Meatest, s.r.o. is opgericht in 1991. Het profiel van de onderneming omvat ontwikkeling, productie en verkoop van nauwkeurige elektrische kalibratie apparatuur die gebruikt wordt in kalibratielaboratoria. Ze zijn gevestigd in Brno, in grootte de tweede stad in Tsjechië. Meatest is lid van landelijke metrologie unies als Czech association of calibration laboratories, Czech metrology association en Association of calibration laboratories in the Slovak Republic. De kwaliteitszorg is gecertificeerd door BVQi, volgens de ISO 9001:2008 norm. Deze certificering dekt alle standaard procedures van de onderneming inclusief ontwikkeling, productie, kalibratie, verkoop en service.

De nieuwe R&D locatie is gebouwd in 2009 en in januari 2010 geopend. 700 m2 met ontwikkelingslaboratoria, mechanisch en temperatuur test laboratoria, en natuurlijk een groot kalibratielaboratorium.

Producten Meatest

Het productportfolio van Meatest bevat:

De kalibratielaboratoria bieden kalibratieservice voor alle elektrische grootheden. Meatest handhaaft strikte criteria volgens Tsjechische standaarden. Alle producten worden geleverd met een eigen keuringsrapport. Op verzoek kan apparatuur worden geleverd met een kalibratierapport, dat is uitgegeven door de Czech Metrology Institute. Meatest maakt wereldwijd gebruik van een netwerk van distributeurs voor de verkoop van hun producten.

Redenen om te kiezen voor Meatest

Meatest is een gecertificeerde fabrikant. Alle nieuwe kalibratie apparatuur wordt nauwkeurig getest en is gecertificeerd. Duurzaamheid staat voorop: er wordt veel waarde gehecht aan apparatuur die zeer lang meegaat. De focus ligt op innovatie. Niet voor niets maken de ontwikkelaars voor meer dan een kwart deel uit van ons personeel. Producten voor mensen: hoewel onze apparatuur ingewikkeld en krachtig is, is het gebruik ervan altijd eenvoudig. Hoge klantenservice: onze distributeurs staan overal ter wereld voor u klaar. Betaalbare kalibratie software: Om uw werk makkelijker te maken heeft Meatest kalibratie software ontwikkeld om te werken met kalibratie apparatuur (ongeacht of de apparatuur van Meatest is of niets). Voor een compleet overzicht van de Meatest producten, bezoekt u de website www.meatest.com.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden