Newtons4th Ltd (afgekort tot N4L) is in 1997 opgericht om met innoverende technologie en verfijnde analysetechnieken klanten te voorzien van nauwkeurige, gebruiksvriendelijke meet-apparatuur.

Dat heeft in eerste instantie geresulteerd in een complete lijn aan Frequentie Response analyzers. Later aangevuld met een breed assortiment aan vermogens analysers. En dat alles tegen een lagere kostprijs dan normaal bij gelijkwaardige instrumentatie.

Onderscheidende waarde Newtons4th (of N4L)

Flexibiliteit in hun producten en een houding om klantoplossingen te bieden, heeft voor ontwikkeling van diverse innovatie functies in de nog steeds groeiende productlijn gezorgd. Begin 2015 heeft N4L hun state-of-the-art ontwikkeling en productiefaciliteit verplaatst nabij Leicester-Centrum, Engeland. De nieuwe locatie omvat meer dan 2,040 m² (22,050 ft²) en heeft een speciaal “schone” productieomgeving met milieucontrole.
Een gedeelte van het nieuwe gebouw is toegewezen aan het geaccrediteerde kalibratielaboratorium.

Het product portfolio van N4L bevat:

De naam Newton (Sir Isaac) is synoniem voor het begrijpen van fysische principes. Zijn bekende drie natuurwetten zijn zo simpel en duidelijk, dat ze eenvoudig te leren en toe te passen zijn, maar ze geven ons ook de middelen om de beweging van heel complexe systemen te analyseren. De vierde wet is voor innovatie, om te kunnen bouwen op wat al is bepaald. N4L heeft naast het grote assortiment producten ook een breed aanbod accessoires voor de power analyzers, frequency response analyzers en selective level meters. Ze bieden bijvoorbeeld omvormers die meer dan 30.000 arms kunnen meten. Wij kunnen spanningverzwakkers tot 15kV en stroomopnemers leveren die meer dan 30.000Arms kunnen meten. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het selecteren van de meest geschikte accessoires voor uw toepassing.

Innovatie gebaseerd op vastgestelde fundamentele principes

Newtons4th Ltd is ISO9001 geregistreerd, de internationaal erkende standaard voor het kwaliteitsmanagementsysteem voor bedrijven. Als erkenning voor de technische innovatie en het commerciële succes van de PPA series, heeft N4L de “Innovation 2010” Queen award voor ondernemingen gekregen. Voor een compleet overzicht van de N4L producten, bezoek de website via de volgende link: www.newtons4th.com

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden