Isotech is wereldleider in temperatuurkalibratie, met meer dan 35 jaar ervaring in ontwerp, productie en gebruik van temperatuurkalibratie standaarden.
De producten zijn ontwikkeld om aan de nieuwe behoeften van haar klanten te kunnen voldoen. Aangezien Isotech niet alleen een fabrikant is van apparatuur, maar ook een compleet en geaccrediteerd kalibratielaboratorium heeft, weet zij precies wat er nodig is. Zij ontwerpt vanuit een eigen behoefte. Het resultaat liegt er niet om: temperatuur meetapparatuur die voldoet aan de vraag naar objectieve validatie, strenge kwaliteitscontrole en -eisen, zoals die van ISO 9000 en ISO 17025.

Isotech laboratoriumapparatuur

Hieronder vindt u een overzicht van de primaire laboratoriumapparatuur en industriële temperatuur kalibratie apparatuur.

Temperatuur Meetapparatuur van Isotech

Temperatuur Meetapparatuur van Isotech omvat uiterst nauwkeurige temperatuur meters, Standard Platinum weerstandsthermometers en ITS-90 primaire standaarden, die worden gebruikt door de meest toonaangevende instituten ter wereld, alsook geaccrediteerde temperatuur laboratoria, onderzoekslaboratoria, farmaceutica en olie- en gasbedrijven.

Prijswinnende producten

Isotech staat bekend om haar innovatie, prijswinnende producten, zoals de the ISOTower ITS-90 Fixed Points, de microK temperatuurmeters, de milliK temperatuur meters en de ISOCAL-6 units; de multifunctionele kalibrator: een alles-in-een apparaat met Dry Block, Liquid Bath, Surface Sensors, Blackbody en Fixed Point kalibratie. Gezien onze geaccrediteerde kalibratie laboratorium is Isotech bovendien hét bedrijf voor kalibratie professionals. Een wereldwijd distributienetwerk zorgt ervoor dat u lokaal wordt ondersteund met technische vakkennis en service. Kalibratielaboratorium van Isotech U kunt ook baat hebben bij Isotech’s vooraanstaande UKAS kalibratielaboratorium (ISO/IEC 17025:2005). Isotech blijft uniek omdat zij, naast het ontwikkelen van apparatuur, ook opereert als een compleet UKAS laboratorium, dat niet alleen eigen apparatuur maar ook een breed scala aan temperatuur apparatuur van haar klanten kalibreert, van industriële thermokoppels tot aan primaire standaarden. Bovendien bestaat voor klanten de mogelijkheid om in deze UKAS gecertificeerde laboratorium te worden opgeleid tot de beste temperatuur meetspecialist.

De meest leidende Nationale Metrologie Instituten ter wereld kiezen voor Isotech. Waarom zou u nog langer twijfelen? Bekijk het complete overzicht van alle primaire metrologie producten, industriële kalibratoren en accessoires op de website van Isotech: www.isotech.co.uk

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden