Elettrotest S.P.A. is in 1986 opgericht voor de ontwikkeling en vervaardiging van professionele elektronische producten. Producten die volledig op klanten specificatie werden gemaakt. Meestal voor eindgebruikers in de verschillende universiteiten en onderzoeksinstituten.
Al snel kwamen er ook vragen naar relatief goedkope en robuuste voedingen. Dit resulteert nu in een breed assortiment AC voedingen met als unieke eigenschap dat zij ook een hoge inschakel stroom kunnen leveren.

Alle units kunnen drie seconden lang dubbel zoveel als de nominale stroom leveren. Dit is ideaal voor het starten van motoren of het leveren van inschakelstroom aan geschakelde DC voedingen. Deze AC voedingen schakelen ook niet af bij te hoge aanloopstromen. De spanning wordt tijdelijk verlaagd om zo toch de applicatie te kunnen starten.
Deze eigenschappen maken de Elettrotest AC voedingen uniek in de brede markt van AC voedingen.

Sterke punten Elettrotest

Onderscheidende waarden zoals transparantie, flexibiliteit en veelzijdigheid liggen ten grondslag aan het bedrijfssucces van Elettrotest. Productontwikkeling op klanten specificatie behoord ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kan Elettrotest het beste tegemoet komen aan de wensen van haar klanten en worden specifieke producten ontwikkeld op een efficiënte, constante en effectieve manier. Het bedrijf onderscheidt zich tevens in de sector vanwege de opmerkelijke voorkeur om de modernste producten te ontwikkelen, alsmede het raadplegen van de klant tijdens het ontwikkelproces en de hoge service voor, tijdens en na de verkoop.

Evolutie

Elettrotest streeft er constant naar de verscheidenheid in producten binnen de markt te vergroten. Ook willen zij het record dat het bedrijf behaald heeft, handhaven als het gaat om de concurrentiepositie en innovatie. Om dat te realiseren investeert Elettrotest veel in research en de ontwikkeling en technologische vooruitstrevende oplossingen die zich richten op de verbetering van bestaande producten. Het resultaat zijn nieuwe en moderne tools die voldoen aan de hoge eisen vanuit de markt.

Voor een compleet overzicht van Elettrotest voedingen, bezoek de Elettrotest website op www.elettrotestspa.it.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden