OHM-Labs is ontstaan als een afsplitsing van Process Instruments.

Deze firma was exclusief gericht op nauwkeurige weerstand producten. Een gedeelte van de vakkennis komt van de beroemde Leeds & Northrup company. Process Instruments verwierf in 1994 weerstandsdraad, armaturen en aanverwante testapparatuur voor weerstand productie. In 2010 verwierf werd de produktie bij OHM-Labs verder uitgebreid. Alle fabricage tools en rechten van Electrical Instrument Service / Sensitive Research werden toegevoegd aan de bestaande produktie. Dit na pensionering van de eigenaren.

Producten OHM-Labs

Inmiddels produceert OHM-Labs een uitgebreid assortiment aan standaard weerstanden, stroom shunts en hoogspanningsdelers.

Toegewijd aan kwaliteit

“Uitmuntendheid in Weerstand” is het doel van Ohm-Labs. De kwaliteitsbewaking van Ohm-Labs is geaccrediteerd door de American Association of Laboratory Accreditation (A2LA) to IEC / ISO17025, inclusief de ISO9000:2000 en ANSI/NCSLI Z540.1 normen. Alle Ohm-Labs producten zijn inclusief geaccrediteerde kalibratie. Alle Ohm-Labs producten worden gemaakt in de Verenigde Staten.

Geschiedenis Ohm Labs

Ohm-Labs manufactures Resistance Standards, Precision Current Shunts, High Voltage Dividers, wire-wound Resistors, and Instruments based on resistance. We offer accredited Calibration to these products, both by Ohm-Labs and by other manufacturers.

  • 1985: Jay Klevens (oprichter van Ohm-Labs) stichtte Process Instruments, Inc. die zich specialiseerde in kalibratie en support voor de producten van Leeds & Northrup. 1994: Leeds & Northrup sluit de fabriek in Pennsylvania; Resistance wire, fixtures and related test equipment for resistor manufacture gaan over op Process Instruments.
  • 1996: Honeywell verwierf Leeds & Northrup; Honeywell komt onder contract te staan van Process Instruments om in kalibratie te voorzien en support voor de reparatie voor alle L&N resistor producten als het laboratorium van L&N voor kalibratie wordt gesloten.
  • 2001: Process Instruments verwierf materialen, fixtures and gerelateerde testapparatuur om Julie Research Labs producten te produceren en support te bieden toen Loebe Julie met pensioen ging.
  • 2006: Ohm-Labs is spun off from Process Instruments to focus exclusively on resistor products. 2010: Ohm-Labs acquires resistance wire, fixtures and related test equipment for resistor and shunt manufacture from Electrical Instrument Service / Sensitive Research on the retirement of the principles of EIS.

Voor een compleet overzicht van Ohm-Labs producten, bezoek haar website op www.ohm-labs.com.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2023 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden