Iseg is een Duitse producent van hoogspanningsvoedingen voor alle gebieden van industrie en onderzoek.
Door gebruik te maken van moderne, gepatenteerde resonant converter technologie levert Iseg efficiënte en zeer nauwkeurige voedingen in kleine vormfactoren en met uitstekende elektrische parameters.

Iseg levert kant-en-klare hoogspanningsvoedingen. Een overzicht van het productassortiment:

DC/DC-omvormers als print-, inbouw- of 19″ cassetteversies met vermogens tot 150 W

AC/DC-voedingen als desktop- of 19″-rekversie met vermogens tot 10 kW

geïntegreerde HV-voedingen voor fotomultiplicatorbuizen (PMT)

HV-systemen in verschillende standaarden: 19″6U/3U, VME en NIM

Controle- en bewakingsmogelijkheden zijn cruciale factoren voor een optimale integratie van de hoogspanningsvoeding in laboratorium- en productiesystemen. Daarom zijn er verschillende hardware- en softwareoplossingen beschikbaar op verschillende platforms.

Naast het standaard productengamma produceren zij een aanzienlijke reeks klant specifieke apparatuur.
Het ervaren team, bestaande uit natuurkundigen, hardware- en softwareontwikkelaars, elektronici en geschoolde arbeiders, gaan graag de uitdaging van gecompliceerde opdrachten aan. In veel gevallen blijkt het mogelijk te zijn om op basis van bestaande productlijnen op een tijd- en kostenefficiënte manier een individuele oplossing te genereren.

Alle Iseg producten en oplossingen worden ontwikkeld en gemaakt in Duitsland. Hoge zelf gedefinieerde normen zijn de dagelijkse basis voor kwaliteitswaarborging in zowel ontwikkeling, productie en beheer.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden