Itech is een klantgerichte producent van elektronische test- en meetapparatuur met een wereldwijd netwerk aan distributeurs. De focus ligt hoofdzakelijk op het gebied van vermogenstesten, met voortdurende verbetering en innovaties in de opkomende markten. 

Voorbeelden hiervan zijn Electrical Vehicles, Batterijtesten, Led industrie, AC en DC voedingen, Solar invertor testen, AC en DC netsimulatie, enzovoorts.

Voornaamste producten en oplossingen

Itech streeft ernaar dat elke klant zich laat verwonderen over de mogelijkheden van hun elektronische test- en meetapparatuur. In het productportfolio van Itech vindt u meer dan 400 producten. Een greep uit de productcategorieën:

Productseries Itech

Itech is een professionele wereldspeler op het gebied van elektronische test- en meetapparatuur die zich volledig toelegt op de wensen en eisen klant. Wij streven ernaar om onze kennis te verhogen als het gaat om de eisen rondom potentiële vermogenstesten in verschillende branches. De uitgebreide productreeks van Itech en de krachtige elektronische testoplossingen brengen de testervaring van wereldwijde gebruikers naar een nieuwe hoogte.

Fabriek Itech

De nieuwe fabriek is gebouwd in 2016. De oppervlakte bedraagt 35000m2 en de fabriek is ISO9001:2008 gecertificeerd. Na het kalibreren en een duurtest zorgt de kwaliteitsafdeling voor een 100 procent keuring van alle instrumentatie om zo de hoogste kwaliteitsstandaard te kunnen garanderen. Partnerships Er wordt nauw samengewerkt met universiteiten, laboratoria en onderzoeksinstellingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste beschikbare technieken. Een uitgebreid team van engineers ontwikkelt continu nieuwe instrumentatie. Itech beschikt dan inmiddels ook over meer dan 100 patenten.

Landen en service

De landen waaraan Itech haar producten levert zijn onder andere China, USA, Europa, Korea en Japan. Zij bieden de beste producten in combinatie met de beste service en naverkoop aan onze klanten.

Missie

De missie van Itech is het om elke klant zich te doen laten verwonderen over de mogelijkheden van de elektronische test- en meetapparatuur die Itech te bieden heeft.

Meer informatie over Itech

Voor een goede introductie verwijzen wij ook graag naar de introductievideo. Voor een compleet overzicht van de producten verwijzen wij graag naar de Itech website

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden