Elettrotest S.P.A. is in 1986 opgericht voor de ontwikkeling en vervaardiging van professionele elektronische producten. Producten die volledig op klanten specificatie werden gemaakt. Meestal voor eindgebruikers in de verschillende universiteiten en onderzoeksinstituten.
Al snel kwamen er ook vragen naar relatief goedkope en robuuste voedingen. Dit resulteert nu in een breed assortiment AC voedingen met als unieke eigenschap dat zij ook een hoge inschakel stroom kunnen leveren.

Alle units kunnen drie seconden lang dubbel zoveel als de nominale stroom leveren. Dit is ideaal voor het starten van motoren of het leveren van inschakelstroom aan geschakelde DC voedingen. Deze AC voedingen schakelen ook niet af bij te hoge aanloopstromen. De spanning wordt tijdelijk verlaagd om zo toch de applicatie te kunnen starten.
Deze eigenschappen maken de Elettrotest AC voedingen uniek in de brede markt van AC voedingen.

Sterke punten Elettrotest

Onderscheidende waarden zoals transparantie, flexibiliteit en veelzijdigheid liggen ten grondslag aan het bedrijfssucces van Elettrotest. Productontwikkeling op klanten specificatie behoord ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kan Elettrotest het beste tegemoet komen aan de wensen van haar klanten en worden specifieke producten ontwikkeld op een efficiënte, constante en effectieve manier. Het bedrijf onderscheidt zich tevens in de sector vanwege de opmerkelijke voorkeur om de modernste producten te ontwikkelen, alsmede het raadplegen van de klant tijdens het ontwikkelproces en de hoge service voor, tijdens en na de verkoop.

Evolutie

Elettrotest streeft er constant naar de verscheidenheid in producten binnen de markt te vergroten. Ook willen zij het record dat het bedrijf behaald heeft, handhaven als het gaat om de concurrentiepositie en innovatie. Om dat te realiseren investeert Elettrotest veel in research en de ontwikkeling en technologische vooruitstrevende oplossingen die zich richten op de verbetering van bestaande producten. Het resultaat zijn nieuwe en moderne tools die voldoen aan de hoge eisen vanuit de markt.

Voor een compleet overzicht van Elettrotest voedingen, bezoek de Elettrotest website op www.elettrotestspa.it.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden