Itech is een klantgerichte producent van elektronische test- en meetapparatuur met een wereldwijd netwerk aan distributeurs. De focus ligt hoofdzakelijk op het gebied van vermogenstesten, met voortdurende verbetering en innovaties in de opkomende markten. 

Voorbeelden hiervan zijn Electrical Vehicles, Batterijtesten, Led industrie, AC en DC voedingen, Solar invertor testen, AC en DC netsimulatie, enzovoorts.

Voornaamste producten en oplossingen

Itech streeft ernaar dat elke klant zich laat verwonderen over de mogelijkheden van hun elektronische test- en meetapparatuur. In het productportfolio van Itech vindt u meer dan 400 producten. Een greep uit de productcategorieën:

Productseries Itech

Itech is een professionele wereldspeler op het gebied van elektronische test- en meetapparatuur die zich volledig toelegt op de wensen en eisen klant. Wij streven ernaar om onze kennis te verhogen als het gaat om de eisen rondom potentiële vermogenstesten in verschillende branches. De uitgebreide productreeks van Itech en de krachtige elektronische testoplossingen brengen de testervaring van wereldwijde gebruikers naar een nieuwe hoogte.

Fabriek Itech

De nieuwe fabriek is gebouwd in 2016. De oppervlakte bedraagt 35000m2 en de fabriek is ISO9001:2008 gecertificeerd. Na het kalibreren en een duurtest zorgt de kwaliteitsafdeling voor een 100 procent keuring van alle instrumentatie om zo de hoogste kwaliteitsstandaard te kunnen garanderen. Partnerships Er wordt nauw samengewerkt met universiteiten, laboratoria en onderzoeksinstellingen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste beschikbare technieken. Een uitgebreid team van engineers ontwikkelt continu nieuwe instrumentatie. Itech beschikt dan inmiddels ook over meer dan 100 patenten.

Landen en service

De landen waaraan Itech haar producten levert zijn onder andere China, USA, Europa, Korea en Japan. Zij bieden de beste producten in combinatie met de beste service en naverkoop aan onze klanten.

Missie

De missie van Itech is het om elke klant zich te doen laten verwonderen over de mogelijkheden van de elektronische test- en meetapparatuur die Itech te bieden heeft.

Meer informatie over Itech

Voor een goede introductie verwijzen wij ook graag naar de introductievideo. Voor een compleet overzicht van de producten verwijzen wij graag naar de Itech website

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden