Meatest, s.r.o. is opgericht in 1991.
Het profiel van de onderneming omvat ontwikkeling, productie en verkoop van nauwkeurige elektrische kalibratie apparatuur die gebruikt wordt in kalibratielaboratoria. Ze zijn gevestigd in Brno, in grootte de tweede stad in Tsjechië. Meatest is lid van landelijke metrologie unies als Czech association of calibration laboratories, Czech metrology association en Association of calibration laboratories in the Slovak Republic. De kwaliteitszorg is gecertificeerd door BVQi, volgens de ISO 9001:2008 norm. Deze certificering dekt alle standaard procedures van de onderneming inclusief ontwikkeling, productie, kalibratie, verkoop en service.

De nieuwe R&D locatie is gebouwd in 2009 en in januari 2010 geopend. 700 m2 met ontwikkelingslaboratoria, mechanisch en temperatuur test laboratoria, en natuurlijk een groot kalibratielaboratorium.

Producten Meatest

Het productportfolio van Meatest bevat:

De kalibratielaboratoria bieden kalibratieservice voor alle elektrische grootheden. Meatest handhaaft strikte criteria volgens Tsjechische standaarden. Alle producten worden geleverd met een eigen keuringsrapport. Op verzoek kan apparatuur worden geleverd met een kalibratierapport, dat is uitgegeven door de Czech Metrology Institute. Meatest maakt wereldwijd gebruik van een netwerk van distributeurs voor de verkoop van hun producten.

Redenen om te kiezen voor Meatest

Meatest is een gecertificeerde fabrikant. Alle nieuwe kalibratie apparatuur wordt nauwkeurig getest en is gecertificeerd. Duurzaamheid staat voorop: er wordt veel waarde gehecht aan apparatuur die zeer lang meegaat. De focus ligt op innovatie. Niet voor niets maken de ontwikkelaars voor meer dan een kwart deel uit van ons personeel. Producten voor mensen: hoewel onze apparatuur ingewikkeld en krachtig is, is het gebruik ervan altijd eenvoudig. Hoge klantenservice: onze distributeurs staan overal ter wereld voor u klaar. Betaalbare kalibratie software: Om uw werk makkelijker te maken heeft Meatest kalibratie software ontwikkeld om te werken met kalibratie apparatuur (ongeacht of de apparatuur van Meatest is of niets). Voor een compleet overzicht van de Meatest producten, bezoekt u de website www.meatest.com.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden