Chroma ATE Inc. is een toonaangevende leverancier op het gebied van test- en meetapparatuur en geautomatiseerde testsystemen.

In eerste instantie zijn in Europa met name de AC voedingen en DC multi load mainframes heel succesvol. Vervolgens is het assortiment uitgebreid met hoog vermogen DC voedingen en DC loads. Nu is Chroma één van de grootste leveranciers op het gebied van automatische testsystemen voor voedingen en batterij testsystemen. Ook solar inverter testsystemen, solar panel testsystemen en testoplossingen voor laadpalen behoren nu tot het standaard pakket. In Azië zijn ze zelfs de grootste naam op dit gebied.
Chroma staat bekend om de kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide service. Het bedrijf heeft een grote Europese vestiging in Ede, met een grote voorraad van producten, een eigen service afdeling en ook een eigen systeem integratie afdeling.

Het product portfolio in Europa bestaat uit:

Chroma bedient onder andere de volgende belangrijke markten: LED, fotovoltaïsch, Li-batterij, elektrische voertuigen (EV/EVSE), video en kleur, vermogenselektronica, passieve component, elektrische veiligheid, als ook geautomatiseerde optische inspectie en productie informatie systemen.

Over Chroma

Chroma’s visie is om als onderneming van wereldklasse, wereldwijd toonaangevende producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken steekt Chroma een aanzienlijk deel van haar tijd en middelen in onderzoek en ontwikkeling om zo uitzonderlijk accurate, betrouwbare en unieke testoplossingen voor de technologie-industrie te produceren. De kwaliteit die het bedrijf uitstraalt is niet alleen zichtbaar, het is voelbaar. Naast kwaliteit hecht Chroma veel waarde aan klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en groen denken.

Vestigingen Chroma

Chroma heeft vestigingen in Europa, de Verenigde Staten, Japan en op het vasteland van China, die erkend zijn om hun innovatieve technologieën en de hoge mate van service. Op die manier kunnen ze aan de eisen van hun wereldwijde klanten voldoen. In Europa wordt de elektronische test- en meetapparatuur, die door het Taiwanese moederbedrijf wordt ontwikkeld, verkocht via een uitgebreid netwerk van distributeurs. Ondanks de hoge mate van professionaliteit, heerst er binnen het bedrijf een informele en open sfeer en bestaan er korte lijnen tussen medewerkers. Gezien het aantal vestigingen van Chroma over de hele wereld is er zeer zeker sprake van een internationale en dynamische werkomgeving voor werknemers.

Waarborging kwaliteit

Alle Chroma producten worden uiteraard gekalibreerd bij u afgeleverd. Daarnaast heeft Chroma Europe ook zijn eigen reparatie en kalibratie afdeling. Dat betekent dat de nauwkeurigheid van de meetinstrumenten gewaarborgd is ook als er tijdens de levensduur van de instrumentatie iets fout mocht gaan. Reparatie en eventuele kalibratie gebeurt in de Europese vestiging in Ede. Voor een compleet overzicht van Chroma producten, bezoek de Chroma website op www.chromaeu.com

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden