Isotech is wereldleider in temperatuurkalibratie, met meer dan 35 jaar ervaring in ontwerp, productie en gebruik van temperatuurkalibratie standaarden.
De producten zijn ontwikkeld om aan de nieuwe behoeften van haar klanten te kunnen voldoen. Aangezien Isotech niet alleen een fabrikant is van apparatuur, maar ook een compleet en geaccrediteerd kalibratielaboratorium heeft, weet zij precies wat er nodig is. Zij ontwerpt vanuit een eigen behoefte. Het resultaat liegt er niet om: temperatuur meetapparatuur die voldoet aan de vraag naar objectieve validatie, strenge kwaliteitscontrole en -eisen, zoals die van ISO 9000 en ISO 17025.

Primaire laboratoriumapparatuur

Hieronder vindt u een overzicht van de primaire laboratoriumapparatuur en industriële temperatuur kalibratie apparatuur die Isotech aanbiedt, zoals:

Temperatuur Meetapparatuur van Isotech

Temperatuur Meetapparatuur van Isotech omvat uiterst nauwkeurige temperatuur meters, Standard Platinum weerstandsthermometers en ITS-90 primaire standaarden, die worden gebruikt door de meest toonaangevende instituten ter wereld, alsook geaccrediteerde temperatuur laboratoria, onderzoekslaboratoria, farmaceutica en olie- en gasbedrijven.

Prijswinnende producten

Isotech staat bekend om haar innovatie, prijswinnende producten, zoals de the ISOTower ITS-90 Fixed Points, de microK temperatuurmeters, de milliK temperatuur meters en de ISOCAL-6 units; de multifunctionele kalibrator: een alles-in-een apparaat met Dry Block, Liquid Bath, Surface Sensors, Blackbody en Fixed Point kalibratie. Gezien onze geaccrediteerde kalibratie laboratorium is Isotech bovendien hét bedrijf voor kalibratie professionals. Een wereldwijd distributienetwerk zorgt ervoor dat u lokaal wordt ondersteund met technische vakkennis en service. Kalibratielaboratorium van Isotech U kunt ook baat hebben bij Isotech’s vooraanstaande UKAS kalibratielaboratorium (ISO/IEC 17025:2005). Isotech blijft uniek omdat zij, naast het ontwikkelen van apparatuur, ook opereert als een compleet UKAS laboratorium, dat niet alleen eigen apparatuur maar ook een breed scala aan temperatuur apparatuur van haar klanten kalibreert, van industriële thermokoppels tot aan primaire standaarden. Bovendien bestaat voor klanten de mogelijkheid om in deze UKAS gecertificeerde laboratorium te worden opgeleid tot de beste temperatuur meetspecialist.

De meest leidende Nationale Metrologie Instituten ter wereld kiezen voor Isotech. Waarom zou u nog langer twijfelen? Bekijk het complete overzicht van alle primaire metrologie producten, industriële kalibratoren en accessoires op de website van Isotech: www.isotech.co.uk

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden