Sinds 1976 is het IET Lab’s missie om klanten te helpen met kostenbesparende oplossingen voor hun applicaties, en hen niet genoegen te laten nemen met wat beschikbaar is. Ons doel is om hun verwachtingen te overtreffen.

IET Lab’s & Genrad

In 2000 verwierven zij ook de rechten tot verkoop van de GenRad standaarden, impedantie decaden en megohmmeters. IET blijft deze producten produceren, en zorgt voor blijvende service en ondersteuning volgens de Genrad Traditie. In 2006 heeft IET Labs ook de rechten van de ESI weerstand lijnen verworven. Hiermee zijn de twee belangrijkste klassieke impedantie bedrijven met hun eigen bedrijf gecombineerd.

Impedantie instrumenten

Door de vele honderden manjaren aan engineering ervaring van GenRad, ESI en IET Lab’s te combineren, is zij uitgegroeid tot ’s werelds meest vooraanstaande fabrikant van impedantie instrumenten. Het product portfolio bestaat uit:

Ontdek de verscheidenheid aan onze decadebanken. Hiermee kunt u een breed bereik van applicaties afdekken. Ongeacht of het gaat om veld, laboratorium of geautomatiseerde systemen. U heeft de keuze uit modellen voor weerstand, capaciteit en inductie. Ook combinatiemodellen zijn een mogelijkheid. U kunt de decadebanken inzetten als labstandaard, werkstandaard en transferstandaard. De decadebank kunt u tevens als substituut gebruiken om de juiste componentwaarde te bepalen bij het ontwerp van elektronische schakelingen.

Prijs-kwaliteitverhouding producten

IET Labs biedt hoogstaande producten tegen betaalbare prijzen. Terwijl vele bedrijven in de industrie niet alleen productie maar ook techniek uitbesteden, kan IET Labs met trots melden dat 98% van haar producten en bijna al haar belangrijkste componenten in de Verenigde Staten worden vervaardigd.

Onderscheidende waarde

Onze ervaren professionals maken het mogelijk om u het volgende te bieden: Producten gemaakt op klanten specificatie. Vervangende producten van modellen die niet langer worden geleverd. ISO-17025 kalibraties op de meeste producten. ISO-9001, ISO-10012, ANSI Z540-1-1994, en MIL-STD-45662A geaccrediteerd. Een uitgebreide bibliotheek met white papers en applicatie notes van GenRad en IET. Voor een compleet overzicht van de IET Labs producten, bezoek de IET Labs website op www.ietlabs.com.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden