Magna-Power Electronics, Inc. is opgericht in 1981, waarbij de focus in eerste instantie lag op de ontwikkeling van vermogenselektronica op klanten specificatie.

Zij kregen een sterke positie vanwege hun snelle ontwerpen en prototyping van op maat gemaakte voedingen. Naast de DC voedingen werd het produceren van magnetische componenten in kleine volumes ook steeds belangrijker. De klanten zagen de kwaliteit en vakmanschap van de producten en eisten steeds hogere productieaantallen van hun ontwerpen. Om aan deze wens te voldoen heeft Magna-Power zich verder ontwikkeld in een productiebedrijf met standaard produkten.

De voedingen van Magna-Power zijn bijzonder robuust. Dit komt met name omdat zij een stroom gestuurde vermogens converters gebruiken in plaats van spanning gestuurde converters. Naast een bijzonder uitgebreide range aan DC voedingen (1500W tot >2MW) is er  tegenwoordig ook een complete serie DC elektronische belastingen (1250W tot 100kW).
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen:

De DC voedingen van Magna-Power Electronics

Magna-Power Electronics paste haar kracht in de vermogenstechniek toe door het gebruik te maken van modulaire bouwstenen bij de productie van DC voedingen. De bouwstenen werden verwisselbaar gemaakt, zodat systemen naar de specifieke wens van de klant konden worden geconfigureerd. Investeringen in inventaris en aanpassing van producten voor systeemgerichte productie, heeft van Magna-Power Electronics een leider gemaakt op het gebied van het leveren van hoog vermogen en competitieve DC voedingen.

Productseries

Het product portfolio bestaat uit vijf verschillende series, variërend in vermogen van 1600W tot >2MW. De spanningsrange varieert van 5V tot 10.000V, met stroom bereiken van 0.2A tot 24.000A.

In 2016 presenteerde Magna-Power haar MagnaLOAD elektronische DC belastingen productlijn. Dit portfolio bestaat uit drie series, variërend van 1.25 kW to 120 kW+, met spannings bereiken van 0 tot 1,000 Vdc, en stroom bereiken tot 1,200 Adc.

Vestiging

De producten van Magna-Power Electronics worden met trots gemaakt in de Verenigde Staten, op haar verticaal geïntegreerde en op het bedrijf geënte ruim 6800 vierkante meter hoofdkantoor in Flemington, New Jersey. De gehele ontwikkeling, productie, en service voor klanten uit Noord-Amerika, wordt gedaan op het hoofdkantoor.

Processen binnen het bedrijf om kwaliteit te garanderen

De verticale integratie wordt in het productieproces van Magna-Power Electronics gebruikt om volledige controle te houden over kwaliteit, levertijd en kosten van haar producten op maat. Omdat het bedrijf is gegroeid, zijn er intern processen bij gekomen. De procedé houden nu onder meer in:

Onderzoek en ontwikkeling.
Magnetische wikkeling.
Produceren van magnetische kern.
Volle plaat metaalbewerking.
Kabelbescherming.
Poedercoating.
Gelamineerde bus bar fabricage.
Produceren van lucht- en watergekoelde koellichamen.
Printplaatmontage.
Eindmontage, testen, en burn-in.

De verticale integratie zorgt ervoor dat Magna-Power Electronics een hele brede lijn van hoogwaardig elektronische producten kan produceren, en toch een doorlooptijd van drie weken kan hanteren voor producten van 1.6 kW tot 15 kW. Behuizingontwerp- en productieteams opereren in dezelfde locatie, wat voor een goede samenwerking van de twee teams én continue proces- en productieverbeteringen zorgt.

Voor een compleet overzicht van Magna-Power producten, bezoek haar website op www.magna-power.com

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden