Magna-Power Electronics, Inc. is opgericht in 1981, waarbij de focus in eerste instantie lag op de ontwikkeling van vermogenselektronica op klanten specificatie.

Zij kregen een sterke positie vanwege hun snelle ontwerpen en prototyping van op maat gemaakte voedingen. Naast de DC voedingen werd het produceren van magnetische componenten in kleine volumes ook steeds belangrijker. De klanten zagen de kwaliteit en vakmanschap van de producten en eisten steeds hogere productieaantallen van hun ontwerpen. Om aan deze wens te voldoen heeft Magna-Power zich verder ontwikkeld in een productiebedrijf met standaard produkten.

De voedingen van Magna-Power zijn bijzonder robuust. Dit komt met name omdat zij een stroom gestuurde vermogens converters gebruiken in plaats van spanning gestuurde converters. Naast een bijzonder uitgebreide range aan DC voedingen (1500W tot >2MW) is er  tegenwoordig ook een complete serie DC elektronische belastingen (1250W tot 100kW).
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen:

De DC voedingen van Magna-Power Electronics

Magna-Power Electronics paste haar kracht in de vermogenstechniek toe door het gebruik te maken van modulaire bouwstenen bij de productie van DC voedingen. De bouwstenen werden verwisselbaar gemaakt, zodat systemen naar de specifieke wens van de klant konden worden geconfigureerd. Investeringen in inventaris en aanpassing van producten voor systeemgerichte productie, heeft van Magna-Power Electronics een leider gemaakt op het gebied van het leveren van hoog vermogen en competitieve DC voedingen.

Productseries

Het product portfolio bestaat uit vijf verschillende series, variërend in vermogen van 1600W tot >2MW. De spanningsrange varieert van 5V tot 10.000V, met stroom bereiken van 0.2A tot 24.000A.

In 2016 presenteerde Magna-Power haar MagnaLOAD elektronische DC belastingen productlijn. Dit portfolio bestaat uit drie series, variërend van 1.25 kW to 120 kW+, met spannings bereiken van 0 tot 1,000 Vdc, en stroom bereiken tot 1,200 Adc.

Vestiging

De producten van Magna-Power Electronics worden met trots gemaakt in de Verenigde Staten, op haar verticaal geïntegreerde en op het bedrijf geënte ruim 6800 vierkante meter hoofdkantoor in Flemington, New Jersey. De gehele ontwikkeling, productie, en service voor klanten uit Noord-Amerika, wordt gedaan op het hoofdkantoor.

Processen binnen het bedrijf om kwaliteit te garanderen

De verticale integratie wordt in het productieproces van Magna-Power Electronics gebruikt om volledige controle te houden over kwaliteit, levertijd en kosten van haar producten op maat. Omdat het bedrijf is gegroeid, zijn er intern processen bij gekomen. De procedé houden nu onder meer in:

Onderzoek en ontwikkeling.
Magnetische wikkeling.
Produceren van magnetische kern.
Volle plaat metaalbewerking.
Kabelbescherming.
Poedercoating.
Gelamineerde bus bar fabricage.
Produceren van lucht- en watergekoelde koellichamen.
Printplaatmontage.
Eindmontage, testen, en burn-in.

De verticale integratie zorgt ervoor dat Magna-Power Electronics een hele brede lijn van hoogwaardig elektronische producten kan produceren, en toch een doorlooptijd van drie weken kan hanteren voor producten van 1.6 kW tot 15 kW. Behuizingontwerp- en productieteams opereren in dezelfde locatie, wat voor een goede samenwerking van de twee teams én continue proces- en productieverbeteringen zorgt.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden