Clarke-Hess werd in 1969 opgericht als een elektronica firma voor test- en meetapparatuur.

Zij waren met name gespecialiseerd in DC/laagfrequente toepassingen en ontwikkelde instrumenten voor defensie, commerciële en industriële bedrijven.  Door haar toewijding aan de ontwikkeling van precisie-instrumentatie heeft Clarke-Hess nu een reputatie opgebouwd in de kalibratie wereld als de fabrikant voor fase standaarden en fase meetinstrumentatie.
Over de hele wereld vind je deze apparatuur in nationale kalibratie labs vanwege de kwaliteit, service en buitengewone prestaties.

Producten bij TTMS

Clarke-Hess biedt de volgende producten aan:

 

Power analyzers The Digital Phase Angle Standard Phase meters, phase angle voltmeters (PAV), and gain / phase analyzers Precision AC current source Voltage and current sources and / or calibrators Transconductance amplifiers

New phase meter of Clarke-Hess

TTMS offers the latest phase meter from Clarke-Hess the model 6000A. It out-perfoms any other phase meter on the market today, by using the latest digital techniques and optimally designed analog front end. For a complete list of the Clarke-Hess products, visit their website www.clarke-hess.com.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden