Newtons4th Ltd (afgekort tot N4L) is in 1997 opgericht om met innoverende technologie en verfijnde analysetechnieken klanten te voorzien van nauwkeurige, gebruiksvriendelijke meet-apparatuur tegen een lagere kostprijs dan normaal bij gelijkwaardige instrumentatie.

Onderscheidende waarde Newtons4th (of N4L)

Flexibiliteit in hun producten en een houding om klantoplossingen te bieden, heeft voor ontwikkeling van diverse innovatie functies in de nog steeds groeiende productlijn gezorgd. Begin 2015 heeft N4L hun state-of-the-art ontwikkeling en productiefaciliteit verplaatst nabij Leicester-Centrum, Engeland. De nieuwe locatie omvat meer dan 2,040 m² (22,050 ft²), en heeft een speciaal “schone” productieomgeving met milieucontrole.
Een gedeelte van het nieuwe gebouw is toegewezen aan het geaccrediteerde kalibratielaboratorium.

Het product portfolio van N4L bevat:

De naam Newton (Sir Isaac) is synoniem voor het begrijpen van fysische principes. Zijn bekende drie natuurwetten zijn zo simpel en duidelijk, dat ze eenvoudig te leren en toe te passen zijn, maar ze geven ons ook de middelen om de beweging van heel complexe systemen te analyseren. De vierde wet is voor innovatie, om te kunnen bouwen op wat al is bepaald. N4L heeft naast het grote assortiment producten ook een breed aanbod accessoires voor de power analyzers, frequency response analyzers en selective level meters. Ze bieden bijvoorbeeld omvormers die meer dan 30.000 arms kunnen meten. Wij kunnen spanningverzwakkers tot 15kV en stroomopnemers leveren die meer dan 30.000Arms kunnen meten. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het selecteren van de meest geschikte accessoires voor uw toepassing.

Innovatie gebaseerd op vastgestelde fundamentele principes

Newtons4th Ltd is ISO9001 geregistreerd, de internationaal erkende standaard voor het kwaliteitsmanagementsysteem voor bedrijven. Als erkenning voor de technische innovatie en het commerciële succes van de PPA series, heeft N4L de “Innovation 2010” Queen award voor ondernemingen gekregen. Voor een compleet overzicht van de N4L producten, bezoek de website via de volgende link: www.newtons4th.com

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden