De Croydon Precision Instrument Company (Cropico) begon in 1952 met een kleine lijn van standaard weerstanden, weerstand banken en een spanning ratio bank. In de jaren ’60 breidde Cropico haar productportfolio uit met nieuwe producten, zoals de RH9A-4 hoge weerstand decadebank. Dit was direct de start voor wereldwijde export van de Cropico producten. Gestage groei volgde in de jaren 70, 80 en 90 van de vorige eeuw. Gedurende deze tijd bleef Cropico bij Croydon, terwijl zij tegelijkertijd haar activiteiten uitbreidde door een engineering design en productontwikkeling dienst in Norwich op te zetten.

Introductie DO4, de DO4000 en de DO5000 series Cropico

Onder de nieuwe ontwikkelingen binnen Cropico viel ook een geheel nieuwe productie platform: accuraat meten van lage weerstand. De DO4, de DO4000 en de DO5000 milli ohm en micro ohmmeters series werden geïntroduceerd. In 2006 werd Cropico opgekocht door de Seaward Group, omdat Seaward naar manieren zocht om haar expertise in de test- en meetbranche uit te breiden. Seaward’s blijvende ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwe producten zal ervoor zorgen dat het merk Cropico in de toekomst steeds sterker zal worden, terwijl zij haar vooraanstaande positie zal vasthouden als leverancier van hoogwaardige technologie voor branches variërend van de auto-, en vliegtuigindustrie tot aan defensie en nutsbedrijven.

Producten

De huidige productlijn is als volgt:

Resistance Standards & Decades: TTMS heeft een verscheidenheid aan decadebanken, die een breed bereik van applicaties kan afdekken, voor veld, laboratorium of in geautomatiseerde systemen. Er zijn modellen voor weerstand, capaciteit en inductie. Daarnaast zijn er ook combinatiemodellen. Milliohmmeters & Microhmmeters Temperature Measurement Voor een compleet overzicht van de Cropico producten, bezoek de Seaward / Cropico website op www.seaward.co.gb.

Bekijk ook de decadebanken van IET’s Lab.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2022 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden