Itech is een klantgerichte producent van elektronische test- en meetapparatuur met een wereldwijd netwerk aan distributeurs. De focus ligt hoofdzakelijk op het gebied van vermogenstesten, met voortdurende verbetering en innovaties in de opkomende markten. 

Voorbeelden hiervan zijn Electrical Vehicles, Batterijtesten, Led industrie, AC en DC voedingen, Solar invertor testen, AC en DC netsimulatie, enzovoorts.

Voornaamste producten en oplossingen

Itech streeft ernaar dat elke klant zich laat verwonderen over de mogelijkheden van hun elektronische test- en meetapparatuur. In het productportfolio van Itech vindt u meer dan 400 producten. Een greep uit de productcategorieën:

Productseries Itech

Itech is een professionele wereldspeler op het gebied van elektronische test- en meetapparatuur die zich volledig toelegt op de wensen en eisen klant. Wij streven ernaar om onze kennis te verhogen als het gaat om de eisen rondom potentiële vermogenstesten in verschillende branches. De uitgebreide productreeks van Itech en de krachtige elektronische testoplossingen brengen de testervaring van wereldwijde gebruikers naar een nieuwe hoogte.

Fabriek Itech

De nieuwe fabriek is gebouwd in 2016. De oppervlakte bedraagt 35000m2 en de fabriek is ISO9001:2008 gecertificeerd. Na het kalibreren en een duurtest zorgt de kwaliteitsafdeling voor een 100 procent keuring van alle instrumentatie om zo de hoogste kwaliteitsstandaard te kunnen garanderen. Partnerships Er wordt nauw samengewerkt met universiteiten, laboratoria en onderzoeksinstellingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste beschikbare technieken. Een uitgebreid team van engineers ontwikkelt continu nieuwe instrumentatie. Itech beschikt dan inmiddels ook over meer dan 100 patenten.

Landen en service

De landen waaraan Itech haar producten levert zijn onder andere China, USA, Europa, Korea en Japan. Zij bieden de beste producten in combinatie met de beste service en naverkoop aan onze klanten.

Missie

De missie van Itech is het om elke klant zich te doen laten verwonderen over de mogelijkheden van de elektronische test- en meetapparatuur die Itech te bieden heeft.

Meer informatie over Itech

Voor een goede introductie verwijzen wij ook graag naar de introductievideo. Voor een compleet overzicht van de producten verwijzen wij graag naar de Itech website

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden