De oorsprong van het Engelse Aim-TTi dateert uit de late jaren 1970.
Twee bedrijven, Thurlby Electronics Ltd. en Thandar Electronics Ltd. combineerde hun ontwikkeleing in elektronische testapparatuur. In de jaren 1980 specialiseerde Thurlby zich in voedingen voor werkbanken, hoge resolutie multimeters en digitale opslagunits. De firma Thandar specialiseerde in functiegenerators, frequentietellers en logic analyzers.

Fusie Thurlby Electronics Ltd. en Thandar Electronics Ltd

Het AimTti zoals we het nu kennen ontstond in 1989.  De beide bedrijven fuseerden volledig en werden een nieuwe organisatie: – Thurlby Thandar instruments Ltd. Er werd een nieuw groter pand betrokken in de buurt van Huntingdon. Sindsdien is de productlijn gegroeid en zijn er nieuwe producten ontwikkeld als arbitrairy waveform generators, RF testapparatuur, EMC meetapparatuur en LCR meters.

Product portfolio Aim-TTi

Het TTi product portfolio bevat:

AimTti ontwerpt en ontwikkelt diverse elektronische testapparatuur:
Laboratory power supplies: ons assortiment DC voedingen bevat alleen gestabiliseerde voedingen. Dit zijn DC voedingen die onafhankelijk van de belasting een stabiele spanning of stroom leveren. DC voeding is een verzamelnaam voor heel veel verschillende soorten voedingen.
(Arbitrary) function generators: ontdek ons brede assortiment generatoren.
LCR meters: u heeft de keuze uit LCR meters met vaste frequenties in een aantal stappen tot units met een vrij instelbare frequentie of zelfs een frequentie sweep.
Spectrum Analyzers: van Tti hebben wij 4 modellen als kleine portable modellen.
Electronic loads: bij de loads maken we onderscheid in AC en DC belastingen. De loads worden gebruikt voor het testen van energiegenererende installatie.
RF signal Generators: in principe zijn dit soort generatoren sinus generatoren voor hoogfrequent toepassingen.
Digitale Multimeters: er is een onderscheid in draagbare batterij gevoede DMM’s en DMM’s in een tafeluitvoering. Ook zijn er verschillende resoluties.
Frequentie counters: wij beschikken over vier frequentiecounters. Er is 1 portable model met een 8,5 digit display.
Micro / milli Ohm meters: bekijk onze uitgebreide lijn milli-, micro- en mega- Ohm meters van Aim-TTi.

Vandaag de dag is TTi een van Europa’s grootste producenten van General Purpose elektronische testapparatuur, en voedingen voor laboratoria, met verkoop van deze producten in meer dan vijftig landen. Alle TTi producten zijn ontworpen en geproduceerd in Huntingdon, in het Verenigd Koninkrijk.

Voor een compleet overzicht van TTi producten, bezoek haar website op www.aimtti.com

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden