Sinds 1976 is het IET Lab’s missie om klanten te helpen met kostenbesparende oplossingen voor hun applicaties, en hen niet genoegen te laten nemen met wat beschikbaar is. Ons doel is om hun verwachtingen te overtreffen.

IET Lab’s & Genrad

In 2000 verwierven zij ook de rechten tot verkoop van de GenRad standaarden, impedantie decaden en megohmmeters. IET blijft deze producten produceren, en zorgt voor blijvende service en ondersteuning volgens de Genrad Traditie. In 2006 heeft IET Labs ook de rechten van de ESI weerstand lijnen verworven. Hiermee zijn de twee belangrijkste klassieke impedantie bedrijven met hun eigen bedrijf gecombineerd.

Impedantie instrumenten

Door de vele honderden manjaren aan engineering ervaring van GenRad, ESI en IET Lab’s te combineren, is zij uitgegroeid tot ’s werelds meest vooraanstaande fabrikant van impedantie instrumenten. Het product portfolio bestaat uit:

Ontdek de verscheidenheid aan onze decadebanken. Hiermee kunt u een breed bereik van applicaties afdekken. Ongeacht of het gaat om veld, laboratorium of geautomatiseerde systemen. U heeft de keuze uit modellen voor weerstand, capaciteit en inductie. Ook combinatiemodellen zijn een mogelijkheid. U kunt de decadebanken inzetten als labstandaard, werkstandaard en transferstandaard. De decadebank kunt u tevens als substituut gebruiken om de juiste componentwaarde te bepalen bij het ontwerp van elektronische schakelingen.

Prijs-kwaliteitverhouding producten

IET Labs biedt hoogstaande producten tegen betaalbare prijzen. Terwijl vele bedrijven in de industrie niet alleen productie maar ook techniek uitbesteden, kan IET Labs met trots melden dat 98% van haar producten en bijna al haar belangrijkste componenten in de Verenigde Staten worden vervaardigd.

Onderscheidende waarde

Onze ervaren professionals maken het mogelijk om u het volgende te bieden: Producten gemaakt op klanten specificatie. Vervangende producten van modellen die niet langer worden geleverd. ISO-17025 kalibraties op de meeste producten. ISO-9001, ISO-10012, ANSI Z540-1-1994, en MIL-STD-45662A geaccrediteerd. Een uitgebreide bibliotheek met white papers en applicatie notes van GenRad en IET. Voor een compleet overzicht van de IET Labs producten, bezoek de IET Labs website op www.ietlabs.com.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden