Sinds 1976 is het IET Lab’s missie om klanten te helpen met kostenbesparende oplossingen voor hun applicaties, en hen niet genoegen te laten nemen met wat beschikbaar is. Ons doel is om hun verwachtingen te overtreffen.

IET Lab’s & Genrad

In 2000 verwierf IET Labs de rechten tot verkoop van de GenRad standaarden, impedantie decaden en megohmmeters. IET Lab’s blijft deze producten produceren, en zorgt voor blijvende service en ondersteuning volgens de Genrad Traditie. In 2006 heeft IET Labs de rechten van de ESI weerstand lijnen verworven, waardoor zij met trots en succes de twee belangrijkste klassieke impedantie bedrijven met haar eigen bedrijf combineerde.

Impedantie instrumenten

Door de vele honderden manjaren aan engineering ervaring van GenRad, ESI en IET Lab’s te combineren, is zij uitgegroeid tot ’s werelds meest vooraanstaande fabrikant van impedantie instrumenten. Het product portfolio bestaat uit:

Ontdek de verscheidenheid aan onze decadebanken. Hiermee kunt u een breed bereik van applicaties afdekken. Ongeacht of het gaat om veld, laboratorium of geautomatiseerde systemen. U heeft de keuze uit modellen voor weerstand, capaciteit en inductie. Ook combinatiemodellen zijn een mogelijkheid. U kunt de decadebanken inzetten als labstandaard, werkstandaard en transferstandaard. De decadebank kunt u tevens als substituut gebruiken om de juiste componentwaarde te bepalen bij het ontwerp van elektronische schakelingen.

Prijs-kwaliteitverhouding producten

IET Labs biedt hoogstaande producten tegen betaalbare prijzen. Terwijl vele bedrijven in de industrie niet alleen productie maar ook techniek uitbesteden, kan IET Labs met trots melden dat 98% van haar producten en bijna al haar belangrijkste componenten in de Verenigde Staten worden vervaardigd.

Onderscheidende waarde

Onze ervaren professionals maken het mogelijk om u het volgende te bieden: Producten gemaakt op klanten specificatie. Vervangende producten van modellen die niet langer worden geleverd. ISO-17025 kalibraties op de meeste producten. ISO-9001, ISO-10012, ANSI Z540-1-1994, en MIL-STD-45662A geaccrediteerd. Een uitgebreide bibliotheek met white papers en applicatie notes van GenRad en IET. Voor een compleet overzicht van de IET Labs producten, bezoek de IET Labs website op www.ietlabs.com.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden