NF-corporation is in 1959 opgericht met de nobele missie om de wereld te voorzien van unieke producten. Dit heeft NF ook gerealiseerd door middel van haar hoge precisie contol loop.  Een techniek die destijds in Japan niet echt wijdverspreid was.

De pionier NF-corporation

Deze pioniersgeest is nog steeds springlevend bij NF, die proactief nieuwe terreinen verkent en nieuwe producten ontwikkelt. Het doel hiervan is bij te dragen aan de nieuwe-generatie R&D en hierdoor de maatschappij te bevorderen.

Productportfolio

Het productportfolio van NF-corporation bestaat uit:

AC voedingen: van simpele AC voedingen voor het simuleren van een schoon net bij 50 en 60 Hz tot de meer uitgebreide voedingen met frequenties tot 5kHz en uitgebreide mogelijkheden voor het creëren van gedefinieerde netvervuiling volgens de IEC 61000 normen.
Bipolaire voedingen: De bipolaire, 2 kwadrant uitvoeringen (ook wel unipolaire DC voedingen genoemd) zijn in staat vermogen te leveren bij een positieve of negatieve spanning. De vier kwadrant voedingen zijn in staat om zowel stroom te leveren (voeding) als stroom te absorberen (belasting).
Bipolaire versterkers: Een bipolaire versterker onderscheidt zich van een “gewone” voeding omdat deze in meerdere kwadranten kan functioneren.
(arbitrary) functie generatoren: naast de standaard golfvormen (sinus, blokgolf, driehoek, puls en zaagtand) hebben arbitrary functie generatoren ook een mogelijkheid van een vrij te programmeren golfvormook een mogelijkheid van een vrij te programmeren golfvorm.
LCR meters: u heeft de keuze uit LCR meters met vaste frequenties in een aantal stappen tot units met een vrij instelbare frequentie of zelfs een frequentie sweep.

Toepassingen technologie van NF-corporation

NF’s gepatenteerde technologie wordt gebruikt in een breed scala aan toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn auto’s, digitale apparaten en andere high-tech elektronische apparaten tot aan brandstofcellen, zonne-energie en andere schone energietechnologieën. Ook binnen de nanotechnologie en zelfs satelliet-, raket- en andere ruimtevaarttechnologieën zien we de technologie van NF terug.

NF en de EU

Helaas hebben niet alle NF-corporation producten een CE-markering. Dit betekent dat een aantal producten niet verkocht kunnen worden binnen de Europese Unie. Benieuwd naar alle producten van NF? Een compleet overzicht van NF producten vindt u op de website www.nfcorp.co.jp/

 

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden