De oorsprong van het Engelse Aim-TTi dateert uit de late jaren 1970.
Twee bedrijven, Thurlby Electronics Ltd. en Thandar Electronics Ltd. combineerde hun ontwikkeleing in elektronische testapparatuur. In de jaren 1980 specialiseerde Thurlby zich in voedingen voor werkbanken, hoge resolutie multimeters en digitale opslagunits. De firma Thandar specialiseerde in functiegenerators, frequentietellers en logic analyzers.

Fusie Thurlby Electronics Ltd. en Thandar Electronics Ltd

Het AimTti zoals we het nu kennen ontstond in 1989.  De beide bedrijven fuseerden volledig en werden een nieuwe organisatie: – Thurlby Thandar instruments Ltd. Er werd een nieuw groter pand betrokken in de buurt van Huntingdon. Sindsdien is de productlijn gegroeid en zijn er nieuwe producten ontwikkeld als arbitrairy waveform generators, RF testapparatuur, EMC meetapparatuur en LCR meters.

Product portfolio Aim-TTi

Het TTi product portfolio bevat:

AimTti ontwerpt en ontwikkelt diverse elektronische testapparatuur:
Laboratory power supplies: ons assortiment DC voedingen bevat alleen gestabiliseerde voedingen. Dit zijn DC voedingen die onafhankelijk van de belasting een stabiele spanning of stroom leveren. DC voeding is een verzamelnaam voor heel veel verschillende soorten voedingen.
(Arbitrary) function generators: ontdek ons brede assortiment generatoren.
LCR meters: u heeft de keuze uit LCR meters met vaste frequenties in een aantal stappen tot units met een vrij instelbare frequentie of zelfs een frequentie sweep.
Spectrum Analyzers: van Tti hebben wij 4 modellen als kleine portable modellen.
Electronic loads: bij de loads maken we onderscheid in AC en DC belastingen. De loads worden gebruikt voor het testen van energiegenererende installatie.
RF signal Generators: in principe zijn dit soort generatoren sinus generatoren voor hoogfrequent toepassingen.
Digitale Multimeters: er is een onderscheid in draagbare batterij gevoede DMM’s en DMM’s in een tafeluitvoering. Ook zijn er verschillende resoluties.
Frequentie counters: wij beschikken over vier frequentiecounters. Er is 1 portable model met een 8,5 digit display.
Micro / milli Ohm meters: bekijk onze uitgebreide lijn milli-, micro- en mega- Ohm meters van Aim-TTi.

Vandaag de dag is TTi een van Europa’s grootste producenten van General Purpose elektronische testapparatuur, en voedingen voor laboratoria, met verkoop van deze producten in meer dan vijftig landen. Alle TTi producten zijn ontworpen en geproduceerd in Huntingdon, in het Verenigd Koninkrijk.

Voor een compleet overzicht van TTi producten, bezoek haar website op www.aimtti.com

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden