Höcherl & Hackl GmbH (H&H) is in 1986 opgericht als samenwerkingsverband tussen de heren Helmut Höcherl en Johann Hackl. Vervolgens is in 1990 dit samenwerkingsverband omgezet in de huidige GmbH.
Vanaf het begin startte H&H met de ontwikkeling van een DC elektronische load. Nu is zij de toonaangevende leverancier van elektronische loads in de wereld. De gehele productontwikkeling- en het productieproces vindt plaats in haar fabriek in Konzell, Duitsland.

Het productaanbod bestaat uit:

Proces Höcherl & Hackl

Het proces begint met de ontwikkeling van hardware en software, dat wordt voorgezet met een mechanisch ontwerp en leidt naar de complete productie en ingebruikname. De kwaliteitsgarantie maakt het geheel af en wordt opgevolgd door uitgebreide ondersteuning.

Höcherl & Hackl loads

De Höcherl & Hackl loads zijn ontworpen met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Een gekwalificeerd en bijzonder gemotiveerd team zorgt voor een continue ontwikkeling en verfijning van producten en optimale kwaliteit. De kracht van het bedrijf ligt niet alleen in haar brede scala aan standaard producten, maar ook in haar aanbod van varianten die zijn toegesneden op de wensen van de klant.

Voordelen voor klanten

De filosofie van H&H bestaat uit het verstevigen van de regio door middel van gebruik van lokale leveranciers, en met name Duitsland als locatie voor de industrie. Hierdoor resoneert “Gemaakt in Duitsland” erg bij H&H. Höcherl & Hackl levert kwaliteitsproducten in combinatie met een uitgebreide en uiterst vriendelijke klanten applicatie ondersteuning. Het type ondersteuning die hun eigen werknemers ook zouden verwachten van andere bedrijven. De voordelen voor de klanten zijn netjes opgesomd: De klant krijgt een product dat een leven lang meegaat. Uitgebreide productinformatie in zowel duits als engels. Snelle support en reparatieservice waar de klant jarenlang op kan vertrouwen. Product en ijking in eigen beheer. Kosteloze uitleg over het gebruik van het product. Als fabrikant heeft H&H uitgebreide technische kennis van de producten, en kunnen zij de applicaties van klanten met snelheid en deskundigheid ondersteunen. Voor een compleet overzicht van de H&H producten, bezoek de H&H website op www.hoecherl-hackl.com/

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden