NF corporation is in 1959 opgericht met de nobele missie om de wereld te voorzien van unieke producten. Dit wil NF realiseren door middel van haar high-precision negative feedback control technologie, een techniek die destijds in Japan niet echt wijdverspreid was.

NF als pionier

Deze pioniersgeest is nog steeds springlevend bij NF, die proactief nieuwe terreinen verkent en nieuwe producten ontwikkelt. Het doel hiervan is bij te dragen aan de nieuwe-generatie R&D en hierdoor de maatschappij te bevorderen.

Productportfolio

Het productportfolio van NF bestaat uit:

AC power supplies: van simpele AC voedingen voor het simuleren van een schoon net bij 50 en 60 Hz tot de meer uitgebreide voedingen met frequenties tot 5kHz en uitgebreide mogelijkheden voor het creëren van gedefinieerde netvervuiling volgens de IEC 61000 normen.
Bipolar sources: De bipolaire, 2 kwadrant uitvoeringen (ook wel unipolaire DC voedingen genoemd) zijn in staat vermogen te leveren bij een positieve of negatieve spanning. De vier kwadrant voedingen zijn in staat om zowel stroom te leveren (voeding) als stroom te absorberen (belasting).
Bipolar amplifiers: Een bipolaire versterker onderscheidt zich van een “gewone” voeding omdat deze in meerdere kwadranten kan functioneren.
(arbitrary) function generators: naast de standaard golfvormen (sinus, blokgolf, driehoek, puls en zaagtand) hebben arbitrary functie generatoren ook een mogelijkheid van een vrij te programmeren golfvormook een mogelijkheid van een vrij te programmeren golfvorm.
LCR meters: u heeft de keuze uit LCR meters met vaste frequenties in een aantal stappen tot units met een vrij instelbare frequentie of zelfs een frequentie sweep.

Toepassingen technologie van NF

NF’s gepatenteerde technologie wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn auto’s, digitale apparaten en andere high-tech elektronische apparaten tot aan brandstofcellen, zonne-energie en andere schone energietechnologieën. Ook binnen de nanotechnologie en zelfs satelliet-, raket- en andere ruimtevaarttechnologieën zien we de technologie van NF terug.

NF en de EU

Helaas hebben niet alle NF producten een CE-markering. Dit betekent dat een aantal producten niet verkocht kunnen worden binnen de Europese Unie. Benieuwd naar alle producten van NF? Een compleet overzicht van NF producten vindt u op de website www.nfcorp.co.jp/

 

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden