Chroma ATE Inc. is een toonaangevende leverancier op het gebied van test- en meetapparatuur en geautomatiseerde testsystemen.

In eerste instantie zijn in Europa met name de AC voedingen en DC multi load mainframes heel succesvol. Vervolgens is het assortiment uitgebreid met hoog vermogen DC voedingen en DC loads. Nu is Chroma één van de grootste leveranciers op het gebied van automatische testsystemen voor voedingen en batterij testsystemen. Ook solar inverter testsystemen, solar panel testsystemen en testoplossingen voor laadpalen behoren nu tot het standaard pakket. In Azië zijn ze zelfs de grootste naam op dit gebied.
Chroma staat bekend om de kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide service. Het bedrijf heeft een grote Europese vestiging in Ede, met een grote voorraad van producten, een eigen service afdeling en ook een eigen systeem integratie afdeling.

Het product portfolio in Europa bestaat uit:

Chroma bedient onder andere de volgende belangrijke markten: LED, fotovoltaïsch, Li-batterij, elektrische voertuigen (EV/EVSE), video en kleur, vermogenselektronica, passieve component, elektrische veiligheid, als ook geautomatiseerde optische inspectie en productie informatie systemen.

Over Chroma

Chroma’s visie is om als onderneming van wereldklasse, wereldwijd toonaangevende producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken steekt Chroma een aanzienlijk deel van haar tijd en middelen in onderzoek en ontwikkeling om zo uitzonderlijk accurate, betrouwbare en unieke testoplossingen voor de technologie-industrie te produceren. De kwaliteit die het bedrijf uitstraalt is niet alleen zichtbaar, het is voelbaar. Naast kwaliteit hecht Chroma veel waarde aan klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en groen denken.

Vestigingen Chroma

Chroma heeft vestigingen in Europa, de Verenigde Staten, Japan en op het vasteland van China, die erkend zijn om hun innovatieve technologieën en de hoge mate van service. Op die manier kunnen ze aan de eisen van hun wereldwijde klanten voldoen. In Europa wordt de elektronische test- en meetapparatuur, die door het Taiwanese moederbedrijf wordt ontwikkeld, verkocht via een uitgebreid netwerk van distributeurs. Ondanks de hoge mate van professionaliteit, heerst er binnen het bedrijf een informele en open sfeer en bestaan er korte lijnen tussen medewerkers. Gezien het aantal vestigingen van Chroma over de hele wereld is er zeer zeker sprake van een internationale en dynamische werkomgeving voor werknemers.

Waarborging kwaliteit

Alle Chroma producten worden uiteraard gekalibreerd bij u afgeleverd. Daarnaast heeft Chroma Europe ook zijn eigen reparatie en kalibratie afdeling. Dat betekent dat de nauwkeurigheid van de meetinstrumenten gewaarborgd is ook als er tijdens de levensduur van de instrumentatie iets fout mocht gaan. Reparatie en eventuele kalibratie gebeurt in de Europese vestiging in Ede.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden