Cinergia levert power converters en DSP-gebaseerde digital control van converters. De kennis en producten van CINERGIA zijn ontstaan door meer dan 10 jaar ervaring in ontwikkeling, design, vervaardigen en installeren van maatwerk power electronics oplossingen.

Cinergia levert hoog technologische producten gebaseerd op een industriële hardware platform dat is ontworpen om 24/7 te werken. De door Cinergia ontwikkelende control hardware en DSP firmware, ziet u terug in het standaard product portfolio die er als volgt uitziet:

Dankzij de specifieke bipolaire opbouw, kunnen alle Cinergia producten de testenergie terug leveren aan de grid, waardoor het energieverbruik wordt teruggedrongen. Cinergia biedt hoogstaande technologie tegen aantrekkelijke prijzen door een combinatie van een robuust industrieel platform met Cinergia’s gepatenteerde control system. Dit ontwerp biedt geavanceerde producten voor Research, Development en Industriële toepassingen. Vanwege het flexibele controle systeem en het deskundige engineering team, kan Cinergia hun standaard productportfolio aanpassen aan uw specifieke wensen om op deze manier tot het gewenste resultaat te komen voor uw specifieke toepassing.

Samenvatting sterke punten Cinergia

Robuuste hardware: al onze producten zijn gebaseerd op een online UPS power hardware, ontworpen om 24/7 en 365 dagen in het jaar te functioneren. Energiebesparend: alle modellen hebben een regeneratief vermogen om de test energie terug te leveren aan de grid. Dat betekent gemiddeld 80 procent vermindering op de elektrische installatie en dezelfde vermindering van geconsumeerde energie, beide factoren resulteren in belangrijke CAPEX en OPEX besparingen. Flexibiliteit en bewerkingen voor toekomstig gebruik: onze apparatuur is flexibel en biedt de mogelijkheid om de power te upgraden en functionaliteiten die voldoen aan toekomstige wensen en eisen. Hoogstaande technologie voor een scherpe prijs: door gebruik te maken van een robuust industrieel platform kan Cinergia hoogkwalitatieve oplossingen bieden voor een concurrerende prijs. Betrokken met onze klanten: aanpassing en verbetering van producten voor specifieke eisen en support tijdens het gebruik van onze producten. Voor een compleet overzicht van de Cinergia producten, bezoek de Cinergia website op www.cinergia.coop.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden