Measurements International (MI) is sinds 1987 een van de meest vooraanstaande leveranciers van bijzonder nauwkeurige, op metrologie gebaseerde kalibratieapparatuur. Apparatuur voor DC-weerstands-, spannings- en temperatuurtoepassingen. En voor het meten van normen voor AC-stroomtoepassingen.

Door de jaren heen is MI uitgegroeid tot een erkende wereldwijde leider in instrumentatie voor de metrologie industrie. Met actieve participatie in organisaties als NIST en NSCL, heeft Measurements International een complete lijn van kalibratie apparatuur ontwikkeld met een bijzonder hoge nauwkeurigheid.

Produkten voor Metrologie

Produkten van MI zijn onder andere weerstandsbruggen, een spanning standaard, standaard weerstanden en nauwkeurige stroom shunts. Een belangrijke toevoeging is nog de teststations voor transformator verliezen. Dit zijn unieke test oplossingen voor dit specifieke markt segment.

Kwaliteit en service van Measurements International

Door de grote zorg en aandacht die Measurements International (MI) voor kwaliteit en service heeft, heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd als leverancier van toonaangevende technologieën en oplossingen voor metrologie gebaseerd op applicatie kennis. De MI producten worden erkend als ”Blue Box” oplossingen. Het leveren van kalibratie diensten is nog een voorbeeld van MI’s toewijding en support voor de industrie. Dit heeft geresulteerd in een level 1 ISOGUIDE 17025 certificering voor het geaccrediteerde laboratorium.

AccuLoss™ System

Door het herkennen van de behoeften van de wereldwijde nutsvoorziening sector, is MI jaren geleden al begonnen met het ontwikkelen van nieuwe systemen en technologieën om nauwkeurig transformatorverliezen te meten in middelgrote en grote transformatoren. Het AccuLoss™ System geeft wereldwijd transformator fabrikanten de mogelijkheid om transformatorverliezen te meten met een nauwkeurigheid die door andere fabrikanten ongeëvenaard is.

Innovatie staat voorop

Measurements International heeft met succes geautomatiseerde systemen geleverd aan elke nationaal laboratorium, verantwoordelijk voor het handhaven van referentiewaarden voor temperatuur, weerstand, spanning, stroom en vermogen op de hoogst haalbare nauwkeurigheid. De ontwikkelaars van MI blijven continu op zoek naar nieuwe geavanceerde technologieën voor metrologie toepassingen. In aanvulling op deze innovatieve producten, heeft MI een reputatie opgebouwd voor gebruikersgerichte on-site training en hooggekwalificeerde consulting en kalibratie diensten.

De onderscheidende waarde van MI

MI staat voor geavanceerde producten, een geweldige service en uitgebreide ondersteuning voor hun klanten bij het gebruik van deze producten. Ze verwelkomen elke gelegenheid om de metrologische behoeften met de klant te bespreken en de klant te voorzien van adequate oplossingen voor hun metrologie applicaties. Voor een compleet overzicht van Measurements International producten, adviseren wij u om een bezoek te brengen aan de website: www.mintl.com

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden