Höcherl & Hackl GmbH (H&H) is in 1986 opgericht als samenwerkingsverband tussen de heren Helmut Höcherl en Johann Hackl.

Vervolgens is in 1990 dit samenwerkingsverband omgezet in de huidige GmbH.
Vanaf het begin startte H&H met de ontwikkeling van een DC elektronische load. Nu is zij de toonaangevende leverancier van elektronische loads in de wereld. De gehele productontwikkeling- en het productieproces vindt plaats in haar fabriek in Konzell, Duitsland.

Het productaanbod bestaat uit:

Proces Höcherl & Hackl

Het proces begint met de ontwikkeling van hardware en software, dat wordt voorgezet met een mechanisch ontwerp en leidt naar de complete productie en ingebruikname. De kwaliteitsgarantie maakt het geheel af en wordt opgevolgd door uitgebreide ondersteuning.

Höcherl & Hackl loads

De Höcherl & Hackl loads zijn ontworpen met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Een gekwalificeerd en bijzonder gemotiveerd team zorgt voor een continue ontwikkeling en verfijning van producten en optimale kwaliteit. De kracht van het bedrijf ligt niet alleen in haar brede scala aan standaard producten, maar ook in haar aanbod van varianten die zijn toegesneden op de wensen van de klant.

Voordelen voor klanten

De filosofie van H&H bestaat uit het verstevigen van de regio door middel van gebruik van lokale leveranciers, en met name Duitsland als locatie voor de industrie. Hierdoor resoneert “Gemaakt in Duitsland” erg bij H&H. Höcherl & Hackl levert kwaliteitsproducten in combinatie met een uitgebreide en uiterst vriendelijke klanten applicatie ondersteuning. Het type ondersteuning die hun eigen werknemers ook zouden verwachten van andere bedrijven. De voordelen voor de klanten zijn netjes opgesomd: De klant krijgt een product dat een leven lang meegaat. Uitgebreide productinformatie in zowel duits als engels. Snelle support en reparatieservice waar de klant jarenlang op kan vertrouwen. Product en ijking in eigen beheer. Kosteloze uitleg over het gebruik van het product. Als fabrikant heeft H&H uitgebreide technische kennis van de producten, en kunnen zij de applicaties van klanten met snelheid en deskundigheid ondersteunen. Voor een compleet overzicht van de H&H producten, bezoek de H&H website op www.hoecherl-hackl.com/

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden