Pacific Power Source, Inc. werd opgericht in 1971 en is een vroege pionier in de ontwikkeling van solid-state stroomconversie-apparatuur en blijft zowel lineaire als krachtige PWM AC stroombronnen ontwikkelen, produceren en op de markt brengen.

Technisch geavanceerde, betrouwbare en kosteneffectieve AC-voedingsoplossingen met een snelle transiënte respons, strakke regeling, hoge piekstroomcapaciteit, geen schakelruis (lineair) of zeer lage schakelruis (PWM-schakelend) en lage impedantie.

Oplossingen op maat voor elke veeleisende applicatie

De LMX-serie; Een familie van hoogwaardige lineaire AC-voedingsbronnen die uitblinken in toepassingen waar golfvormgetrouwheid, hoge piekstroom en lage uitgangsimpedantie vereist zijn. Deze units hebben met een maximale bandbreedte van 5kHz en zijn ook te gebruiken als amplifiers. Verkrijgbaar in manuele of programmeerbare versie, met vermogens van 500 VA tot 30kVA.

De ASX serie; Een serie krachtige pulsbreedtemodulerende (PWM) wisselstroombronnen. De uitgangsvermogens zijn gebaseerd op de meest stringente combinatie van ingangs- en uitgangsspanning, vermogensfactor en temperatuur. De ASX-serie is de oplossing bij uitstek wanneer u een hoog omzettingsrendement verwacht zelfs bij belastingen met een lage powerfactor. Verkrijgbaar in manuele of programmeerbare versies, met vermogens van 1500VA tot 12kVA.

De AZX serie; De AZX-serie biedt volledig regeneratieve 4-kwadrant werking in AC, DC of AC+DC bedrijfsmodus. Verkrijgbaar in met vermogens van 30 kVA tot 200 kVA.

De AFX Serie; De AFX-serie is een serie krachtige, een-, twee- en driefasige stroombronnen en hoge vermogenskastsystemen die zowel AC- als DC-uitgang kunnen leveren. De beschikbare modellen variëren van 6 kVA tot 150 kVA.

In aanvulling op onze standaard productlijn, ontwikkelen wij aangepaste en gespecialiseerde producten om klanten te helpen met specifieke of unieke testvereisten, zoals DC/AC omvormers, power line conditioners en volledig geïntegreerde ATE systemen; het leveren van producten precies volgens de specificaties van de klant.

De kracht van expertise

De klantenkring van Pacific Power Source bestaat uit grote Amerikaanse en internationale bedrijven. De bediende markten omvatten test en metingsinstrumentatie, huishoudapparaten en de productie van verbruiksgoederen, militair, ruimtevaart, luchtvaart, communicatie, industrieel, computer en overheidsagentschappen.

De reputatie van Pacific Power Source als een markt- en technologieleider wordt het best aangetoond door de voortdurende investeringen in zowel onderzoek en ontwikkeling als in wereldwijde klantenondersteuning. Met eigen kantoren in de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en China is lokale persoonlijke ondersteuning altijd beschikbaar. Het bieden van uitstekende klantenservice en productoplossingen is hun hoogste prioriteit.

Wat onze klanten zeggen

Arnold Memelink

Arnold Memelink

ABB

"De ABB Power Grids Jumet organisatie is een innovatieve ontwikkelings- en productiefaciliteit van ABB die actieve filters en batterij-energieopslagsystemen produceert ter ondersteuning van een stabiel netwerk. Om deze systemen te testen hebben we twee Cinergia GE/EL +120kVA eplus units aangeschaft die in staat zijn om netemulatie (AC + DC) te doen, die werken als een elektronische belasting (AC +DC) en die een batterij-emulator zijn. We hebben zeer goede ondersteuning van TTMS ervaren bij het verkrijgen van deze twee Cinergia-units. Dit omvatte het organiseren van een demonstratie op locatie en het leveren van leensystemen voorafgaand aan de levering van onze uiteindelijke systemen. Op deze manier konden we zo vroeg mogelijk beginnen met testen. TTMS organiseerde ook trainingen voor de operators van de oorspronkelijke fabrikant. Dankzij deze ondersteuning konden we de eerste batterij-energie-opslagsystemen al voor de volledige levering van de Cinergia-systemen introduceren."

Universiteit van Luxemburg

Sasan Rafii-Tabrizi

Universiteit van Luxemburg

"Bij de afdeling Energie en Milieu van de Faculteit Wetenschappen, Technologie en Geneeskunde (FSTM) van de Universiteit van Luxemburg hebben we verschillende onderzoeksprojecten op het gebied van groene energie die bijdragen aan de ontwikkeling van eco-steden. Als langdurige partner van onze research afdeling heeft TT&MS bewezen zelfs de meest complexe vragen op een professionele manier te kunnen beantwoorden. Ze hebben aangetoond dat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en geen enkele moeite sparen om de toepassing en zelfs de situatie ter plaatse te bekijken. De uitwisseling van ideeën was altijd erg prettig en vond snel plaats. We kijken uit naar verdere jaren van vruchtbare samenwerking."

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2024 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden