Höcherl & Hackl GmbH (H&H) is in 1986 opgericht als samenwerkingsverband tussen de heren Helmut Höcherl en Johann Hackl.

Vervolgens is in 1990 dit samenwerkingsverband omgezet in de huidige GmbH.
Vanaf het begin startte H&H met de ontwikkeling van een DC elektronische load. Nu is zij de toonaangevende leverancier van elektronische loads in de wereld. De gehele productontwikkeling- en het productieproces vindt plaats in haar fabriek in Konzell, Duitsland.

Het productaanbod bestaat uit:

Proces Höcherl & Hackl

Het proces begint met de ontwikkeling van hardware en software, dat wordt voorgezet met een mechanisch ontwerp en leidt naar de complete productie en ingebruikname. De kwaliteitsgarantie maakt het geheel af en wordt opgevolgd door uitgebreide ondersteuning.

Höcherl & Hackl loads

De Höcherl & Hackl loads zijn ontworpen met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Een gekwalificeerd en bijzonder gemotiveerd team zorgt voor een continue ontwikkeling en verfijning van producten en optimale kwaliteit. De kracht van het bedrijf ligt niet alleen in haar brede scala aan standaard producten, maar ook in haar aanbod van varianten die zijn toegesneden op de wensen van de klant.

Voordelen voor klanten

De filosofie van H&H bestaat uit het verstevigen van de regio door middel van gebruik van lokale leveranciers, en met name Duitsland als locatie voor de industrie. Hierdoor resoneert “Gemaakt in Duitsland” erg bij H&H. Höcherl & Hackl levert kwaliteitsproducten in combinatie met een uitgebreide en uiterst vriendelijke klanten applicatie ondersteuning. Het type ondersteuning die hun eigen werknemers ook zouden verwachten van andere bedrijven. De voordelen voor de klanten zijn netjes opgesomd: De klant krijgt een product dat een leven lang meegaat. Uitgebreide productinformatie in zowel duits als engels. Snelle support en reparatieservice waar de klant jarenlang op kan vertrouwen. Product en ijking in eigen beheer. Kosteloze uitleg over het gebruik van het product. Als fabrikant heeft H&H uitgebreide technische kennis van de producten, en kunnen zij de applicaties van klanten met snelheid en deskundigheid ondersteunen. Voor een compleet overzicht van de H&H producten, bezoek de H&H website op www.hoecherl-hackl.com/

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden