Cinergia levert power converters en DSP-gebaseerde digital control van converters. De kennis en producten van CINERGIA zijn ontstaan door meer dan 10 jaar ervaring in ontwikkeling, design, vervaardigen en installeren van maatwerk power electronics oplossingen.

Cinergia levert hoog technologische producten gebaseerd op een industriële hardware platform dat is ontworpen om 24/7 te werken. De door Cinergia ontwikkelende control hardware en DSP firmware, ziet u terug in het standaard product portfolio die er als volgt uitziet:

Dankzij de specifieke bipolaire opbouw, kunnen alle Cinergia producten de testenergie terug leveren aan de grid, waardoor het energieverbruik wordt teruggedrongen. Cinergia biedt hoogstaande technologie tegen aantrekkelijke prijzen door een combinatie van een robuust industrieel platform met Cinergia’s gepatenteerde control system. Dit ontwerp biedt geavanceerde producten voor Research, Development en Industriële toepassingen. Vanwege het flexibele controle systeem en het deskundige engineering team, kan Cinergia hun standaard productportfolio aanpassen aan uw specifieke wensen om op deze manier tot het gewenste resultaat te komen voor uw specifieke toepassing.

Samenvatting sterke punten Cinergia

Robuuste hardware: al onze producten zijn gebaseerd op een online UPS power hardware, ontworpen om 24/7 en 365 dagen in het jaar te functioneren. Energiebesparend: alle modellen hebben een regeneratief vermogen om de test energie terug te leveren aan de grid. Dat betekent gemiddeld 80 procent vermindering op de elektrische installatie en dezelfde vermindering van geconsumeerde energie, beide factoren resulteren in belangrijke CAPEX en OPEX besparingen. Flexibiliteit en bewerkingen voor toekomstig gebruik: onze apparatuur is flexibel en biedt de mogelijkheid om de power te upgraden en functionaliteiten die voldoen aan toekomstige wensen en eisen. Hoogstaande technologie voor een scherpe prijs: door gebruik te maken van een robuust industrieel platform kan Cinergia hoogkwalitatieve oplossingen bieden voor een concurrerende prijs. Betrokken met onze klanten: aanpassing en verbetering van producten voor specifieke eisen en support tijdens het gebruik van onze producten. Voor een compleet overzicht van de Cinergia producten, bezoek de Cinergia website op www.cinergia.coop.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden