Isotech is wereldleider in temperatuurkalibratie, met meer dan 35 jaar ervaring in ontwerp, productie en gebruik van temperatuurkalibratie standaarden.
De producten zijn ontwikkeld om aan de nieuwe behoeften van haar klanten te kunnen voldoen. Aangezien Isotech niet alleen een fabrikant is van apparatuur, maar ook een compleet en geaccrediteerd kalibratielaboratorium heeft, weet zij precies wat er nodig is. Zij ontwerpt vanuit een eigen behoefte. Het resultaat liegt er niet om: temperatuur meetapparatuur die voldoet aan de vraag naar objectieve validatie, strenge kwaliteitscontrole en -eisen, zoals die van ISO 9000 en ISO 17025.

Isotech laboratoriumapparatuur

Hieronder vindt u een overzicht van de primaire laboratoriumapparatuur en industriële temperatuur kalibratie apparatuur.

Temperatuur Meetapparatuur van Isotech

Temperatuur Meetapparatuur van Isotech omvat uiterst nauwkeurige temperatuur meters, Standard Platinum weerstandsthermometers en ITS-90 primaire standaarden, die worden gebruikt door de meest toonaangevende instituten ter wereld, alsook geaccrediteerde temperatuur laboratoria, onderzoekslaboratoria, farmaceutica en olie- en gasbedrijven.

Prijswinnende producten

Isotech staat bekend om haar innovatie, prijswinnende producten, zoals de the ISOTower ITS-90 Fixed Points, de microK temperatuurmeters, de milliK temperatuur meters en de ISOCAL-6 units; de multifunctionele kalibrator: een alles-in-een apparaat met Dry Block, Liquid Bath, Surface Sensors, Blackbody en Fixed Point kalibratie. Gezien onze geaccrediteerde kalibratie laboratorium is Isotech bovendien hét bedrijf voor kalibratie professionals. Een wereldwijd distributienetwerk zorgt ervoor dat u lokaal wordt ondersteund met technische vakkennis en service. Kalibratielaboratorium van Isotech U kunt ook baat hebben bij Isotech’s vooraanstaande UKAS kalibratielaboratorium (ISO/IEC 17025:2005). Isotech blijft uniek omdat zij, naast het ontwikkelen van apparatuur, ook opereert als een compleet UKAS laboratorium, dat niet alleen eigen apparatuur maar ook een breed scala aan temperatuur apparatuur van haar klanten kalibreert, van industriële thermokoppels tot aan primaire standaarden. Bovendien bestaat voor klanten de mogelijkheid om in deze UKAS gecertificeerde laboratorium te worden opgeleid tot de beste temperatuur meetspecialist.

De meest leidende Nationale Metrologie Instituten ter wereld kiezen voor Isotech. Waarom zou u nog langer twijfelen? Bekijk het complete overzicht van alle primaire metrologie producten, industriële kalibratoren en accessoires op de website van Isotech: www.isotech.co.uk

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden