De oorsprong van AimTTi dateert uit de late jaren 1970 als twee verschillende bedrijven, Thurlby Electronics Ltd. en Thandar Electronics Ltd. beiden bezig zijn met ontwerpen en ontwikkelen van elektronische testapparatuur in de omgeving van St. Ives in Cambridgeshire, Engeland. In de jaren 1980, specialiseerde Thurlby zich in voedingen voor werkbanken, hoge resolutie multimeters en digitale opslagunits, terwijl Thandar zich specialiseerde in functiegenerators, frequentietellers en logic analyzers.

Fusie en ontstaan TTi

AimTti ontstond In 1989 zoals we het nu kennen: de beide bedrijven fuseerden en werden een nieuwe organisatie: – Thurlby Thandar instruments Ltd. – en vestigde zich in een groter pand in de buurt van Huntingdon. Sindsdien is de productlijn gegroeid en zijn er nieuwe productgebieden ontwikkeld als arbitrairy waveform generators, RF testapparatuur, EMC meetapparatuur en LCR meters.

Product portfolio

De TTi product portfolio bevat:

AimTti ontwerpt en ontwikkelt diverse elektronische testapparatuur:
Laboratory power supplies: ons assortiment DC voedingen bevat alleen gestabiliseerde voedingen. Dit zijn DC voedingen die onafhankelijk van de belasting een stabiele spanning of stroom leveren. DC voeding is een verzamelnaam voor heel veel verschillende soorten voedingen.
(Arbitrary) function generators: ontdek ons brede assortiment generatoren.
LCR meters: u heeft de keuze uit LCR meters met vaste frequenties in een aantal stappen tot units met een vrij instelbare frequentie of zelfs een frequentie sweep.
Spectrum Analyzers: van Tti hebben wij 4 modellen als kleine portable modellen.
Electronic loads: bij de loads maken we onderscheid in AC en DC belastingen. De loads worden gebruikt voor het testen van energiegenererende installatie.
RF signal Generators: in principe zijn dit soort generatoren sinus generatoren voor hoogfrequent toepassingen.
Digitale Multimeters: er is een onderscheid in draagbare batterij gevoede DMM’s en DMM’s in een tafeluitvoering. Ook zijn er verschillende resoluties.
Frequentie counters: wij beschikken over vier frequentiecounters. Er is 1 portable model met een 8,5 digit display.
Micro / milli Ohm meters: bekijk onze uitgebreide lijn milli-, micro- en mega- Ohm meters van Aim-TTi.

Vandaag de dag is TTi een van Europa’s grootste producenten van General Purpose elektronische testapparatuur, en voedingen voor laboratoria, met verkoop van deze producten in meer dan vijftig landen. Alle TTi producten zijn ontworpen en geproduceerd in Huntingdon, in het Verenigd Koninkrijk.

Voor een compleet overzicht van TTi producten, bezoek haar website op www.aimtti.com

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden