Sinds haar oprichting in 1984, is het van oorsprong Taiwanese bedrijf Chroma ATE Inc. (die wereldwijd bekend staat onder “Chroma”) een toonaangevende leverancier op het gebied van precisie test- en meetapparatuur en geautomatiseerde testsystemen. In Azië is Chroma zelfs de grootste naam op dit gebied. Chroma staat bekend om kwaliteit die niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar is. Het bedrijf wordt erkend om innovatieve technologieën en de hoge mate van service.

Het product portfolio in Europa bestaat uit:

Chroma bedient onder andere de volgende belangrijke markten: LED, fotovoltaïsch, Li-batterij, elektrische voertuigen (EV/EVSE), semiconductor/IC, laserdiode, platte beeldschermen, video en kleur, vermogenselektronica, passieve component, elektrische veiligheid, en thermo-test, als ook geautomatiseerde optische inspectie en productie informatie systemen.

Over Chroma

Chroma’s visie is om als onderneming van wereldklasse, wereldwijd toonaangevende producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken steekt Chroma een aanzienlijk deel van haar tijd en middelen in onderzoek en ontwikkeling om zo uitzonderlijk accurate, betrouwbare en unieke testoplossingen voor de technologie-industrie te produceren. De kwaliteit die het bedrijf uitstraalt is niet alleen zichtbaar, het is voelbaar. Naast kwaliteit hecht Chroma veel waarde aan klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en groen denken.

Vestigingen Chroma

Chroma heeft vestigingen in Europa, de Verenigde Staten, Japan en op het vasteland van China, die erkend zijn om hun innovatieve technologieën en de hoge mate van service. Op die manier kunnen ze aan de eisen van hun wereldwijde klanten voldoen. In Europa wordt de elektronische test- en meetapparatuur, die door het Taiwanese moederbedrijf wordt ontwikkeld, verkocht via een uitgebreid netwerk van distributeurs. Ondanks de hoge mate van professionaliteit, heerst er binnen het bedrijf een informele en open sfeer en bestaan er korte lijnen tussen medewerkers. Gezien het aantal vestigingen van Chroma over de hele wereld is er zeer zeker sprake van een internationale en dynamische werkomgeving voor werknemers.

Waarborging kwaliteit

Alle Chroma producten worden uiteraard gekelibreerd bij u afgeleverd. Daarnaast heeft Chroma Europe ook zijn eigen reparatie en kalibratie afdeling. Dat betekent dat de nauwkeurigheid van de meetinstrumenten gewaarborgd is ook als er tijdens de levensduur van de instrumentatie iets fout mocht gaan. Reparatie en eventuele kalibratie gebeurt in de Europese vestiging in Ede. Voor een compleet overzicht van Chroma producten, bezoek de Chroma website op www.chromaeu.com

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden