aantal stappen tot units met een vrij instelbare frequentie of zelfs een frequentie sweep.
Spectrum Analyzers: van Tti hebben wij 4 modellen als kleine portable modellen.
Electronic loads: bij de loads maken we onderscheid in AC en DC belastingen. De loads worden gebruikt voor het testen van energiegenererende installatie.
RF signal Generators: in principe zijn dit soort generatoren sinus generatoren voor hoogfrequent toepassingen.
Digitale Multimeters: er is een onderscheid in draagbare batterij gevoede DMM’s en DMM’s in een tafeluitvoering. Ook zijn er verschillende resoluties.
Frequentie counters: wij beschikken over vier frequentiecounters. Er is 1 portable model met een 8,5 digit display.
Micro / milli Ohm meters: bekijk onze uitgebreide lijn milli-, micro- en mega- Ohm meters van Aim-TTi.

Vandaag de dag is TTi een van Europa’s grootste producenten van General Purpose elektronische testapparatuur, en voedingen voor laboratoria, met verkoop van deze producten in meer dan vijftig landen. Alle TTi producten zijn ontworpen en geproduceerd in Huntingdon, in het Verenigd Koninkrijk.

Voor een compleet overzicht van TTi producten, bezoek haar website op www.aimtti.com

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden