Meatest, s.r.o. is opgericht in 1991.
Het profiel van de onderneming omvat ontwikkeling, productie en verkoop van nauwkeurige elektrische kalibratie apparatuur die gebruikt wordt in kalibratielaboratoria. Ze zijn gevestigd in Brno, in grootte de tweede stad in Tsjechië. Meatest is lid van landelijke metrologie unies als Czech association of calibration laboratories, Czech metrology association en Association of calibration laboratories in the Slovak Republic. De kwaliteitszorg is gecertificeerd door BVQi, volgens de ISO 9001:2008 norm. Deze certificering dekt alle standaard procedures van de onderneming inclusief ontwikkeling, productie, kalibratie, verkoop en service.

De nieuwe R&D locatie is gebouwd in 2009 en in januari 2010 geopend. 700 m2 met ontwikkelingslaboratoria, mechanisch en temperatuur test laboratoria, en natuurlijk een groot kalibratielaboratorium.

Producten Meatest

Het productportfolio van Meatest bevat:

De kalibratielaboratoria bieden kalibratieservice voor alle elektrische grootheden. Meatest handhaaft strikte criteria volgens Tsjechische standaarden. Alle producten worden geleverd met een eigen keuringsrapport. Op verzoek kan apparatuur worden geleverd met een kalibratierapport, dat is uitgegeven door de Czech Metrology Institute. Meatest maakt wereldwijd gebruik van een netwerk van distributeurs voor de verkoop van hun producten.

Redenen om te kiezen voor Meatest

Meatest is een gecertificeerde fabrikant. Alle nieuwe kalibratie apparatuur wordt nauwkeurig getest en is gecertificeerd. Duurzaamheid staat voorop: er wordt veel waarde gehecht aan apparatuur die zeer lang meegaat. De focus ligt op innovatie. Niet voor niets maken de ontwikkelaars voor meer dan een kwart deel uit van ons personeel. Producten voor mensen: hoewel onze apparatuur ingewikkeld en krachtig is, is het gebruik ervan altijd eenvoudig. Hoge klantenservice: onze distributeurs staan overal ter wereld voor u klaar. Betaalbare kalibratie software: Om uw werk makkelijker te maken heeft Meatest kalibratie software ontwikkeld om te werken met kalibratie apparatuur (ongeacht of de apparatuur van Meatest is of niets). Voor een compleet overzicht van de Meatest producten, bezoekt u de website www.meatest.com.

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden