NF-corporation is in 1959 opgericht met de nobele missie om de wereld te voorzien van unieke producten. Dit heeft NF ook gerealiseerd door middel van haar hoge precisie contol loop.  Een techniek die destijds in Japan niet echt wijdverspreid was.

De pionier NF-corporation

Deze pioniersgeest is nog steeds springlevend bij NF, die proactief nieuwe terreinen verkent en nieuwe producten ontwikkelt. Het doel hiervan is bij te dragen aan de nieuwe-generatie R&D en hierdoor de maatschappij te bevorderen.

Productportfolio

Het productportfolio van NF-corporation bestaat uit:

AC voedingen: van simpele AC voedingen voor het simuleren van een schoon net bij 50 en 60 Hz tot de meer uitgebreide voedingen met frequenties tot 5kHz en uitgebreide mogelijkheden voor het creëren van gedefinieerde netvervuiling volgens de IEC 61000 normen.
Bipolaire voedingen: De bipolaire, 2 kwadrant uitvoeringen (ook wel unipolaire DC voedingen genoemd) zijn in staat vermogen te leveren bij een positieve of negatieve spanning. De vier kwadrant voedingen zijn in staat om zowel stroom te leveren (voeding) als stroom te absorberen (belasting).
Bipolaire versterkers: Een bipolaire versterker onderscheidt zich van een “gewone” voeding omdat deze in meerdere kwadranten kan functioneren.
(arbitrary) functie generatoren: naast de standaard golfvormen (sinus, blokgolf, driehoek, puls en zaagtand) hebben arbitrary functie generatoren ook een mogelijkheid van een vrij te programmeren golfvormook een mogelijkheid van een vrij te programmeren golfvorm.
LCR meters: u heeft de keuze uit LCR meters met vaste frequenties in een aantal stappen tot units met een vrij instelbare frequentie of zelfs een frequentie sweep.

Toepassingen technologie van NF-corporation

NF’s gepatenteerde technologie wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn auto’s, digitale apparaten en andere high-tech elektronische apparaten tot aan brandstofcellen, zonne-energie en andere schone energietechnologieën. Ook binnen de nanotechnologie en zelfs satelliet-, raket- en andere ruimtevaarttechnologieën zien we de technologie van NF terug.

NF en de EU

Helaas hebben niet alle NF-corporation producten een CE-markering. Dit betekent dat een aantal producten niet verkocht kunnen worden binnen de Europese Unie. Benieuwd naar alle producten van NF? Een compleet overzicht van NF producten vindt u op de website www.nfcorp.co.jp/

 

Wat onze klanten zeggen

Hans Verhees

Hans Verhees

Victron Energy

Wij kopen geen meetinstrumentatie, maar oplossingen voor specifieke meetproblemen. Ik koop dan ook graag bij TTMS, gezien de kennis die zij hebben op het gebied van testoplossingen in power elektronica. Ik heb namelijk een hekel aan verkopers. TTMS helpt ons bij de juiste keuze. Ze komen zelfs met instrumentatie van fabrikanten die ze zelf niet vertegenwoordigen. En altijd met een perfecte service: ze doen niet moeilijk, maar regelen het gewoon.

Shell Technology Centre Amsterdam

Jan Serné

Shell Technology Centre Amsterdam

Vanuit mijn functie binnen het kalibratie- en kwaliteitslab is het voor mij een continu streven naar kwaliteit. Om dit te waarborgen is de juiste support van onder andere leveranciers dan ook essentieel. TTMS begrijpt dit als geen ander, en ik doe dan ook al jaren zaken met hen. Als ik de relatie met TTMS moet omschrijven, dan is deze niet alleen feitelijk maar zeker ook instinctief te noemen. De meetinstrumentatie is betrouwbaar. Bovendien is de expertise op gebied van test- en meetapparatuur bij TTMS een goede aanvulling voor de STCA.

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden