De Croydon Precision Instrument Company (Cropico) begon in 1952 met een kleine lijn van standaard weerstanden, weerstand banken en een spanning ratio bank. In de jaren ’60 breidde Cropico haar productportfolio uit met nieuwe producten, zoals de RH9A-4 hoge weerstand decadebank. Dit was direct de start voor wereldwijde export van de Cropico producten. Gestage groei volgde in de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw. Gedurende deze tijd bleef Cropico bij Croydon, terwijl zij tegelijkertijd haar activiteiten uitbreidde door een engineering design en productontwikkeling dienst in Norwich op te zetten.

Introductie DO4, de DO4000 en de DO5000 series Cropico

Onder de nieuwe ontwikkelingen binnen Cropico viel ook een geheel nieuwe productie platform: accuraat meten van lage weerstand. De DO4, de DO4000 en de DO5000 milli ohm en micro ohmmeters series werden geïntroduceerd. In 2006 werd Cropico opgekocht door de Seaward Group, omdat Seaward naar manieren zocht om haar expertise in de test- en meetbranche uit te breiden. Seaward’s blijvende ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwe producten zal ervoor zorgen dat het merk Cropico in de toekomst steeds sterker zal worden, terwijl zij haar vooraanstaande positie zal vasthouden als leverancier van hoogwaardige technologie voor branches variërend van de auto-, en vliegtuigindustrie tot aan defensie en nutsbedrijven.

Producten

De huidige productlijn is als volgt:

Resistance Standards & Decades: TTMS heeft een verscheidenheid aan decadebanken, die een breed bereik van applicaties kan afdekken, voor veld, laboratorium of in geautomatiseerde systemen. Er zijn modellen voor weerstand, capaciteit en inductie. Daarnaast zijn er ook combinatiemodellen. Milliohmmeters & Microhmmeters Temperature Measurement Voor een compleet overzicht van de Cropico producten, bezoek de Seaward / Cropico website op www.seaward.co.gb.

Bekijk ook de decadebanken van IET’s Lab.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden