Chroma ATE Inc. is een toonaangevende leverancier op het gebied van test- en meetapparatuur en geautomatiseerde testsystemen.

In eerste instantie zijn in Europa met name de AC voedingen en DC multi load mainframes heel succesvol. Vervolgens is het assortiment uitgebreid met hoog vermogen DC voedingen en DC loads. Nu is Chroma één van de grootste leveranciers op het gebied van automatische testsystemen voor voedingen en batterij testsystemen. Ook solar inverter testsystemen, solar panel testsystemen en testoplossingen voor laadpalen behoren nu tot het standaard pakket. In Azië zijn ze zelfs de grootste naam op dit gebied.
Chroma staat bekend om de kwaliteit, betrouwbaarheid en uitgebreide service. Het bedrijf heeft een grote Europese vestiging in Ede, met een grote voorraad van producten, een eigen service afdeling en ook een eigen systeem integratie afdeling.

Het product portfolio in Europa bestaat uit:

Chroma bedient onder andere de volgende belangrijke markten: LED, fotovoltaïsch, Li-batterij, elektrische voertuigen (EV/EVSE), video en kleur, vermogenselektronica, passieve component, elektrische veiligheid, als ook geautomatiseerde optische inspectie en productie informatie systemen.

Over Chroma

Chroma’s visie is om als onderneming van wereldklasse, wereldwijd toonaangevende producten te ontwikkelen. Om dit te bereiken steekt Chroma een aanzienlijk deel van haar tijd en middelen in onderzoek en ontwikkeling om zo uitzonderlijk accurate, betrouwbare en unieke testoplossingen voor de technologie-industrie te produceren. De kwaliteit die het bedrijf uitstraalt is niet alleen zichtbaar, het is voelbaar. Naast kwaliteit hecht Chroma veel waarde aan klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en groen denken.

Vestigingen Chroma

Chroma heeft vestigingen in Europa, de Verenigde Staten, Japan en op het vasteland van China, die erkend zijn om hun innovatieve technologieën en de hoge mate van service. Op die manier kunnen ze aan de eisen van hun wereldwijde klanten voldoen. In Europa wordt de elektronische test- en meetapparatuur, die door het Taiwanese moederbedrijf wordt ontwikkeld, verkocht via een uitgebreid netwerk van distributeurs. Ondanks de hoge mate van professionaliteit, heerst er binnen het bedrijf een informele en open sfeer en bestaan er korte lijnen tussen medewerkers. Gezien het aantal vestigingen van Chroma over de hele wereld is er zeer zeker sprake van een internationale en dynamische werkomgeving voor werknemers.

Waarborging kwaliteit

Alle Chroma producten worden uiteraard gekalibreerd bij u afgeleverd. Daarnaast heeft Chroma Europe ook zijn eigen reparatie en kalibratie afdeling. Dat betekent dat de nauwkeurigheid van de meetinstrumenten gewaarborgd is ook als er tijdens de levensduur van de instrumentatie iets fout mocht gaan. Reparatie en eventuele kalibratie gebeurt in de Europese vestiging in Ede. Voor een compleet overzicht van Chroma producten, bezoek de Chroma website op www.chromaeu.com

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden