Meatest, s.r.o. is opgericht in 1991.
Het profiel van de onderneming omvat ontwikkeling, productie en verkoop van nauwkeurige elektrische kalibratie apparatuur die gebruikt wordt in kalibratielaboratoria. Ze zijn gevestigd in Brno, in grootte de tweede stad in Tsjechië. Meatest is lid van landelijke metrologie unies als Czech association of calibration laboratories, Czech metrology association en Association of calibration laboratories in the Slovak Republic. De kwaliteitszorg is gecertificeerd door BVQi, volgens de ISO 9001:2008 norm. Deze certificering dekt alle standaard procedures van de onderneming inclusief ontwikkeling, productie, kalibratie, verkoop en service.

De nieuwe R&D locatie is gebouwd in 2009 en in januari 2010 geopend. 700 m2 met ontwikkelingslaboratoria, mechanisch en temperatuur test laboratoria, en natuurlijk een groot kalibratielaboratorium.

Producten Meatest

Het productportfolio van Meatest bevat:

De kalibratielaboratoria bieden kalibratieservice voor alle elektrische grootheden. Meatest handhaaft strikte criteria volgens Tsjechische standaarden. Alle producten worden geleverd met een eigen keuringsrapport. Op verzoek kan apparatuur worden geleverd met een kalibratierapport, dat is uitgegeven door de Czech Metrology Institute. Meatest maakt wereldwijd gebruik van een netwerk van distributeurs voor de verkoop van hun producten.

Redenen om te kiezen voor Meatest

Meatest is een gecertificeerde fabrikant. Alle nieuwe kalibratie apparatuur wordt nauwkeurig getest en is gecertificeerd. Duurzaamheid staat voorop: er wordt veel waarde gehecht aan apparatuur die zeer lang meegaat. De focus ligt op innovatie. Niet voor niets maken de ontwikkelaars voor meer dan een kwart deel uit van ons personeel. Producten voor mensen: hoewel onze apparatuur ingewikkeld en krachtig is, is het gebruik ervan altijd eenvoudig. Hoge klantenservice: onze distributeurs staan overal ter wereld voor u klaar. Betaalbare kalibratie software: Om uw werk makkelijker te maken heeft Meatest kalibratie software ontwikkeld om te werken met kalibratie apparatuur (ongeacht of de apparatuur van Meatest is of niets). Voor een compleet overzicht van de Meatest producten, bezoekt u de website www.meatest.com.

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden