Elettrotest S.P.A. is in 1986 opgericht voor de ontwikkeling en vervaardiging van professionele elektronische producten. Producten die volledig op klanten specificatie werden gemaakt. Meestal voor eindgebruikers in de verschillende universiteiten en onderzoeksinstituten.
Al snel kwamen er ook vragen naar relatief goedkope en robuuste voedingen. Dit resulteert nu in een breed assortiment AC voedingen met als unieke eigenschap dat zij ook een hoge inschakel stroom kunnen leveren.

Alle units kunnen drie seconden lang dubbel zoveel als de nominale stroom leveren. Dit is ideaal voor het starten van motoren of het leveren van inschakelstroom aan geschakelde DC voedingen. Deze AC voedingen schakelen ook niet af bij te hoge aanloopstromen. De spanning wordt tijdelijk verlaagd om zo toch de applicatie te kunnen starten.
Deze eigenschappen maken de Elettrotest AC voedingen uniek in de brede markt van AC voedingen.

Sterke punten Elettrotest

Onderscheidende waarden zoals transparantie, flexibiliteit en veelzijdigheid liggen ten grondslag aan het bedrijfssucces van Elettrotest. Productontwikkeling op klanten specificatie behoord ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kan Elettrotest het beste tegemoet komen aan de wensen van haar klanten en worden specifieke producten ontwikkeld op een efficiënte, constante en effectieve manier. Het bedrijf onderscheidt zich tevens in de sector vanwege de opmerkelijke voorkeur om de modernste producten te ontwikkelen, alsmede het raadplegen van de klant tijdens het ontwikkelproces en de hoge service voor, tijdens en na de verkoop.

Evolutie

Elettrotest streeft er constant naar de verscheidenheid in producten binnen de markt te vergroten. Ook willen zij het record dat het bedrijf behaald heeft, handhaven als het gaat om de concurrentiepositie en innovatie. Om dat te realiseren investeert Elettrotest veel in research en de ontwikkeling en technologische vooruitstrevende oplossingen die zich richten op de verbetering van bestaande producten. Het resultaat zijn nieuwe en moderne tools die voldoen aan de hoge eisen vanuit de markt.

Voor een compleet overzicht van Elettrotest voedingen, bezoek de Elettrotest website op www.elettrotestspa.it.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden