Itech is een klantgerichte producent van elektronische test- en meetapparatuur met een wereldwijd netwerk aan distributeurs. De focus ligt hoofdzakelijk op het gebied van vermogenstesten, met voortdurende verbetering en innovaties in de opkomende markten. 

Voorbeelden hiervan zijn Electrical Vehicles, Batterijtesten, Led industrie, AC en DC voedingen, Solar invertor testen, AC en DC netsimulatie, enzovoorts.

Voornaamste producten en oplossingen

Itech streeft ernaar dat elke klant zich laat verwonderen over de mogelijkheden van hun elektronische test- en meetapparatuur. In het productportfolio van Itech vindt u meer dan 400 producten. Een greep uit de productcategorieën:

Productseries Itech

Itech is een professionele wereldspeler op het gebied van elektronische test- en meetapparatuur die zich volledig toelegt op de wensen en eisen klant. Wij streven ernaar om onze kennis te verhogen als het gaat om de eisen rondom potentiële vermogenstesten in verschillende branches. De uitgebreide productreeks van Itech en de krachtige elektronische testoplossingen brengen de testervaring van wereldwijde gebruikers naar een nieuwe hoogte.

Fabriek Itech

De nieuwe fabriek is gebouwd in 2016. De oppervlakte bedraagt 35000m2 en de fabriek is ISO9001:2008 gecertificeerd. Na het kalibreren en een duurtest zorgt de kwaliteitsafdeling voor een 100 procent keuring van alle instrumentatie om zo de hoogste kwaliteitsstandaard te kunnen garanderen. Partnerships Er wordt nauw samengewerkt met universiteiten, laboratoria en onderzoeksinstellingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste beschikbare technieken. Een uitgebreid team van engineers ontwikkelt continu nieuwe instrumentatie. Itech beschikt dan inmiddels ook over meer dan 100 patenten.

Landen en service

De landen waaraan Itech haar producten levert zijn onder andere China, USA, Europa, Korea en Japan. Zij bieden de beste producten in combinatie met de beste service en naverkoop aan onze klanten.

Missie

De missie van Itech is het om elke klant zich te doen laten verwonderen over de mogelijkheden van de elektronische test- en meetapparatuur die Itech te bieden heeft.

Meer informatie over Itech

Voor een goede introductie verwijzen wij ook graag naar de introductievideo. Voor een compleet overzicht van de producten verwijzen wij graag naar de Itech website

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden