Elettrotest S.P.A. is in 1986 opgericht voor de ontwikkeling en vervaardiging van professionele elektronische producten volgens de verschillende behoeften van de eindgebruiker.  Elettrotest streeft er constant naar de verscheidenheid in producten binnen de markt te vergroten.
Vanwege de langdurige samenwerking met de academische sector is Elettrotest tegenwoordig een van de marktleiders in de ontwikkeling en productie van regelapparatuur voor verschillende civiele en industriële toepassingen. Dat geldt vooral voor de thermostatische regeling voor airconditioning en verwarming.

Producten

Het grote voordeel van de Elettrotest AC voedingen is dat zij ontworpen zijn om inschakelstroom te kunnen leveren. Alle units kunnen drie seconden lang dubbel zoveel als de nominale stroom leveren. Dit is ideaal voor het starten van motoren of het leveren van inschakelstroom aan geschakelde DC voedingen.

Sterke punten Elettrotest

Onderscheidende waarden zoals transparantie, flexibiliteit en veelzijdigheid liggen ten grondslag aan het bedrijfssucces van Elettrotest. Productontwikkeling op klanten specificatie behoord ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kan Elettrotest het beste tegemoet komen aan de wensen van haar klanten en worden specifieke producten ontwikkeld op een efficiënte, constante en effectieve manier. Het bedrijf onderscheidt zich tevens in de sector vanwege de opmerkelijke voorkeur om de modernste producten te ontwikkelen, alsmede het raadplegen van de klant tijdens het ontwikkelproces en de hoge service voor, tijdens en na de verkoop.

Evolutie

Elettrotest streeft er constant naar de verscheidenheid in producten binnen de markt te vergroten. Ook willen zij het record dat het bedrijf behaald heeft, handhaven als het gaat om de concurrentiepositie en innovatie. Om dat te realiseren investeert Elettrotest veel in research en de ontwikkeling en technologische vooruitstrevende oplossingen die zich richten op de verbetering van bestaande producten. Het resultaat zijn nieuwe en moderne tools die voldoen aan de hoge eisen vanuit de markt.

Voor een compleet overzicht van Elettrotest voedingen, bezoek de Elettrotest website op www.elettrotestspa.it.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden