Magna-Power Electronics, Inc. is opgericht in 1981, waarbij de focus in eerste instantie lag op de ontwikkeling van vermogenselektronica op klanten specificatie.

Zij kregen een sterke positie vanwege hun snelle ontwerpen en prototyping van op maat gemaakte voedingen. Naast de DC voedingen werd het produceren van magnetische componenten in kleine volumes ook steeds belangrijker. De klanten zagen de kwaliteit en vakmanschap van de producten en eisten steeds hogere productieaantallen van hun ontwerpen. Om aan deze wens te voldoen heeft Magna-Power zich verder ontwikkeld in een productiebedrijf met standaard produkten.

De voedingen van Magna-Power zijn bijzonder robuust. Dit komt met name omdat zij een stroom gestuurde vermogens converters gebruiken in plaats van spanning gestuurde converters. Naast een bijzonder uitgebreide range aan DC voedingen (1500W tot >2MW) is er  tegenwoordig ook een complete serie DC elektronische belastingen (1250W tot 100kW).
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen:

De DC voedingen van Magna-Power Electronics

Magna-Power Electronics paste haar kracht in de vermogenstechniek toe door het gebruik te maken van modulaire bouwstenen bij de productie van DC voedingen. De bouwstenen werden verwisselbaar gemaakt, zodat systemen naar de specifieke wens van de klant konden worden geconfigureerd. Investeringen in inventaris en aanpassing van producten voor systeemgerichte productie, heeft van Magna-Power Electronics een leider gemaakt op het gebied van het leveren van hoog vermogen en competitieve DC voedingen.

Productseries

Het product portfolio bestaat uit vijf verschillende series, variërend in vermogen van 1600W tot >2MW. De spanningsrange varieert van 5V tot 10.000V, met stroom bereiken van 0.2A tot 24.000A.

In 2016 presenteerde Magna-Power haar MagnaLOAD elektronische DC belastingen productlijn. Dit portfolio bestaat uit drie series, variërend van 1.25 kW to 120 kW+, met spannings bereiken van 0 tot 1,000 Vdc, en stroom bereiken tot 1,200 Adc.

Vestiging

De producten van Magna-Power Electronics worden met trots gemaakt in de Verenigde Staten, op haar verticaal geïntegreerde en op het bedrijf geënte ruim 6800 vierkante meter hoofdkantoor in Flemington, New Jersey. De gehele ontwikkeling, productie, en service voor klanten uit Noord-Amerika, wordt gedaan op het hoofdkantoor.

Processen binnen het bedrijf om kwaliteit te garanderen

De verticale integratie wordt in het productieproces van Magna-Power Electronics gebruikt om volledige controle te houden over kwaliteit, levertijd en kosten van haar producten op maat. Omdat het bedrijf is gegroeid, zijn er intern processen bij gekomen. De procedé houden nu onder meer in:

Onderzoek en ontwikkeling.
Magnetische wikkeling.
Produceren van magnetische kern.
Volle plaat metaalbewerking.
Kabelbescherming.
Poedercoating.
Gelamineerde bus bar fabricage.
Produceren van lucht- en watergekoelde koellichamen.
Printplaatmontage.
Eindmontage, testen, en burn-in.

De verticale integratie zorgt ervoor dat Magna-Power Electronics een hele brede lijn van hoogwaardig elektronische producten kan produceren, en toch een doorlooptijd van drie weken kan hanteren voor producten van 1.6 kW tot 15 kW. Behuizingontwerp- en productieteams opereren in dezelfde locatie, wat voor een goede samenwerking van de twee teams én continue proces- en productieverbeteringen zorgt.

Voor een compleet overzicht van Magna-Power producten, bezoek haar website op www.magna-power.com

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden