Magna-Power Electronics, Inc. is opgericht in 1981, waarbij de focus in eerste instantie lag op de ontwikkeling van vermogenselektronica en magnetische systemen op klanten specificatie. Onder druk van de snelle ontwerpcycli, ontwikkelde Magna-Power Electronics een sterke positie in ontwerpen en prototyping van op maat gemaakte voedingen en het produceren van magnetische componenten in kleine volumes. De klanten zagen de kwaliteit en vakmanschap van de producten en eisten productieaantallen van hun ontwerpen. Om aan deze wens te voldoen, heeft Magna-Power Electronics zich verder ontwikkeld in een productiebedrijf.

Magna-Power Electronics levert competatieve DC voedingen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen:

De DC voedingen van Magna-Power Electronics

Magna-Power Electronics paste haar kracht in de vermogenstechniek toe door het gebruik te maken van modulaire bouwstenen bij de productie van DC voedingen. De bouwstenen werden verwisselbaar gemaakt, zodat systemen naar de specifieke wens van de klant konden worden geconfigureerd. Investeringen in inventaris en aanpassing van producten voor systeemgerichte productie, heeft van Magna-Power Electronics een leider gemaakt op het gebied van het leveren van hoog vermogen en competitieve DC voedingen.

Productseries

Het product portfolio bestaat uit vijf verschillende series, variërend in vermogen van 1600W tot >2MW. De spanningsrange varieert van 5V tot 10.000V, met stroom bereiken van 0.2A tot 24.000A.

In 2016 presenteerde Magna-Power haar MagnaLOAD elektronische DC belastingen productlijn. Dit portfolio bestaat uit drie series, variërend van 1.25 kW to 120 kW+, met spannings bereiken van 0 tot 1,000 Vdc, en stroom bereiken tot 1,200 Adc.

Vestiging

De producten van Magna-Power Electronics worden met trots gemaakt in de Verenigde Staten, op haar verticaal geïntegreerde en op het bedrijf geënte ruim 6800 vierkante meter hoofdkantoor in Flemington, New Jersey. De gehele ontwikkeling, productie, en service voor klanten uit Noord-Amerika, wordt gedaan op het hoofdkantoor.

Processen binnen het bedrijf om kwaliteit te garanderen

De verticale integratie wordt in het productieproces van Magna-Power Electronics gebruikt om volledige controle te houden over kwaliteit, levertijd en kosten van haar producten op maat. Omdat het bedrijf is gegroeid, zijn er intern processen bij gekomen. De procedé houden nu onder meer in:

Onderzoek en ontwikkeling.
Magnetische wikkeling.
Produceren van magnetische kern.
Volle plaat metaalbewerking.
Kabelbescherming.
Poedercoating.
Gelamineerde bus bar fabricage.
Produceren van lucht- en watergekoelde koellichamen.
Printplaatmontage.
Eindmontage, testen, en burn-in.

De verticale integratie zorgt ervoor dat Magna-Power Electronics een hele brede lijn van hoogwaardig elektronische producten kan produceren, en toch een doorlooptijd van drie weken kan hanteren voor producten van 1.6 kW tot 15 kW. Behuizingontwerp- en productieteams opereren in dezelfde locatie, wat voor een goede samenwerking van de twee teams én continue proces- en productieverbeteringen zorgt.

Voor een compleet overzicht van Magna-Power producten, bezoek haar website op www.magna-power.com

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden