Newtons4th Ltd (afgekort tot N4L) is in 1997 opgericht om met innoverende technologie en verfijnde analysetechnieken klanten te voorzien van nauwkeurige, gebruiksvriendelijke meetapparatuur.

Dat heeft in eerste instantie geresulteerd in een complete lijn aan Frequentie Response analyzers. Later aangevuld met een breed assortiment aan vermogens analysers. En dat alles tegen een lagere kostprijs dan normaal bij gelijkwaardige instrumentatie.

Onderscheidende waarde Newtons4th (of N4L)

Flexibiliteit in hun producten en een houding om klantoplossingen te bieden, heeft voor ontwikkeling van diverse innovatie functies in de nog steeds groeiende productlijn gezorgd. Begin 2015 heeft N4L hun state-of-the-art ontwikkeling en productiefaciliteit verplaatst nabij Leicester-Centrum, Engeland. De nieuwe locatie omvat meer dan 2,040 m² (22,050 ft²) en heeft een speciaal “schone” productieomgeving met milieucontrole.
Een gedeelte van het nieuwe gebouw is toegewezen aan het geaccrediteerde kalibratielaboratorium.

Het product portfolio van Newtons4th bevat:

De naam Newton (Sir Isaac) is synoniem voor het begrijpen van fysische principes. Zijn bekende drie natuurwetten zijn zo simpel en duidelijk, dat ze eenvoudig te leren en toe te passen zijn, maar ze geven ons ook de middelen om de beweging van heel complexe systemen te analyseren. De vierde wet is voor innovatie, om te kunnen bouwen op wat al is bepaald. Newtons4th (N4Lheeft naast het grote assortiment producten ook een breed aanbod accessoires voor de power analyzers, frequency response analyzers en selective level meters. Ze bieden bijvoorbeeld omvormers die meer dan 30.000 arms kunnen meten. Wij kunnen spanningverzwakkers tot 15kV en stroomopnemers leveren die meer dan 30.000Arms kunnen meten. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het selecteren van de meest geschikte accessoires voor uw toepassing.

Innovatie gebaseerd op vastgestelde fundamentele principes

Newtons4th Ltd is ISO9001 geregistreerd, de internationaal erkende standaard voor het kwaliteitsmanagementsysteem voor bedrijven. Als erkenning voor de technische innovatie en het commerciële succes van de PPA series, heeft N4L de “Innovation 2010” Queen award voor ondernemingen gekregen. Voor een compleet overzicht van de N4L producten, bezoek de website via de volgende link: www.newtons4th.com

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden