Measurements International (MI) is in 1987 gestart als een onderneming met expertise in het segment instrumentatie voor de metrologie.

Door de jaren heen is MI uitgegroeid tot een erkende wereldwijde leider in deze industrie. Door middel van actieve participatie in organisaties als NIST en NSCL, heeft Measurements International een complete lijn van kalibratie apparatuur ontwikkeld met een bijzonder hoge nauwkeurigheid voor:

Kwaliteit en service van Measurements International

Door de grote zorg en aandacht die Measurements International (MI) voor kwaliteit en service heeft, heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd als leverancier van toonaangevende technologieën en oplossingen voor metrologie gebaseerd op applicatie kennis. De MI producten worden erkend als ”Blue Box” oplossingen. Het leveren van kalibratie diensten is nog een voorbeeld van MI’s toewijding en support voor de industrie. Dit heeft geresulteerd in een level 1 ISOGUIDE 17025 certificering voor het geaccrediteerde laboratorium.

AccuLoss™ System

Door het herkennen van de behoeften van de wereldwijde nutsvoorziening sector, is MI jaren geleden al begonnen met het ontwikkelen van nieuwe systemen en technologieën om nauwkeurig transformatorverliezen te meten in middelgrote en grote transformatoren. Het AccuLoss™ System geeft wereldwijd transformator fabrikanten de mogelijkheid om transformatorverliezen te meten met een nauwkeurigheid die door andere fabrikanten ongeëvenaard is.

Innovatie staat voorop

Measurements International heeft met succes geautomatiseerde systemen geleverd aan elke nationaal laboratorium, verantwoordelijk voor het handhaven van referentiewaarden voor temperatuur, weerstand, spanning, stroom en vermogen op de hoogst haalbare nauwkeurigheid. De ontwikkelaars van MI blijven continu op zoek naar nieuwe geavanceerde technologieën voor metrologie toepassingen. In aanvulling op deze innovatieve producten, heeft MI een reputatie opgebouwd voor gebruikersgerichte on-site training en hooggekwalificeerde consulting en kalibratie diensten.

De onderscheidende waarde van MI

MI staat voor geavanceerde producten, een geweldige service en uitgebreide ondersteuning voor hun klanten bij het gebruik van deze producten. Ze verwelkomen elke gelegenheid om de metrologische behoeften met de klant te bespreken en de klant te voorzien van adequate oplossingen voor hun metrologie applicaties. Voor een compleet overzicht van Measurements International producten, adviseren wij u om een bezoek te brengen aan de website: www.mintl.com

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden