De Croydon Precision Instrument Company (Cropico) begon in 1952 met een kleine lijn van standaard weerstanden, weerstand banken en een spanning ratio bank. In de jaren ’60 breidde Cropico haar productportfolio uit met nieuwe producten, zoals de RH9A-4 hoge weerstand decadebank. Dit was direct de start voor wereldwijde export van de Cropico producten. Gestage groei volgde in de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw. Gedurende deze tijd bleef Cropico bij Croydon, terwijl zij tegelijkertijd haar activiteiten uitbreidde door een engineering design en productontwikkeling dienst in Norwich op te zetten.

Introductie DO4, de DO4000 en de DO5000 series Cropico

Onder de nieuwe ontwikkelingen binnen Cropico viel ook een geheel nieuwe productie platform: accuraat meten van lage weerstand. De DO4, de DO4000 en de DO5000 milli ohm en micro ohmmeters series werden geïntroduceerd. In 2006 werd Cropico opgekocht door de Seaward Group, omdat Seaward naar manieren zocht om haar expertise in de test- en meetbranche uit te breiden. Seaward’s blijvende ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwe producten zal ervoor zorgen dat het merk Cropico in de toekomst steeds sterker zal worden, terwijl zij haar vooraanstaande positie zal vasthouden als leverancier van hoogwaardige technologie voor branches variërend van de auto-, en vliegtuigindustrie tot aan defensie en nutsbedrijven.

Producten

De huidige productlijn is als volgt:

Resistance Standards & Decades: TTMS heeft een verscheidenheid aan decadebanken, die een breed bereik van applicaties kan afdekken, voor veld, laboratorium of in geautomatiseerde systemen. Er zijn modellen voor weerstand, capaciteit en inductie. Daarnaast zijn er ook combinatiemodellen. Milliohmmeters & Microhmmeters Temperature Measurement Voor een compleet overzicht van de Cropico producten, bezoek de Seaward / Cropico website op www.seaward.co.gb.

Bekijk ook de decadebanken van IET’s Lab.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden