Measurements International (MI) is sinds 1987 een van de meest vooraanstaande leveranciers van bijzonder nauwkeurige, op metrologie gebaseerde kalibratieapparatuur. Apparatuur voor DC-weerstands-, spannings- en temperatuurtoepassingen. En voor het meten van normen voor AC-stroomtoepassingen.

Door de jaren heen is MI uitgegroeid tot een erkende wereldwijde leider in instrumentatie voor de metrologie industrie. Met actieve participatie in organisaties als NIST en NSCL, heeft Measurements International een complete lijn van kalibratie apparatuur ontwikkeld met een bijzonder hoge nauwkeurigheid.

Produkten voor Metrologie

Produkten van MI zijn onder andere weerstandsbruggen, een spanning standaard, standaard weerstanden en nauwkeurige stroom shunts. Een belangrijke toevoeging is nog de teststations voor transformator verliezen. Dit zijn unieke test oplossingen voor dit specifieke markt segment.

Kwaliteit en service van Measurements International

Door de grote zorg en aandacht die Measurements International (MI) voor kwaliteit en service heeft, heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd als leverancier van toonaangevende technologieën en oplossingen voor metrologie gebaseerd op applicatie kennis. De MI producten worden erkend als ”Blue Box” oplossingen. Het leveren van kalibratie diensten is nog een voorbeeld van MI’s toewijding en support voor de industrie. Dit heeft geresulteerd in een level 1 ISOGUIDE 17025 certificering voor het geaccrediteerde laboratorium.

AccuLoss™ System

Door het herkennen van de behoeften van de wereldwijde nutsvoorziening sector, is MI jaren geleden al begonnen met het ontwikkelen van nieuwe systemen en technologieën om nauwkeurig transformatorverliezen te meten in middelgrote en grote transformatoren. Het AccuLoss™ System geeft wereldwijd transformator fabrikanten de mogelijkheid om transformatorverliezen te meten met een nauwkeurigheid die door andere fabrikanten ongeëvenaard is.

Innovatie staat voorop

Measurements International heeft met succes geautomatiseerde systemen geleverd aan elke nationaal laboratorium, verantwoordelijk voor het handhaven van referentiewaarden voor temperatuur, weerstand, spanning, stroom en vermogen op de hoogst haalbare nauwkeurigheid. De ontwikkelaars van MI blijven continu op zoek naar nieuwe geavanceerde technologieën voor metrologie toepassingen. In aanvulling op deze innovatieve producten, heeft MI een reputatie opgebouwd voor gebruikersgerichte on-site training en hooggekwalificeerde consulting en kalibratie diensten.

De onderscheidende waarde van MI

MI staat voor geavanceerde producten, een geweldige service en uitgebreide ondersteuning voor hun klanten bij het gebruik van deze producten. Ze verwelkomen elke gelegenheid om de metrologische behoeften met de klant te bespreken en de klant te voorzien van adequate oplossingen voor hun metrologie applicaties. Voor een compleet overzicht van Measurements International producten, adviseren wij u om een bezoek te brengen aan de website: www.mintl.com

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden