Cinergia levert power converters en DSP-gebaseerde digital control van converters. De kennis en producten van CINERGIA zijn ontstaan door meer dan 10 jaar ervaring in ontwikkeling, design, vervaardigen en installeren van maatwerk power electronics oplossingen.

Cinergia levert hoog technologische producten gebaseerd op een industriële hardware platform dat is ontworpen om 24/7 te werken. De door Cinergia ontwikkelende control hardware en DSP firmware, ziet u terug in het standaard product portfolio die er als volgt uitziet:

Dankzij de specifieke bipolaire opbouw, kunnen alle Cinergia producten de testenergie terug leveren aan de grid, waardoor het energieverbruik wordt teruggedrongen. Cinergia biedt hoogstaande technologie tegen aantrekkelijke prijzen door een combinatie van een robuust industrieel platform met Cinergia’s gepatenteerde control system. Dit ontwerp biedt geavanceerde producten voor Research, Development en Industriële toepassingen. Vanwege het flexibele controle systeem en het deskundige engineering team, kan Cinergia hun standaard productportfolio aanpassen aan uw specifieke wensen om op deze manier tot het gewenste resultaat te komen voor uw specifieke toepassing.

Samenvatting sterke punten Cinergia

Robuuste hardware: al onze producten zijn gebaseerd op een online UPS power hardware, ontworpen om 24/7 en 365 dagen in het jaar te functioneren. Energiebesparend: alle modellen hebben een regeneratief vermogen om de test energie terug te leveren aan de grid. Dat betekent gemiddeld 80 procent vermindering op de elektrische installatie en dezelfde vermindering van geconsumeerde energie, beide factoren resulteren in belangrijke CAPEX en OPEX besparingen. Flexibiliteit en bewerkingen voor toekomstig gebruik: onze apparatuur is flexibel en biedt de mogelijkheid om de power te upgraden en functionaliteiten die voldoen aan toekomstige wensen en eisen. Hoogstaande technologie voor een scherpe prijs: door gebruik te maken van een robuust industrieel platform kan Cinergia hoogkwalitatieve oplossingen bieden voor een concurrerende prijs. Betrokken met onze klanten: aanpassing en verbetering van producten voor specifieke eisen en support tijdens het gebruik van onze producten. Voor een compleet overzicht van de Cinergia producten, bezoek de Cinergia website op www.cinergia.coop.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden