NF-corporation is in 1959 opgericht met de nobele missie om de wereld te voorzien van unieke producten. Dit heeft NF ook gerealiseerd door middel van haar hoge precisie contol loop.  Een techniek die destijds in Japan niet echt wijdverspreid was.

De pionier NF-corporation

Deze pioniersgeest is nog steeds springlevend bij NF, die proactief nieuwe terreinen verkent en nieuwe producten ontwikkelt. Het doel hiervan is bij te dragen aan de nieuwe-generatie R&D en hierdoor de maatschappij te bevorderen.

Productportfolio

Het productportfolio van NF-corporation bestaat uit:

AC voedingen: van simpele AC voedingen voor het simuleren van een schoon net bij 50 en 60 Hz tot de meer uitgebreide voedingen met frequenties tot 5kHz en uitgebreide mogelijkheden voor het creëren van gedefinieerde netvervuiling volgens de IEC 61000 normen.
Bipolaire voedingen: De bipolaire, 2 kwadrant uitvoeringen (ook wel unipolaire DC voedingen genoemd) zijn in staat vermogen te leveren bij een positieve of negatieve spanning. De vier kwadrant voedingen zijn in staat om zowel stroom te leveren (voeding) als stroom te absorberen (belasting).
Bipolaire versterkers: Een bipolaire versterker onderscheidt zich van een “gewone” voeding omdat deze in meerdere kwadranten kan functioneren.
(arbitrary) functie generatoren: naast de standaard golfvormen (sinus, blokgolf, driehoek, puls en zaagtand) hebben arbitrary functie generatoren ook een mogelijkheid van een vrij te programmeren golfvormook een mogelijkheid van een vrij te programmeren golfvorm.
LCR meters: u heeft de keuze uit LCR meters met vaste frequenties in een aantal stappen tot units met een vrij instelbare frequentie of zelfs een frequentie sweep.

Toepassingen technologie van NF-corporation

NF’s gepatenteerde technologie wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn auto’s, digitale apparaten en andere high-tech elektronische apparaten tot aan brandstofcellen, zonne-energie en andere schone energietechnologieën. Ook binnen de nanotechnologie en zelfs satelliet-, raket- en andere ruimtevaarttechnologieën zien we de technologie van NF terug.

NF en de EU

Helaas hebben niet alle NF-corporation producten een CE-markering. Dit betekent dat een aantal producten niet verkocht kunnen worden binnen de Europese Unie. Benieuwd naar alle producten van NF? Een compleet overzicht van NF producten vindt u op de website www.nfcorp.co.jp/

 

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden