Clarke-Hess werd in 1969 opgericht als een elektronica firma voor test- en meetapparatuur.

Zij waren met name gespecialiseerd in DC/laagfrequente toepassingen en ontwikkelde instrumenten voor defensie, commerciële en industriële bedrijven.  Door haar toewijding aan de ontwikkeling van precisie-instrumentatie heeft Clarke-Hess nu een reputatie opgebouwd in de kalibratie wereld als de fabrikant voor fase standaarden en fase meetinstrumentatie.
Over de hele wereld vind je deze apparatuur in nationale kalibratie labs vanwege de kwaliteit, service en buitengewone prestaties.

Producten bij TTMS

Clarke-Hess biedt de volgende producten aan:

 

Power analyzers The Digital Phase Angle Standard Phase meters, phase angle voltmeters (PAV), and gain / phase analyzers Precision AC current source Voltage and current sources and / or calibrators Transconductance amplifiers

New phase meter of Clarke-Hess

TTMS offers the latest phase meter from Clarke-Hess the model 6000A. It out-perfoms any other phase meter on the market today, by using the latest digital techniques and optimally designed analog front end. For a complete list of the Clarke-Hess products, visit their website www.clarke-hess.com.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden