Höcherl & Hackl GmbH (H&H) is in 1986 opgericht als samenwerkingsverband tussen de heren Helmut Höcherl en Johann Hackl.

Vervolgens is in 1990 dit samenwerkingsverband omgezet in de huidige GmbH.
Vanaf het begin startte H&H met de ontwikkeling van een DC elektronische load. Nu is zij de toonaangevende leverancier van elektronische loads in de wereld. De gehele productontwikkeling- en het productieproces vindt plaats in haar fabriek in Konzell, Duitsland.

Het productaanbod bestaat uit:

Proces Höcherl & Hackl

Het proces begint met de ontwikkeling van hardware en software, dat wordt voorgezet met een mechanisch ontwerp en leidt naar de complete productie en ingebruikname. De kwaliteitsgarantie maakt het geheel af en wordt opgevolgd door uitgebreide ondersteuning.

Höcherl & Hackl loads

De Höcherl & Hackl loads zijn ontworpen met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Een gekwalificeerd en bijzonder gemotiveerd team zorgt voor een continue ontwikkeling en verfijning van producten en optimale kwaliteit. De kracht van het bedrijf ligt niet alleen in haar brede scala aan standaard producten, maar ook in haar aanbod van varianten die zijn toegesneden op de wensen van de klant.

Voordelen voor klanten

De filosofie van H&H bestaat uit het verstevigen van de regio door middel van gebruik van lokale leveranciers, en met name Duitsland als locatie voor de industrie. Hierdoor resoneert “Gemaakt in Duitsland” erg bij H&H. Höcherl & Hackl levert kwaliteitsproducten in combinatie met een uitgebreide en uiterst vriendelijke klanten applicatie ondersteuning. Het type ondersteuning die hun eigen werknemers ook zouden verwachten van andere bedrijven. De voordelen voor de klanten zijn netjes opgesomd: De klant krijgt een product dat een leven lang meegaat. Uitgebreide productinformatie in zowel duits als engels. Snelle support en reparatieservice waar de klant jarenlang op kan vertrouwen. Product en ijking in eigen beheer. Kosteloze uitleg over het gebruik van het product. Als fabrikant heeft H&H uitgebreide technische kennis van de producten, en kunnen zij de applicaties van klanten met snelheid en deskundigheid ondersteunen. Voor een compleet overzicht van de H&H producten, bezoek de H&H website op www.hoecherl-hackl.com/

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden