Measurements International (MI) is sinds 1987 een van de meest vooraanstaande leveranciers van bijzonder nauwkeurige, op metrologie gebaseerde kalibratieapparatuur. Apparatuur voor DC-weerstands-, spannings- en temperatuurtoepassingen. En voor het meten van normen voor AC-stroomtoepassingen.

Door de jaren heen is MI uitgegroeid tot een erkende wereldwijde leider in instrumentatie voor de metrologie industrie. Met actieve participatie in organisaties als NIST en NSCL, heeft Measurements International een complete lijn van kalibratie apparatuur ontwikkeld met een bijzonder hoge nauwkeurigheid.

Produkten voor Metrologie

Produkten van MI zijn onder andere weerstandsbruggen, een spanning standaard, standaard weerstanden en nauwkeurige stroom shunts. Een belangrijke toevoeging is nog de teststations voor transformator verliezen. Dit zijn unieke test oplossingen voor dit specifieke markt segment.

Kwaliteit en service van Measurements International

Door de grote zorg en aandacht die Measurements International (MI) voor kwaliteit en service heeft, heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd als leverancier van toonaangevende technologieën en oplossingen voor metrologie gebaseerd op applicatie kennis. De MI producten worden erkend als ”Blue Box” oplossingen. Het leveren van kalibratie diensten is nog een voorbeeld van MI’s toewijding en support voor de industrie. Dit heeft geresulteerd in een level 1 ISOGUIDE 17025 certificering voor het geaccrediteerde laboratorium.

AccuLoss™ System

Door het herkennen van de behoeften van de wereldwijde nutsvoorziening sector, is MI jaren geleden al begonnen met het ontwikkelen van nieuwe systemen en technologieën om nauwkeurig transformatorverliezen te meten in middelgrote en grote transformatoren. Het AccuLoss™ System geeft wereldwijd transformator fabrikanten de mogelijkheid om transformatorverliezen te meten met een nauwkeurigheid die door andere fabrikanten ongeëvenaard is.

Innovatie staat voorop

Measurements International heeft met succes geautomatiseerde systemen geleverd aan elke nationaal laboratorium, verantwoordelijk voor het handhaven van referentiewaarden voor temperatuur, weerstand, spanning, stroom en vermogen op de hoogst haalbare nauwkeurigheid. De ontwikkelaars van MI blijven continu op zoek naar nieuwe geavanceerde technologieën voor metrologie toepassingen. In aanvulling op deze innovatieve producten, heeft MI een reputatie opgebouwd voor gebruikersgerichte on-site training en hooggekwalificeerde consulting en kalibratie diensten.

De onderscheidende waarde van MI

MI staat voor geavanceerde producten, een geweldige service en uitgebreide ondersteuning voor hun klanten bij het gebruik van deze producten. Ze verwelkomen elke gelegenheid om de metrologische behoeften met de klant te bespreken en de klant te voorzien van adequate oplossingen voor hun metrologie applicaties. Voor een compleet overzicht van Measurements International producten, adviseren wij u om een bezoek te brengen aan de website: www.mintl.com

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden