Sinds 1976 is het IET Lab’s missie om klanten te helpen met kostenbesparende oplossingen voor hun applicaties, en hen niet genoegen te laten nemen met wat beschikbaar is. Ons doel is om hun verwachtingen te overtreffen.

IET Lab’s & Genrad

In 2000 verwierven zij ook de rechten tot verkoop van de GenRad standaarden, impedantie decaden en megohmmeters. IET blijft deze producten produceren, en zorgt voor blijvende service en ondersteuning volgens de Genrad Traditie. In 2006 heeft IET Labs ook de rechten van de ESI weerstand lijnen verworven. Hiermee zijn de twee belangrijkste klassieke impedantie bedrijven met hun eigen bedrijf gecombineerd.

Impedantie instrumenten

Door de vele honderden manjaren aan engineering ervaring van GenRad, ESI en IET Lab’s te combineren, is zij uitgegroeid tot ’s werelds meest vooraanstaande fabrikant van impedantie instrumenten. Het product portfolio bestaat uit:

Ontdek de verscheidenheid aan onze decadebanken. Hiermee kunt u een breed bereik van applicaties afdekken. Ongeacht of het gaat om veld, laboratorium of geautomatiseerde systemen. U heeft de keuze uit modellen voor weerstand, capaciteit en inductie. Ook combinatiemodellen zijn een mogelijkheid. U kunt de decadebanken inzetten als labstandaard, werkstandaard en transferstandaard. De decadebank kunt u tevens als substituut gebruiken om de juiste componentwaarde te bepalen bij het ontwerp van elektronische schakelingen.

Prijs-kwaliteitverhouding producten

IET Labs biedt hoogstaande producten tegen betaalbare prijzen. Terwijl vele bedrijven in de industrie niet alleen productie maar ook techniek uitbesteden, kan IET Labs met trots melden dat 98% van haar producten en bijna al haar belangrijkste componenten in de Verenigde Staten worden vervaardigd.

Onderscheidende waarde

Onze ervaren professionals maken het mogelijk om u het volgende te bieden: Producten gemaakt op klanten specificatie. Vervangende producten van modellen die niet langer worden geleverd. ISO-17025 kalibraties op de meeste producten. ISO-9001, ISO-10012, ANSI Z540-1-1994, en MIL-STD-45662A geaccrediteerd. Een uitgebreide bibliotheek met white papers en applicatie notes van GenRad en IET. Voor een compleet overzicht van de IET Labs producten, bezoek de IET Labs website op www.ietlabs.com.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden