Isotech is wereldleider in temperatuurkalibratie, met meer dan 35 jaar ervaring in ontwerp, productie en gebruik van temperatuurkalibratie standaarden.
De producten zijn ontwikkeld om aan de nieuwe behoeften van haar klanten te kunnen voldoen. Aangezien Isotech niet alleen een fabrikant is van apparatuur, maar ook een compleet en geaccrediteerd kalibratielaboratorium heeft, weet zij precies wat er nodig is. Zij ontwerpt vanuit een eigen behoefte. Het resultaat liegt er niet om: temperatuur meetapparatuur die voldoet aan de vraag naar objectieve validatie, strenge kwaliteitscontrole en -eisen, zoals die van ISO 9000 en ISO 17025.

Isotech laboratoriumapparatuur

Hieronder vindt u een overzicht van de primaire laboratoriumapparatuur en industriële temperatuur kalibratie apparatuur.

Temperatuur Meetapparatuur van Isotech

Temperatuur Meetapparatuur van Isotech omvat uiterst nauwkeurige temperatuur meters, Standard Platinum weerstandsthermometers en ITS-90 primaire standaarden, die worden gebruikt door de meest toonaangevende instituten ter wereld, alsook geaccrediteerde temperatuur laboratoria, onderzoekslaboratoria, farmaceutica en olie- en gasbedrijven.

Prijswinnende producten

Isotech staat bekend om haar innovatie, prijswinnende producten, zoals de the ISOTower ITS-90 Fixed Points, de microK temperatuurmeters, de milliK temperatuur meters en de ISOCAL-6 units; de multifunctionele kalibrator: een alles-in-een apparaat met Dry Block, Liquid Bath, Surface Sensors, Blackbody en Fixed Point kalibratie. Gezien onze geaccrediteerde kalibratie laboratorium is Isotech bovendien hét bedrijf voor kalibratie professionals. Een wereldwijd distributienetwerk zorgt ervoor dat u lokaal wordt ondersteund met technische vakkennis en service. Kalibratielaboratorium van Isotech U kunt ook baat hebben bij Isotech’s vooraanstaande UKAS kalibratielaboratorium (ISO/IEC 17025:2005). Isotech blijft uniek omdat zij, naast het ontwikkelen van apparatuur, ook opereert als een compleet UKAS laboratorium, dat niet alleen eigen apparatuur maar ook een breed scala aan temperatuur apparatuur van haar klanten kalibreert, van industriële thermokoppels tot aan primaire standaarden. Bovendien bestaat voor klanten de mogelijkheid om in deze UKAS gecertificeerde laboratorium te worden opgeleid tot de beste temperatuur meetspecialist.

De meest leidende Nationale Metrologie Instituten ter wereld kiezen voor Isotech. Waarom zou u nog langer twijfelen? Bekijk het complete overzicht van alle primaire metrologie producten, industriële kalibratoren en accessoires op de website van Isotech: www.isotech.co.uk

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden