Newtons4th Ltd (afgekort tot N4L) is in 1997 opgericht om met innoverende technologie en verfijnde analysetechnieken klanten te voorzien van nauwkeurige, gebruiksvriendelijke meet-apparatuur.

Dat heeft in eerste instantie geresulteerd in een complete lijn aan Frequentie Response analyzers. Later aangevuld met een breed assortiment aan vermogens analysers. En dat alles tegen een lagere kostprijs dan normaal bij gelijkwaardige instrumentatie.

Onderscheidende waarde Newtons4th (of N4L)

Flexibiliteit in hun producten en een houding om klantoplossingen te bieden, heeft voor ontwikkeling van diverse innovatie functies in de nog steeds groeiende productlijn gezorgd. Begin 2015 heeft N4L hun state-of-the-art ontwikkeling en productiefaciliteit verplaatst nabij Leicester-Centrum, Engeland. De nieuwe locatie omvat meer dan 2,040 m² (22,050 ft²) en heeft een speciaal “schone” productieomgeving met milieucontrole.
Een gedeelte van het nieuwe gebouw is toegewezen aan het geaccrediteerde kalibratielaboratorium.

Het product portfolio van N4L bevat:

De naam Newton (Sir Isaac) is synoniem voor het begrijpen van fysische principes. Zijn bekende drie natuurwetten zijn zo simpel en duidelijk, dat ze eenvoudig te leren en toe te passen zijn, maar ze geven ons ook de middelen om de beweging van heel complexe systemen te analyseren. De vierde wet is voor innovatie, om te kunnen bouwen op wat al is bepaald. N4L heeft naast het grote assortiment producten ook een breed aanbod accessoires voor de power analyzers, frequency response analyzers en selective level meters. Ze bieden bijvoorbeeld omvormers die meer dan 30.000 arms kunnen meten. Wij kunnen spanningverzwakkers tot 15kV en stroomopnemers leveren die meer dan 30.000Arms kunnen meten. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het selecteren van de meest geschikte accessoires voor uw toepassing.

Innovatie gebaseerd op vastgestelde fundamentele principes

Newtons4th Ltd is ISO9001 geregistreerd, de internationaal erkende standaard voor het kwaliteitsmanagementsysteem voor bedrijven. Als erkenning voor de technische innovatie en het commerciële succes van de PPA series, heeft N4L de “Innovation 2010” Queen award voor ondernemingen gekregen. Voor een compleet overzicht van de N4L producten, bezoek de website via de volgende link: www.newtons4th.com

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden