Cinergia levert power converters en DSP-gebaseerde digital control van converters. De kennis en producten van CINERGIA zijn ontstaan door meer dan 10 jaar ervaring in ontwikkeling, design, vervaardigen en installeren van maatwerk power electronics oplossingen.

Cinergia levert hoog technologische producten gebaseerd op een industriële hardware platform dat is ontworpen om 24/7 te werken. De door Cinergia ontwikkelende control hardware en DSP firmware, ziet u terug in het standaard product portfolio die er als volgt uitziet:

Dankzij de specifieke bipolaire opbouw, kunnen alle Cinergia producten de testenergie terug leveren aan de grid, waardoor het energieverbruik wordt teruggedrongen. Cinergia biedt hoogstaande technologie tegen aantrekkelijke prijzen door een combinatie van een robuust industrieel platform met Cinergia’s gepatenteerde control system. Dit ontwerp biedt geavanceerde producten voor Research, Development en Industriële toepassingen. Vanwege het flexibele controle systeem en het deskundige engineering team, kan Cinergia hun standaard productportfolio aanpassen aan uw specifieke wensen om op deze manier tot het gewenste resultaat te komen voor uw specifieke toepassing.

Samenvatting sterke punten Cinergia

Robuuste hardware: al onze producten zijn gebaseerd op een online UPS power hardware, ontworpen om 24/7 en 365 dagen in het jaar te functioneren. Energiebesparend: alle modellen hebben een regeneratief vermogen om de test energie terug te leveren aan de grid. Dat betekent gemiddeld 80 procent vermindering op de elektrische installatie en dezelfde vermindering van geconsumeerde energie, beide factoren resulteren in belangrijke CAPEX en OPEX besparingen. Flexibiliteit en bewerkingen voor toekomstig gebruik: onze apparatuur is flexibel en biedt de mogelijkheid om de power te upgraden en functionaliteiten die voldoen aan toekomstige wensen en eisen. Hoogstaande technologie voor een scherpe prijs: door gebruik te maken van een robuust industrieel platform kan Cinergia hoogkwalitatieve oplossingen bieden voor een concurrerende prijs. Betrokken met onze klanten: aanpassing en verbetering van producten voor specifieke eisen en support tijdens het gebruik van onze producten. Voor een compleet overzicht van de Cinergia producten, bezoek de Cinergia website op www.cinergia.coop.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden