Ohm-Labs is in 2006 begonnen als een afsplitsing van Process Instruments, exclusief gericht op weerstand producten. Een gedeelte van de vakkennis komt van de beroemde Leeds & Northrup company (Process Instruments verwierf in 1994 weerstandsdraad, armaturen en aanverwante testapparatuur voor weerstand productie.)

In 2010 verwierf Ohm-Labs de fabricage tools en rechten van Electrical Instrument Service / Sensitive Research na pensionering van de eigenaren.

Producten

Ohm-Labs produceert:

Toegewijd aan kwaliteit

“Uitmuntendheid in Weerstand” is het doel van Ohm-Labs. De kwaliteitsbewaking van Ohm-Labs is geaccrediteerd door de American Association of Laboratory Accreditation (A2LA) to IEC / ISO17025, inclusief de ISO9000:2000 en ANSI/NCSLI Z540.1 normen. Alle Ohm-Labs producten zijn inclusief geaccrediteerde kalibratie. Alle Ohm-Labs producten worden gemaakt in de Verenigde Staten.

Geschiedenis Ohm Labs

Ohm-Labs manufactures Resistance Standards, Precision Current Shunts, High Voltage Dividers, wire-wound Resistors, and Instruments based on resistance. We offer accredited Calibration to these products, both by Ohm-Labs and by other manufacturers.

  • 1985: Jay Klevens (oprichter van Ohm-Labs) stichtte Process Instruments, Inc. die zich specialiseerde in kalibratie en support voor de producten van Leeds & Northrup. 1994: Leeds & Northrup sluit de fabriek in Pennsylvania; Resistance wire, fixtures and related test equipment for resistor manufacture gaan over op Process Instruments.
  • 1996: Honeywell verwierf Leeds & Northrup; Honeywell komt onder contract te staan van Process Instruments om in kalibratie te voorzien en support voor de reparatie voor alle L&N resistor producten als het laboratorium van L&N voor kalibratie wordt gesloten.
  • 2001: Process Instruments verwierf materialen, fixtures and gerelateerde testapparatuur om Julie Research Labs producten te produceren en support te bieden toen Loebe Julie met pensioen ging.
  • 2006: Ohm-Labs is spun off from Process Instruments to focus exclusively on resistor products. 2010: Ohm-Labs acquires resistance wire, fixtures and related test equipment for resistor and shunt manufacture from Electrical Instrument Service / Sensitive Research on the retirement of the principles of EIS.

Voor een compleet overzicht van Ohm-Labs producten, bezoek haar website op www.ohm-labs.com.

Wat onze klanten zeggen

Latefa El Amrani

Latefa El Amrani

MetricControl

Als onafhankelijk kalibratielaboratorium van elektrisch/elektronische temperatuur- en geometrische meetapparatuur zijn wij en onze klanten gebaat bij nauwkeurige meetresultaten en een goede herleidbaarheid. Hiervoor is goede en stabiele meet -en regelapparatuur strikt noodzakelijk. Om dit te realiseren is een betrouwbare partner nodig die hoogwaardig kwaliteit biedt en met ons meedenkt, en TTMS is zo’n partner. Wij hebben al vele jaren een goede samenwerking met TTMS. Technische problemen zijn voor hen uitdagingen en vragen worden snel en adequaat beantwoord. TTMS is pro-actief: denkt altijd met ons mee. Daarnaast zijn zij klantgericht, flexibel, betrokken en betrouwbaar. Ze komen hun afspraken altijd na. Ook zijn ze deskundig, geven een goed advies en leveren de juiste apparatuur. Kortom, MetricControl werkt graag met TTMS samen.

Hypex Electronics

Joop van Bijnen

Hypex Electronics

Ik doe al jaren zaken met TTMS. Zij bieden ons goede adviezen, met keuze uit een breed assortiment producten. Voor wij tot aankoop overgaan, kunnen we middels een demonstratiemodel zelf een aantal dagen ervaren of het product voldoet aan onze verwachtingen. Ze denken mee en proberen mij niet iets aan te smeren. Mocht het zo zijn dat er eens een keer, om wat voor reden dan ook, wat mankeert aan de spullen van TTMS, dan zijn ze er ook om service te leveren met reparatie en, indien nodig, een vervanger. TTMS investeert met zijn service in een goede en duurzame klantrelatie

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2019 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden