Quantum Data is in 1979 opgericht door Allen en Ann Jorgensen. De focus was destijds om video generatoren te ontwikkelen voor het testen van (PC) monitoren. Al snel werden zij markt leider in de programmeerbare video test generator technologie.

Door de jaren heen, heeft het bedrijf het producten pakket uitgebreid en werden andere soorten video testapparatuur en specifieke video protocol analysers gefabriceerd.

Audio en Video testapparatuur

Quantum Data investeert in de ontwikkeling van testapparatuur om fabrikanten in staat te stellen een nieuwe-generatie audio-, video– en control producten op de markt te brengen. Met name de nieuwe protocl analysers voorkomen veel compatibiliteits problemen in de nieuwe ontwerpen. Deze apparatuur kan gevonden worden in ontwerp laboratoria en productiefaciliteiten van de belangrijkste fabrikanten van TV’s, PC monitoren, medische monitoren en alle andere display’s. Daarnaast worden de analyzsers ook veel gebruikt voor HDMI en DisplayPort apparatuur voor het testen volgens de specificaties.

Met de nieuwe HDMI en DisplayPort standaarden heeft de elektronica industrie betrouwbare producten nodig voor de ontwikkeling. Quantum Data staat bekend voor het snel ontwikkelen van deze test tools. En dat is nodig voor de snel veranderende technologieën en specificaties in deze markt. Tegelijkertijd is de time-to-market van een fabrikant en interoperabiliteit met producten van andere fabrikanten, een vereiste.

Product portfolio Quantum Data

Het product portfolio bevat de volgende video generators / (protocol) analyzers:

HDMI: ontdek het brede scala van TTMS aan HDMI video generatoren / analyzers DisplayPort: DisplayPort werd in 2006 geïntroduceerd als tegenhanger voor HDMI. DisplayPort is met name bedoeld voor de hoge resolutie beeldschermen. MHL: De meeste fabrikanten van MHL video generatoren hebben HDMI naar MHL convertor modules ontwikkeld. Op die manier is testen in combinatie van MHL displays en sources mogelijk. DVI: voor DVI bestaat de keuze uit single link DVI tot 165MHz pixel klok of dual link DVI tot 330MHz pixel klok. SDI: kies uit diverse variaties van SDI. Dit houdt nu in: SD-SDI, HD-SDI, 3G-SDI, 6G-SDI en ook 12G-SDI. HDBaseT: De HDBaseT video generatoren / analyzers zijn bij Quantum Data gecombineerd met de portable HDMI video generatoren / analyzers en eventueel SDI of DisplayPort video generatoren / analyzers.

Vier-elementen test protocol

De test tools van Quantum Data zorgen voor een vier-elementen test protocol dat het volgende inhoudt:

  1. Functionele testing: om ervoor te zorgen dat aan producteisen wordt voldaan.
  2. Compliance testing: om er zeker van te zijn dat de producten aan industrienormen voldoen.
  3. Fouttesten: tijdens productie – om ervoor te zorgen dat de producten zijn geproduceerd volgens productspecificaties.
  4. Troubleshooting: om de onderliggende oorzaken van de problemen te isoleren en identificeren.

Quantum Data producten worden wereldwijd in verschillende toepassingen gebruikt. Voor een compleet overzicht van de Quantum Data producten, bezoek haar website op www.quantumdata.com

Wat onze klanten zeggen

Giel van den Broeck

Giel van den Broeck

dcinergy

"TT&MS staat reeds sinds jaar en dag paraat om ons van state-of-the-art test- en meetapparatuur te voorzien. Kenmerkend daarbij is dat TT&MS een uitermate goede service biedt, alsook uitgebreide ondersteuning bij de specificatie en selectie van de apparatuur. De medewerkers zijn technisch degelijk onderlegd, een waardevolle onderscheidende factor ten opzichte van andere spelers in de markt. Die technische kennis wordt daarenboven vergezeld van een constructieve, oplossingsgerichte en persoonlijke aanpak."

Signify Netherlands

Han Misdom

Signify Netherlands

“De mensen van TTMS ken ik al jaren. Er is een open en eerlijke relatie ontstaan waarin we alles tegen elkaar kunnen zeggen wat resulteert in een korte maar krachtige communicatie. Dit verhoogt de efficiency, zowel voor mij als TTMS. Vanaf dat ik bij Philips monitors ontwikkelde gebruiken we hun videoprotocol-testapparatuur voor onze nieuwste protocollen. Door goed te luisteren speelt TTMS èn hun fabrikant in op onze behoeften. Met als wederzijds voordeel: wij krijgen goede ondersteuning en zij maken betere testers. Bij mijn huidige ontwikkelingen en testen bij Signify connected LED-verlichtingssystemen gebruiken we diverse voedingen, elektronische belastingen en analyzers. Als TTMS iets nieuws heeft wat interessant voor me is, weten ze dat ik er positief kritisch naar kijk. Ik zoek deugdelijke apparatuur die gebruiksvriendelijk is en TTMS blijft de ogen open houden voor nieuwe mogelijkheden. Zo hebben we al jaren een prettige samenwerking die twee kanten op werkt. Ze kennen de markt goed en weten de juiste fabrikanten te vinden voor goede apparatuur.”

ONZE LEVERANCIERS

© Copyright 2020 - TTMS B.V. | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden